Domov » Izdelki » Vrt in oprema » Vrtne klopi

Prikaz vseh 5 rezultatov

Ali poletne dneve preživljate na prostem? V okolici vašega doma si uredite prijeten kotiček, kjer boste lahko v miru sedeli, počivali, uživali, brali knjigo in se družili s prijatelji. Če v okolici ne premorete dovolj prostora za večjo vrtno garnituro, se raje odločite za nakup vrtne klopi. Klopi ustvarijo naraven videz, ki lepo dopolni ograje, zelenjavne in cvetlične vrtove.

Izbirate lahko med različnimi dimenzijami, ki se bodo prilegale manjšim kotičkom ali se odločite za večje klopi, ki jih namestite v osrčje vrta. V naši ponudbi so na voljo iz različnih materialov – lesene, lesene s kovinskim ogrodjem in kovinske. Stil izberite glede na zunanjo urejenost hiše in prilagodite okolici.

Vrtne klopi lahko na vrtu stojijo samostojno, ob zidu, pod drevesom, na razglednih točkah ali sredinah trate. Hkrati so jedilne klopi lahko element vrtnih garnitur v modernem ali klasičnem slogu. Klopi so na voljo v preprostih izvedbah, kot so vrtne klopi iz kovine ali romantične lesene.

Ob sedenju na klopeh se mirno sprostite in uživajte.

Vsi bi si radi vzeli trenutek za počitek na vrtu. Vrtne klopi in zofe so odlična rešitev, ki jih lahko postavite ob kavč v prijetnem delu vrta za sprostitev.