Domov » Trgovina » Oprema za dom » Spalnice » Garderobne omare

Prikazovanje 1–36 od 129 rezultatov

Garderobne omare z drsnimi vrati

Vaša garderobna omara s klasičnimi ali drsnimi vrati

Najpomembnejša značilnost popolne garderobne omare za spalnico: dovolj prostora za shranjevanje. Obstaja optimalna rešitev za vsako velikost sobe – od manjše klasične garderobne omare do individualno načrtovane vgradne omare. V naši spletni trgovini vam ponujamo veliko garderobnih omar s klasičnimi vrati in drsnimi vrati,v številnih dimenzijah in barvah. Če iščete garderobno omaro po meri, obiščite eno izmed naših poslovalnic in s pomočjo prodajnega svetovalca uresničite idejo svoje idealne omare s klasičnimi ali drsnimi vrati. V Meganakupek si izberite garderobo za svojo sobo!

Garderobne omare z drsnimi vrati – garderobna omara je alfa in omega v spalnici

Garderobne omare s drsnimi vrati - divji hrast hrast

Opis slike: Na sliki je prikazana moderne garderobne omare z drsnimi vrati. Omara ima enotno belo barvo in prozorna steklena vrata, ki omogočajo vpogled v notranjost. Vrata se drsijo po vodilih z zglobom za enostavno odpiranje. Notranjost omara je razdeljena na več polic, ki so idealne za shranjevanje oblačil in drugih predmetov. Zaradi svojega dizajna in funkcionalnosti, bo ta garderobna omara dodala eleganten in učinkovit element v katerikoli prostor.

Vsak dom potrebuje praktičen prostor za shranjevanje oblačil.

Garderobna omara je nedvomno najpomembnejši del pohištva, ko gre za shranjevanje oblačil in drugih stvari. Je nepogrešljiv del pohištva za spalnice, ker skrbno varuje našo garderobo in domači tekstil. Velike klasične omare ali majhne garderobne omarice, ​​funkcionalne s klasičnimi vrati ali prostorne omare s drsnimi vrati, pomembno vplivajo na splošen slog prostora in njegovo zasnovo. Številni sodobni oblikovalci pripisujejo ključno vlogo v svojih kolekcijah garderobne omare.

Da bi dosegli vtis celovitosti prostora, so barve in slog garderobne omare pogosto usklajeni z drugim pohištvom – posteljo, nočno omarico, komodo ali toaletno mizico.

Klasične garderobne omare

Oblika klasične omare, kot jo poznamo danes, in njena velikost nista bili vedno enaki. Do konca 15. stoletja samostojna garderobna omara sploh ni obstajala. Njegova predhodnica je lesena skrinja, v kateri so bili vsi predmeti, pomembni za življenje. Skrinja je imela več funkcij, v primeru potrebe pa jo je bilo enostavno prevažati ali potovati z lastnikom.
Današnja oblika samostoječe garderobne omare je nastala iz ideje, da bi skrinjo obrnili na glavo za bolj praktično uporabo. Čeprav se je garderobna omara od takrat začela razvijati, se je shranjevanje oblačil v njej, kakršno poznamo danes, začelo šele leta 1889 po izumu obešalnika. Nekoč so garderobne omarice izdelovali samo mizarji, njihovo ročno delo pa so krasili bogati in domiselni rezbariji in vzorci. Prava mojstrovina, še posebej presenetljive so bile klasične omare, izdelane v 17. in 18. stoletju med barokom in rokokom. Danes se omare proizvajajo industrijsko, vendar njihova kakovost ne odstopa od predhodnikov. Njihov dizajn je sledil trendom oblikovanja vse do današnjega modernega dizajna, čistih linij in svetlih barv.

Velikost garderobne omare

ni odvisna samo od velikosti prostora, kjer bo nameščena, temveč tudi od količine stvari, ki jih nameravate hraniti v njej.

Garderobne omare: Na sliki so prikazane moderne garderobne omare z drsnimi vrati.

Garderobne omare z drsnimi vrati

Če nameravate v omari poleg garderobe hraniti še druge stvari, si omislite dve ali več garderobnih omar za dom.
Poleg zunanjega videza je danes poudarek na organizaciji notranjega prostora omare s pomočjo predelnih sten in polic, pa tudi na preglednosti prostora za boljšo plovbo in čim večji količini blaga, ki ga je mogoče v njem shraniti. Ko se odločite za nakup omare s drsnimi vrati ali klasičnimi, morate najprej vedeti natančne dimenzije prostora, kamor jo boste postavili. Prosti prostor, ki ga imate, je odvisen od tega, kako velika bo garderobna omara, in položaj, kamor naj bo postavljena, določa njen videz in obliko.
 • Najprej mora biti garderobna omara čim bolj funkcionalna.

  Moderna in funkcionalna garderobna omara z drsnimi vrati: optimalno shranjevanje za vaš dom

  Slika garderobne omare z drsnimi vrati bo prikazala široko, visoko in prostorno omiro z drsnimi vrati.

 • Klasična pravokotna garderobna omara z navadnimi ali drsnimi vrati je prva izbira večine kupcev, ker se prilega vsem slogom dekoracije.
Preden se odločite za nakup klasične ali moderne omare premislite, ali vam ustreza že pripravljena razporeditev polic in palic, ali pa lahko postavitev in kombinacijo elementov določite glede na vaše potrebe.

Globina standardne garderobne omare

ne sme biti manjša od 60 centimetrov. Ko garderobne omare narejene po meri, so možna odstopanja.

Garderobna omara z drsnimi vrati: funkcionalnost in eleganca v enem

Moderne garderobne omare so oblikovane tako, da ustrezajo sodobnemu življenjskemu slogu.

Dodatne škatle in košare bodo povečale uporabnost garderobne omare.

Lahko so narejeni iz različnih materialov. Prebrskajte našo ponudbo zabojnikov in polic.

Pogosta vprašanja o omarah

Kaj so garderobne omare z drsnimi vrati?

Garderobne omare z drsnimi vrati so tip garderobnih omar, pri katerih vrata odpiramo s pomočjo drsenja po vodilih. To omogoča enostaven dostop do notranjosti in je lahko estetsko privlačnejše od običajnih vrat.

Kako izberem primerne garderobne omare z drsnimi vrati za svoj dom?

Pri izbiri garderobnih omar z drsnimi vrati je pomembno upoštevati prostor, v katerem jih želite postaviti, kot tudi vaše potrebe po prostoru za shranjevanje. Pomembno je tudi izbrati primerne mere in barve ter preveriti kakovost materialov in zasnovo.

Ali so garderobne omare z drsnimi vrati dražje od drugih tipov omar?

Cena garderobnih omar z drsnimi vrati se lahko razlikuje glede na kakovost materialov, dizajn in funkcionalnost. V primerjavi z drugimi tipi omar so lahko nekoliko dražje, vendar imajo lahko tudi večjo vrednost in trajnost.

GARDEROBSKE OMARE Z DRSNIMI VRATI

 • Iščete praktične in elegantne garderobne omare za svojo spalnico?
 • Pri nas imamo širok izbor garderobnih omar z drsnimi vrati, ki bodo zadovoljile vse vaše potrebe.
 • Vrhunska kvaliteta: Naše garderobne omare so izdelane iz visokokakovostnega lesa in so zato trpežne in obstojne.
 • Veliko prostora: V naših garderobnih omarah z drsnimi vrati boste našli dovolj prostora za vse svoje oblačila, obutev in ostale stvari.
 • Različne barve in velikosti: Naša ponudba obsega garderobne omare v različnih barvah in velikostih, tako da lahko izberete tisto, ki se najbolj ujema s svojo spalnico.