Domov » Izdelki » Vrt in oprema » Vrtni ležalniki in počivalniki

Prikaz vseh 22 rezultatov

Prikaži meni

GUGALNI LEŽALNIK jeklo prašno lakirano črna, srebrna

259.00 z DDV

GUGALNI LEŽALNIK jeklo prašno lakirano črna, svetlo siva

333.00 z DDV

GUGALNICA

399.00 z DDV

STOL ZA PLAŽO akacija, temno siva

55.00 z DDV

Viseč stol Caly – Luksuzen viseči stol iz kakovostnega ratana

382.00 z DDV

Viseči jajček – Shoal Bay

399.00 z DDV

Viseči sedež – Fiesa

368.00 z DDV

Viseči sedež – Viseči jajček | Največja ponudba visečih sedežev

249.00 z DDV

VRTNI LEŽALNIK aluminij prašno lakirano pletivo iz umetne mase, polietilen (PE) siva

379.00 z DDV

VRTNI LEŽALNIK aluminij prašno lakirano polietilen (PE) siva

349.00 z DDV

VRTNI LEŽALNIK aluminij prašno lakirano siva, naravna, svetlo siva

329.00 z DDV

VRTNI LEŽALNIK aluminij prašno lakirano siva, srebrna

119.00 z DDV

VRTNI LEŽALNIK jeklo prašno lakirano antracit, črna, sivo rjava

222.00 z DDV

VRTNI LEŽALNIK jeklo prašno lakirano antracit, rjava

39.90 z DDV

VRTNI LEŽALNIK jeklo prašno lakirano pletivo iz umetne mase, polietilen (PE) rjava, črna

199.00 z DDV

VRTNI LEŽALNIK jeklo prašno lakirano pletivo iz umetne mase, polietilen (PE) siva, črna

199.00 z DDV

VRTNI LEŽALNIK jeklo prašno lakirano siva

39.90 z DDV

VRTNI LEŽALNIK jeklo prašno lakirano siva, srebrna, bela

34.90 z DDV

VRTNI LEŽALNIK jeklo prašno lakirano svetlo siva

39.90 z DDV

VRTNI LEŽALNIK jeklo prašno lakirano zelena, črna

39.90 z DDV

VRTNI LEŽALNIK naravna

229.00 z DDV

ZUNANJA VREČA ZA SEDENJE

79.90 z DDV

Vrtni ležalniki in počivalniki – Vrtni ležalniki za teraso s kolesi

Tudi vi radi preživljate tople pomladne in poletne vikende na svoji terasi? Dopolnite svoj prostor za oddih s kvalitetnimi in funkcionalnimi ležalniki za na teraso ali na plažo. Različni materiali, oblike in barve v Meganakupek široki ponudbi ležalnikov vam omogočajo, da jih kombinirate skupaj z mizostoli ali klopjo in si tako na svoji terasi ustvarite pravo pravljico.

Vrtni ležalniki in senčniki

V vročih poletnih dneh je oddih v senci na domačem vrtu kot balzam za naše telo. Ob široki ponudbi vrtnih ležalnikov in počivalnikov vam ponujamo tudi raznovrsten nabor senčnikov. Izbirate lahko med različnimi dizajni, velikostmi in materiali, ki se bodo lepo podali k ostalemu vrtnemu pohištvu.

Gugalni ležalniki

Poleg visečih mrež, Visečih stolov, visečih jajčkov in gugalnikov so odlična ideja tudi gugalni ležalniki in tudi viseči gugalni ležalniki. V naši ponudbi Vrtni ležalniki in počivalniki lahko izbirate med tistimi z osnovnimi ali pa malo bolj kompleksnimi konstrukcijami in si tako izberete takšnega, ki bo ustrezal vašim potrebam.
V Meganakupek vam nudimo pestro ponudbo vrtnih ležalnikov, počivalnikov, gugalnikov in ostalega vrtnega pohištva.

Uživajte v vrtnem ležalniku -Vrtni ležalniki in počivalniki

V toplih dneh nas bivanje na prostem sprošča. Vrtni ležalnik je idealen za lenarjenje in polnjenje baterij na terasi, balkonu, plaži ali na vrtu. Od klasičnega kovinskega ali lesenega do nihajnega ležalnika, od zložljivega do nastavljivega: izberite tistega, kjer se boste najbolje sprostili. Ležalniki za teraso in vrt so praviloma bolj nevtralne oblike, zato jih lahko enostavno kombinirate z drugim vrtnim pohištvom . Primerni so tudi za urbane strešne terase in prostorne družinske vrtove. Zložljivi ležalniki so izjemno enostavni za prevoz, zato, če imate radi počitnice na plaži, vam priporočamo takšen model. Narejene so iz nepremočljivih in trpežnih materialov, zato vam jih ni treba vsak dan hraniti v zaprtih prostorih. Ležalnik kupite v spletni trgovini Meganakupek.si. Uživajte v poletju!

Vrtni ležalniki in počivalniki

Vrtni ležalniki in počivalniki

Kateri ležalnik za na plažo naj izberem?

VRTNI LEŽALNIK jeklo prašno lakirano siva

Zložljivi ležalniki so izjemno enostavni za prevoz, zato, če imate radi počitnice na plaži, vam priporočamo takšen model. Narejene so iz nepremočljivih in trpežnih materialov, zato vam jih ni treba vsak dan hraniti v zaprtih prostorih.

Kateri vrtni ležalnik za teraso naj izberem?

Kaj je lahko lepšega kot to Ležalnik za na teraso

Vrtni ležalnik je idealen za lenarjenje in polnjenje baterij na terasi, balkonu, plaži ali na vrtu. Od klasičnega kovinskega ali lesenega do nihajnega ležalnika, od zložljivega do nastavljivega: izberite tistega, kjer se boste najbolje sprostili. Ležalniki za teraso in vrt so praviloma bolj nevtralne oblike, zato jih lahko enostavno kombinirate z drugim vrtnim pohištvom . Primerni so tudi za urbane strešne terase in prostorne družinske vrtove.

Sprostite se na enem od naših ležalnikov

Večina ljudi meni, da je sončni ležalnik luksuzni predmet, vendar boste ugotovili, da ne morete brez njega, ko ga boste dobili! Ko pridejo prvi žarki sončne svetlobe, mislite, da ste na čudovitem otoku, ko zaprete oči. Zunanja dnevna postelja na prostem pogosto daje izgled in občutek razkošja, zahvaljujoč čistim ali ukrivljenim linijam in mehkim, udobnim blazinam. Izberite lep model v ratanu, vrbovju ali lesu. Meganakupek ima na voljo razkošne in bolj osnovne vrtne ležalnike.

Ležalniki, ki jih lahko imamo na prostem skozi celo leto

Zunanji vrtni ležalniki niso vedno enostavni za shranjevanje, še posebej, če jih ni mogoče zložiti. V tem primeru je lahko priročno, če je vrtni ležalnik izdelan iz materialov, odpornih proti vremenskim vplivom. Aluminijasti ležalniki Meganakupek so še posebej primerni za uporabo na prostem.

Kakovostni ležalniki

Kaj je lahko bolj prijetno, kot da se zleknete na soncu s knjigo in osvežilno pijačo takoj, ko sonce začne sijati? Imate izbiro različnih ležalnikov. Zložljiv sončni ležalnik je priročen, ker ne zavzema preveč prostora, ko je zložen. Prav tako lahko izberete komplet dveh luksuznih aluminijastih ležalnikov s senčnikom ali ležalnike s tendami. Ti so odlična izbira za ljudi, ki želijo uživati v toploti in na prostem, medtem ko ostanejo zaščiteni pred preveč sončne svetlobe.