Domov » Trgovina » Oprema za dom » Pisarniško pohištvo » Pisarniški stoli

Prikazovanje 1–36 od 215 rezultatov

Pisarniški stol AZARIA taupe

74,96  z DDV
Teža 7,8 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Pisarniški stol KURI roza

64,03  z DDV
Teža 7,4 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Otroški pisarniški stol ARIEL samorog

37,48  z DDV
Teža 5,7 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Otroški pisarniški stol DOROTY roza

46,85  z DDV
Teža 8,06 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Otroški pisarniški stol DOROTY črna

46,85  z DDV
Teža 8,06 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Otroški pisarniški stol DOROTY modra

46,85  z DDV
Teža 8,06 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Otroški pisarniški stol ZUMBO vijola

34,36  z DDV
Teža 5,4 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

črna

312,32  z DDV
Teža 21,3 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Otroški pisarniški stol CHEER zelena

42,63  z DDV
Teža 11,5 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Pisarniški stol KANA črna

131,17  z DDV
Teža 13,8 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Pisarniški stol CLASS črna

345,11  z DDV
Teža 25 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Pisarniški stol NILY črna

121,80  z DDV
Teža 13 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Otroški pisarniški stol CHEER rdeča

60,90  z DDV
Teža 10,5 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Pisarniški stol BRAVO črna

210,82  z DDV
Teža 21 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Pisarniški stoli za pisarne po naročilu

Pisarniški stoli pri nas so sinonim za kakovostno in udobno sedenje tudi v pisarni.

Pisarniško delo in novodoben življenjski slog zahtevata, da velik del dneva preživimo sede za pisalno mizo. Zato opremite svojo pisarno s prostorno delovno mizo in praktično komodo. Mizo lahko popestrite s kakšnim dekorativnim kosom in jo opremite še z namizno svetilko. Pri tem pa ne pozabite na ključno zadevo, ki vam bo delo naredila bolj prijetno – udoben pisarniški stol.

Ne glede nato, ali delate od doma, ali se odpravite na delo v pisarno, ste morda začeli čutiti obremenitev. Le-ta se zgodi po sedenju 7 ur ali več. Če ste se zaradi omenjegega napora spraševali, ali se splača vlagati v boljši, bolj ergonomski pisarniški stol, je po mnenju strokovnjakov, odgovor pritrdilen.

“Prestavljene nastavitve lahko povzročijo težave s perilom, vključno z bolečinami v hrbtu, ramenih in zapestjih,”

pojasnjuje dr. David Perna iz hrbta in telesa Medical. Marc Agulnick, ortopedski kirurg iz Long Islanda, ki je povezan z bolnišnico NYU Winthrop, se strinja:

»Če dlje časa sedite v enem položaju, ki ni naraven, ali sedite v poziciji, ki ni naravna, boste čez čas občutili posledice na svoji hrbtenici. “

Pisarniški stoli – iskanje pravega stola je lahko težavno, saj je vsako telo drugačno

“Če se odločite za eno velikost, je veliko ljudi, ki so zaradi tega nesrečni, kajti tisto, kar je ugodno za eno osebo, bo za drugo neugodno,”

trdi Agulnic. Univerzalno popolnega modela ni, saj imajo vsi pisarniški stoli svoje lastnosti. Zato pa obstajajo različne vrste pisarniških stolov, ki vam bodo olajšale ohranjanje zdrave drže med delom, ne glede na vaš tip telesa ali osebne nastavitve. V naši pestri ponudbi pisarniški stoli boste našli stole, ki vam bodo pomagali sedeti naravnost in udobno ter hkrati minimizirati dolgotrajne poškodbe telesa.

Ergonomski pisarniški stoli – Izredno udobni pisarniški stoli blagovne znamke Xtra furniture.

Udobje omogočata podloga iz pene in visok naslon za hrbet. S klasičnim videzom v imitaciji usnja bo popolna izbira za vašo pisarno!

Udobni pisarniški stoli pomenijo več časa za osredotočanje na delo in ne za bolečine v hrbtu. Naši vrtljivi stoli in drugi pisarniški stoli so opremljeni s funkcijami, kot so nastavljivi po višini sedeži, funkcije nagiba in vgrajena ledvena opora, ki bodo všeč vašemu telesu. Različni slogi pomenijo, da se prilegajo vsakemu posamezniku.
Pisarniški stoli se mora prilegati vam

Pisarniški stoli

Pisarna je za marsikoga že kot drugi dom in zato je bistvenega pomena, da imamo kvaliteten pisarniški stol, s katerim se lahko dolgoročno izognemo zdravstvenim težavam s hrbtenico. Pisarniški stol mora zagotoviti pravilen položaj sedenja in preprečiti napetost v vratu in hrbtu. Vrtljivi pisarniški stol z nasloni za roke, z udobnim sediščem in nastavljivo višino bo omogočal zelo prijetno sedenje za pisalno mizo. Ergonomsko oblikovani pisarniški stoli pripomorejo k dobremu počutju in posledično tudi k boljši učinkovitosti.

Vrtljivi stoli - Vrtljivi pisarniški stoli

Pisarniški stoli so pomembni za delo

Na kakovosten vrtljiv stol pa ne pozabite tudi pri opremljanju mladinske sobe.

Pisalna miza in stol sta namreč pomemben del v mladinski sobi, namenjen učenju in delanju domačih nalog.

Kakšen pisarniški stol je pravi za vas?
Če veliko časa preživite za računalnikom, je pomembno, da ohranite dobro držo pri sedenju. Da bi preprečili bolečine in izboljšali pretok krvi, morajo biti pisarniški stoli ergonomski, udobni in ustrezati dimenzijam vaše računalniške mize. Upoštevajte naslednje funkcije, da poiščete popoln pisarniški stol.

  • Ali naj vzamem pisarniški stol z ali brez koles?

Danes so pisarniški stoli s kolesi zelo pogosti. Omogočajo vam nemoteno gibanje tudi med sedenjem. Če pa je vaša miza nameščena na ploščadi ali neravnih tleh, bi bil lahko pisarniški stol brez koles boljša možnost.

  • Ali naj dobim pisarniški stol z nasloni za roke ali brez?

Če nameravate svoj stol uporabljati več ur na dan, bi lahko stol z nasloni za roke dolgoročno omogočil večje udobje. Pomembno je, da so nasloni za roke pravilno nastavljeni. Roke naj podpirajo na mestu, kjer bi komolci počivali ob sproščenih ramenih.

Ergonomski pisarniški stoli brez naslonov za roke bi bil morda boljši, če iščete lažji in prožnejši računalniški stol.

Nasloni za roke lahko povzročijo neprijetnosti, če preprečijo, da bi stol šel pod mizo. Pisarniški stoli brez naslonov za roke bodo ustrezali širši vrsti miz.

Pisarniški stoli – Če želite biti v pisarni in na sploh pri delu uspešni in produktivni, boste poleg prostorne pisalne mize, potrebovali tudi udoben in praktičen pisarniški stol. Izberite takšnega, ki vam je všeč, poleg tega pa naj vam omogoči udobno sedenje in dobro počutje.

Pisarniški stoli so del blagovne znamke Xtra furniture in izdelani iz kakovostnih materialov.

Stol odlikuje zelo atraktivna barvna kombinacija, poleg tega pa tudi dovršen, moderen dizajn. Črno-bela barva in videz usnja naredita stol zelo poseben. Zagotavlja maksimalno udobje. Pisarniški stoli so nastavljivi po višini, na podnožju pa imajo praktična kolesca, ki omogočajo lažje premikanje po pisarni. Kako prilagoditi pisarniški stol

Ko boste dobili nov pisarniški stol, ga boste morali prilagoditi za največje udobje. Tukaj je vodnik po korakih, kako prilagoditi računalniški stol za udobje in boljšo držo.

Prilagodite sedež

Pisarniki stoli – morali bi sedeti čim bolj zadaj, kolikor je možno, spodnji del hrbta pa mora biti trdno naslonjen na naslonjalo. Med robom stola in hrbtno stranjo kolena naj bo približno tri prste. Če temu ni tako, nastavite drsnik sedeža.
Prilagodite višino
Nasloni za roke naj bodo na isti ravni kot miza. Če na vašem stolu ni naslonov za roke, uporabite svoje roke kot vodilo. Ko položite roke in komolce na mizo, naj počivajo pod naravnim kotom.

Nastavite naslonjalo na vašem pisarniškem stolu

Ko sedite za mizo, poskušajte sedeti čim bolj pokonci. Naslonjalo lahko naslonite, ko želite sprejeti bolj sproščujočo držo. Dobro je, da občasno spremenite svoj položaj, da zmanjšate obrabo katerega koli dela telesa.
Konferenčni pisarniški stoli

Pri opremljanju pisarn ne pozabite tudi na sejne sobe, čakalnice in druge prostore, ki potrebujejo kakovostno in funkcionalno pohištvo. Svoje pisarniške prostore opremite z udobnimi in kakovostnimi stoli, ki se bodo tudi na videz lepo podali k prostoru. Konferenčni stoli so oblikovani tako, da jih lahko brez težav zložite drug na drugega in za shranjevanje ne potrebujete veliko prostora.

Nastavljiva višina za lažje delo v pisarni ali doma

Prav tako je pomembna nastavljiva višina stola, da bodo vaše noge stabilno na tleh z vso površino stopal in globino sedeža. Sedež z nastavljivo globino namreč omogoča premik naprej-nazaj tako, da se popolnoma prilagodi dolžini vaših nog.
Pozornost namenite tudi naslonjalu za roke, saj morajo te pri delu udobno počivati na naslonjalih stola ali na delovni površini, hrbet in ramena pa ne smeta biti zgrbljena.

Za vse, ki za računalniško mizo preživite več ur na dan, je kakovostno pisarniško pohištvo izjemno pomembno.

Pisarniški stoli za delo od doma ali v pisarni

Pisarniški stoli – harmonija trenda in ergonomije

Delate za računalnikom doma, se učite v šoli ali imate pisarniško službo? Pogosto sedite ure in zato je izbira pisarniškega stola izredno pomembna. Po eni strani morajo pisarniški stoli omogočati zdravo sedenje in ergonomijo, po drugi strani pa prispevati k slogu dekoracije. Na voljo so modeli iz usnja in mrežastih materialov ter trendovske različice tekstila. Vsak model je zasnovan tako, da je udoben za dolgotrajno sedenje, nekateri pa imajo tudi funkcije za nastavitev višine sedeža in naslona za roke ter premično naslonjalo za hrbet in glavo.

Od izvršnih stolov do barvitih pisarniških stolov za mlade: naša široka ponudba v vseh cenovnih razredih ponuja vsem možnost, da izberejo optimalno mesto za sedenje na pisarniški mizi .

Udobni stoli pomenijo, da lahko več časa namenite osredotočanju na delo, ne pa bolečini v hrbtu. Naši imajo funkcije, kot so nasloni za roke, nastavljivi po višini sedeži in funkcije nagiba, ki bodo všeč vašemu telesu. In različni slogi pomenijo, da se prilegajo kamor koli želite udobno delati.

Mladinski vrtljivi stol Lena je del blagovne znamke Brigueet for home.

Stol odlikuje prikupen videz v roza barvi. Zanimiv vzorec celoten izgled še dodatno popestri. Višina sedeža se lahko prilagodi. Kromirano podnožje je izdelano iz litega železa. Stoli imajo 5 koles, ki ponujajo varen oprijem. Na tem stolu bo vaši deklici res udobno, za kar je zaslužno oblazinjenje iz pene.

Pisarniški stoli so pomemben del vsake pisarne

Naši stoli in namizni stoli so poleg tega, da vam nudijo udoben prostor za sedenje, izjemno elegantni. Ponujamo številne sedeže različnih oblik, vključno z modeli, ki so oblazinjeni iz gladkega vinila in mehke tkanine ter prefinjenimi stili iz umetnega usnja. Izbirate lahko med elegantnimi mrežnimi dizajni in vrtljivimi stoli.

Če želite zagotoviti, da vaši stoli dopolnjujejo vašo celotno opremo, lahko izbirate med različnimi barvami, vključno z umirjenimi odtenki, kot so črna, bela in siva, pa tudi s svetlimi, živahnimi odtenki, kot so apno zelena, pikantno rumena in temno rdeča.

Kljub nizkim cenovnim oznakam so vsi pisarniški stoli in sedeži delovne mize v naši zbirki zgrajeni tako, da trajajo.

Lahko zaupate, da bodo naši poceni pisarniški stoli še naprej videti in se počutili najbolje, tudi v najbolj obremenjenih pisarnah.

Pisarniški stoli – za več informacij o naši ponudbi namiznih in računalniških stolov preprosto poglejte to kategorijo našega spletnega mesta. Če se vam zdi, da ne najdete popolnih stolov za svojo pisarno, ne oklevajte in stopite v stik.

Pisarniški stoli so del blagovne znamke New line – home interiors, ki ponuja kakovostno pohištvo in dodatke za vaš dom. Stol je izdelan iz kakovostnih materialov. Ima prevleko, ki je izdelana iz blaga v sivi barvi, kar ga dela elegantnega in modernega. Pisarniški stoli –  visok naslon za hrbet in oblazinjena naslona za roki omogočata udobno sedenje. Višina stola je nastavljiva. Naj bo vaša domača pisarna udobna
Pisarniški stoli so središče pisarne in verjetno tam preživite večino dneva.  Ko preživite toliko časa s svojim pisarniškim stolom, poskrbite, da imate najboljšega, kar lahko. Na izbiro imamo široko paleto modelov in funkcij, od preprostih zložljivih stolov do popolnoma prilagodljivih modelov.

Če potrebujete dodatno podporo, si oglejte našo ponudbo naslonjal za pisarniški stoli, saj je pomembno, da se počutite čimbolj udobno.
Bistveno pisarniško pohištvo
Drug bistveni del katere koli pisarne je pisarniška miza.

Na voljo so vam najrazličnejši modeli, od modernih do retro, v različnih materialih in barvah. Imamo tudi mize z vgrajenimi predali za shranjevanje pisarniškega materiala in morebitnih pomembnih papirjev. Samo priključite monitor, brezžično miško in že ste pripravljeni.

Sodobni pisarniški stoli

Zakaj so pomembni pisarniški stoli?

Naši pisarniški stoli so poleg tega, da vam nudijo udoben prostor za sedenje, izjemno elegantni. Izbirate lahko med elegantnimi mrežnimi dizajni in vrtljivimi stoli. Pisarniški stoli so središče pisarne in verjetno tam preživite večino dneva.

Pisarniški stoli - na kaj moram paziti, ko jih izbiram?

Pisarniški stol

Pisarniški stoli morajo biti udobni, saj nam bo naša hrbtenica zelo hvaležna. Pisarniški stoli morajo zagotoviti pravilen položaj sedenja in preprečiti napetost v vratu in hrbtu. Vrtljivi pisarniški stol z nasloni za roke, z udobnim sediščem in nastavljivo višino bo omogočal zelo prijetno sedenje za pisalno mizo.

Ali so pisarniški stoli primerni tudi za konference in igranje iger?

tekstil rdeča

Da, čeprav imamo za takšne primere tudi posebne konferenčne stole, ki se lahko zložijo en na drugega in tako ne zavzamejo veliko prostora. Tudi računalniške stole imamo, za vse tiste, ki igrajo veliko igric. Vsekakor pa lahko uporabite pisarniški stol za kakršnokoli opravilo, saj so vsi naši stoli zelo udobni in cenovno ugodni, tako da boste zagotovo našli pravega zase.

Kako pravilno izbrati pisarniški stol?

Ker v službi preživimo relativno veliko časa je pomembno, da izberemo kakovostno in udobno pohištvo. Pri nakupovanju pravega pisarniškega stola je pomembno, da ste pozorni na naslonjalo, saj pisarniški stoli s premičnim naslonjalom omogočajo, da se poljubno nagibate.

Pisarniški stoli so pomembni za delo zaradi naslednjih razlogov:

Podpora zdrave drže: Sedenje za pisarniškim stolom večino dneva lahko vpliva na vašo držo in lahko povzroči bolečine v hrbtu in vratu. Pisarniški stoli, ki so pravilno prilagojeni vašemu telesu in delovnemu okolju, lahko pomagajo zmanjšati tveganje za težave z držo in zagotoviti udobnejše delovno mesto.

  • Zmanjšanje utrujenosti: Udoben pisarniški stol lahko pomaga zmanjšati utrujenost in napetost v mišicah, kar lahko izboljša vašo sposobnost za koncentracijo in izboljša učinkovitost pri delu.
  • Izboljšanje krvnega obtoka: Nepravilno sedenje lahko povzroči zastoje v krvnem obtoku, kar lahko vodi do bolečin in otrdelosti. Pisarniški stoli z mehkimi blazinicami in sposobnostjo nastavitve položaja sedenja lahko pomagajo izboljšati krvni obtok in zmanjšati tveganje za težave z mišicami in sklepi.
  • Zmanjšanje tveganja za poškodbe: Dobro prilagojen pisarniški stol lahko pomaga preprečiti poškodbe, ki so lahko posledica dolgotrajnega sedenja v neudobnem položaju. To lahko vključuje poškodbe hrbtenice, mišic in sklepov.
  • Izboljšanje učinkovitosti: Udoben in pravilno prilagojen pisarniški stol lahko izboljša vašo sposobnost za koncentracijo in izboljša vašo učinkovitost pri delu, saj boste manj moteči bolečine in utrujenost.