Prikazovanje 1–36 od 111 rezultatov

Vrtljivi stoli za moderno pisarno

Kakovostno in udobno sedenje tudi v pisarni omogočajo vrtljivi stoli

Vrtljivi stoli so najpomembnejši del vaše pisarne in novodoben življenjski slog zahtevata, da velik del dneva preživimo sede za pisalno mizo. Zato opremite svojo pisarno s prostorno delovno mizo in praktično komodo. Mizo lahko popestrite s kakšnim dekorativnim kosom in jo opremite še z namizno svetilko. Pri tem pa ne pozabite na ključno zadevo, ki vam bo delo naredila bolj prijetno – udobni vrtljivi stoli.

Kako pravilno izbrati vrtljive pisarniške stole?

Ker v službi preživimo relativno veliko časa je pomembno, da izberemo kakovostno in udobno pohištvo. Pri nakupovanju pravega vrtljivega pisarniškega stola je pomembno, da ste pozorni na naslonjalo, saj pisarniški vrtljivi stoli s premičnim naslonjalom omogočajo, da se poljubno nagibate in hkrati udobno dosežete računalniško tipkovnico brez napenjanja oči, ramen ali rok.
Prav tako je pomembna nastavljiva višina stola, da bodo vaše noge stabilno na tleh z vso površino stopal in globino sedeža. Sedež z nastavljivo globino namreč omogoča premik naprej-nazaj tako, da se popolnoma prilagodi dolžini vaših nog.
Pozornost namenite tudi naslonjalu za roke, saj morajo te pri delu udobno počivati na naslonjalih stola ali na delovni površini, hrbet in ramena pa ne smeta biti zgrbljena.
Vrtljivi stoli

Vsak model je zasnovan tako, da je udoben za dolgotrajno sedenje

Vrtljivi stoli za moderno pisarno

Pisarna je za marsikoga že kot drugi dom in zato je bistvenega pomena, da imamo kvaliteten vrtljiv stol, s katerim se lahko dolgoročno izognemo zdravstvenim težavam s hrbtenico. Vrtljiv pisarniški stol mora zagotoviti pravilen položaj sedenja in preprečiti napetost v vratu in hrbtu. Vrtljivi pisarniški stoli z nasloni za roke, z udobnim sediščem in nastavljivo višino bo do omogočali zelo prijetno sedenje za pisalno mizo. Ergonomsko oblikovani pisarniški stoli pripomorejo k dobremu počutju in posledično tudi k boljši učinkovitosti.

Kakovostni vrtljiv stol za mlade in starejše

Na kakovosten vrtljiv stol pa ne pozabite tudi pri opremljanju mladinske sobe. Pisalna miza in stol sta namreč pomemben del v mladinski sobi, namenjen učenju in delanju domačih nalog.
Da boste lahko učinkoviti in produktivni pri svojem delu, rabite kvalitetne vrtljive stole. Opremite svoj delovni kotiček s kakovostnim pohištvom in praktičnimi dodatki. Poleg prostorne delovne površine, ki jo boste nujno potrebovali. Nikar ne pozabite tudi na udoben in kakovosten pisarniški stol. Slednji naj vam nudi dobro oporo in zagotavlja udobje, ki ga boste med delom nujno potrebovali.

Vrtljivi stoli – harmonija trenda in ergonomije

Delajte za računalnikom doma, se učite v šoli ali imejte pisarniško službo. Pogosto sedite ure in zato je izbira vrtljivega stola izredno pomembna. Po eni strani mora pisarniški stol omogočati zdravo sedenje in ergonomijo, po drugi strani pa prispevati k slogu dekoracije. Pisarniški stoli, ki jih imamo na voljo so: modeli iz usnja in mrežastih materialov ter trendovske različice tekstila.

Vrtljivi stoli zasnova in materiali

Vsak model je zasnovan tako, da je udoben za dolgotrajno sedenje, nekateri pa imajo tudi funkcije za nastavitev višine sedeža in naslona za roke ter premično naslonjalo za hrbet in glavo. Od izvršnih stolov do barvitih pisarniških stolov za mlade: naša široka ponudba v vseh cenovnih razredih ponuja vsem možnost, da izberejo optimalno mesto za sedenje na pisarniški mizi

Kateri so pravi vrtljivi stoli zame?

Vrtljivi stoli - Več o ponudbi stolov lahko izveste v vaši najbližji poslovalnici Lesnine

Ker v službi preživimo relativno veliko časa je pomembno, da izberemo kakovostn in udobn vrtljivi stol. Pri nakupovanju pravega vrtljivega pisarniškega stola je pomembno, udobje, višina sedenja in podpora hrbtenici.

Kaj so ergonomski vrtljivi stoli?

Vrtljivi stoli - kar dela stol atraktiven in moderen ter hkrati zagotavlja udobno sedenje. Je nastavljiv po višini in ima ledveno oporo ter oporo za glavo.Univerzalna kolesca so primerna za vsako podlago. Dimenzije: 61x118-128x64 cm

Vsi vrtljivi stoli so zasnovani tako, da so udobni za dolgotrajno sedenje, nekateri vrtljivi stoli pa imajo tudi funkcije za nastavitev višine sedeža in naslona za roke ter premično naslonjalo za hrbet in glavo.

Pisarniški stoli so pomembni za delo zaradi naslednjih razlogov:

Vrtljivi stoli – Podpora zdrave drže:

Sedenje za vrtljivem pisarniškim stolom večino dneva lahko vpliva na vašo držo in lahko povzroči bolečine v hrbtu in vratu. Pisarniški stoli, ki so pravilno prilagojeni vašemu telesu in delovnemu okolju, lahko pomagajo zmanjšati tveganje za težave z držo in zagotoviti udobnejše delovno mesto.

Vrtljivi stoli - Vrtljivi pisarniški stoli

Vrtljivi Pisarniški stoli so pomembni za delo zaradi naslednjih razlogov.

Zmanjšanje utrujenosti:

Udoben vrtljiv pisarniški stol lahko pomaga zmanjšati utrujenost in napetost v mišicah, kar lahko izboljša vašo sposobnost za koncentracijo in izboljša učinkovitost pri delu.

Izboljšanje krvnega obtoka:

Nepravilno sedenje lahko povzroči zastoje v krvnem obtoku, kar lahko vodi do bolečin in otrdelosti. Pisarniški stoli z mehkimi blazinicami in sposobnostjo nastavitve položaja sedenja lahko pomagajo izboljšati krvni obtok in zmanjšati tveganje za težave z mišicami in sklepi.

Zmanjšanje tveganja za poškodbe:

Dobro prilagojeni vrtljivi pisarniški stoli lahko pomagajo preprečiti poškodbe, ki so lahko posledica dolgotrajnega sedenja v neudobnem položaju. To lahko vključuje poškodbe hrbtenice, mišic in sklepov. Zato se odločite za stol iz Meganakupek.si 👌

Izboljšanje učinkovitosti:

Udoben in pravilno prilagojen pisarniški stol lahko izboljša vašo sposobnost za koncentracijo in izboljša vašo učinkovitost pri delu, saj boste manj moteči bolečine in utrujenost.