Domov » Trgovina » Oprema za dom » Pisarniško pohištvo

Prikazovanje 1–36 od 802 rezultatov

Pisarniški stol Kitty

92,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Kotna pisalna miza Rino – bela – 2497LY03

103,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

0 Dni 00 hr 00 min 00 sc

Predalnik Agapi – črna – 24W3LZ00

92,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

0 Dni 00 hr 00 min 00 sc

Pisarniški stol AZARIA taupe

74,96  z DDV
Teža 7,8 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Pisalna miza Ada – antracit

161,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

0 Dni 00 hr 00 min 00 sc

Pisalna miza Teo – bela

209,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Pisarniški stol KURI roza

64,03  z DDV
Teža 7,4 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Otroški pisarniški stol ARIEL samorog

37,48  z DDV
Teža 5,7 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Otroški pisarniški stol DOROTY roza

46,85  z DDV
Teža 8,06 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Otroški pisarniški stol DOROTY črna

46,85  z DDV
Teža 8,06 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Otroški pisarniški stol DOROTY modra

46,85  z DDV
Teža 8,06 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Otroški pisarniški stol ZUMBO vijola

34,36  z DDV
Teža 5,4 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Pisarniški stol KANA črna

131,17  z DDV
Teža 13,8 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Pisarniški stol CLASS črna

345,11  z DDV
Teža 25 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Pisarniški stol NILY črna

121,80  z DDV
Teža 13 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Otroški pisarniški stol CHEER rdeča

60,90  z DDV
Teža 10,5 kg
Barva

Material

Blagovna znamka

Poštnina

Dimenzija

Pisarniško pohištvo

Osem nasvetov za domačo pisarno in izbiro top pisarniškega pohištva

V Meganakupek.si ponujamo vrhunsko moderno pisarniško pohištvo, ki bo poskrbelo za udobje in učinkovitost na vašem delovnem mestu. Naše pohištvo je izdelano iz kakovostnih materialov in oblikovano tako, da bo zadovoljilo tudi najbolj zahtevne stranke.

Pisarniško pohištvo

Kotna pisalna miza v obliki črke L, ki se lahko montira v levo in desno stran.

Na voljo imamo široko paleto izdelkov, od ergonomičnih stolov, do funkcionalnih in lepih pisalnih miz. Vse naše izdelke lahko prilagodite vašim potrebam in željam, tako da bo vaša pisarna izgledala ne le udobno, temveč tudi elegantno.

Ne glede na to, ali potrebujete pohištvo za eno osebo ali za celotno pisarno, vam bomo z veseljem pomagali izbrati pravo rešitev.

Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali in vam pomagali izbrati najboljšo možnost.

Obiščite nas na Meganakupek.si in se prepričajte sami o kvaliteti našega pisarniškega pohištva. Zagotavljamo vam, da ne boste razočarani!

Pisarniško pohištvo je, ne glede na to, ali je začasno ali stalno, delovno mesto v vašem domu ponuja koristi in izzive. Ali opremite kotiček v dnevni sobi, ki ga boste preuredili v delovno mesto, ali pa uredite ločeno delovno sobo; naj bo čim bolj udobno. Kdor se v službi počuti neprijetno, se zelo hitro preseli do kuhinjske mize, kavča ali celo postelje – in ni skrivnost, da ni ravno produktivno. V 8 nasvetih razkrivamo, na kaj morate biti pozorni pri urejanju domače pisarne, da boste lahko vsak dan čim bolj produktivno delali od doma.
  • Kaj je najboljše mesto v stanovanju?

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=wCxwbhKx9sU[/embedyt]

V vsakem primeru bi vam moralo biti na voljo za pisarniško pohištvo okno za dnevno svetlobo. Poleg tega je pomembno, da izberete sobo, ki je najmanj izpostavljena hrupu. Soba s pogledom na hrupno glavno ulico pod oknom ni zelo primerna za zgoščeno delovno vzdušje.

Profesionalno pisarniško pohištvo vrhunske kvalitete. Operativno pohištvo, direktorsko. Široka izbira predalnikov, omar, miz, svetil.

Uredite si zdravo delovno mesto z ergonomskimi izdelki iz naše ponudbe!

Ustrezna pisarniška ureditev za pisarniško pohištvo ima prav gotovo velik vpliv na učinkovitost dela in počutje ljudi v samem delovnem okolju.

Pisarniško pohištvo vam omogoča delo od doma.

Hrup v pisarni lahko zmanjšate tudi s preprogo za zmanjšanje hrupa, hkrati pa naredite prostor bolj udoben. Lahko je barvita, za preostali del sobe pa bi bilo dobro, če bi bila v nevtralnih odtenkih. Živo rdeča barva nad zaslonom lahko hitro postane dolgočasna.
pisarniško pohištvo

2. Kakšno pisarniško pohištvo v resnici rabim?

Za začetek je treba vstopiti v sobo in razmisliti, kaj točno potrebujemo od pisarniškega pohištva za vsakodnevno delo, ter načrtovanje in opremo omejiti na tisto, kar bomo potrebovali. Kot grafični oblikovalec boste morda potrebovali majhno klubsko mizico in zelo veliko pisalno mizo za ustvarjalno delo, medtem ko boste kot svetovalec morda potrebovali komodo. Preden začnete nakupovati pisarniško pohištvo  in urejati domačo pisarno, naredite seznam. Uporabite ga lahko kot vodilo, preden začnete impulzivno nakupovati po idejah po spletu. Po tem vaše popolno delovno okolje nič ne ovira.

3. Dekoracija domače pisarne – kakšno pohištvo rabim?

Pisarniško pohištvo  ali  se boste odločili za posamezne kose pohištva ali garniture, je povsem odvisno od vašega okusa. Pomembno je, da se osredotočite na funkcionalnost. Ste že videli prisrčen žametni fotelj, ki bi ga lahko uporabili kot pisarniški stol? Zdi se, da je dobra ideja, a biti produktiven z bolečinami v hrbtu tudi ni ravno lahko. Pri urejanju domače pisarne vsekakor vlagajte v pravi pisarniški stol, na katerem lahko sedite 8 ur na dan.
Pogosto zanemarjena, a zelo pomembna je tudi prava pisarniška razsvetljava. Imamo samo dve očesi in ju moramo ustrezno zaščititi. Zato pri urejanju domače pisarne poskrbite za prave pisarniške svetilke.
Starinska pisalna miza je lahko videti tudi zelo elegantno in priročna, če potrebujete le majhen prenosni računalnik. V nasprotnem primeru pa boste potrebovali veliko več prostora. Vsekakor je priporočljiva ergonomska miza, ki omogoča pokončen sedeči položaj. Izberite mizo, ki je glede na višino optimalno prilagojena vašim potrebam in bodite pozorni na držo med sedenjem.

4. Kje hraniti dokumentacijo?

Včasih potrebujemo več prostora za pisarniško pohištvo  na delovnem območju, kot ga ponujajo namizne omare. Morje dokumentov, map in pisarniškega materiala je treba nekam pospraviti. Pisarniške police in regali so za to idealni. So funkcionalni, a hkrati čudovita dekoracija domače pisarne. Izberite ozke omare, lesene ali kovinske predelne kocke, odprte ali zaprte predelke.

5. Kako vzdrževati red?

Najprej mora biti ves dom urejen, da boste lahko delali produktivno in koncentrirano. Zapiranje vrat in ignoriranje kaosa ne šteje. Na delovno mesto ne smete hraniti nepotrebnih knjig, kupčkov papirja in pol skodelice hladne kave iz prejšnjega dne. Doma vam ni treba slediti “politiki čistih miz”, vsekakor pa morate poskrbeti, da imate dovolj čistega prostora za razmišljanje in delo.

6. Pisarniško pohištvo

Nihče ne mara, da imajo stvari raztresene naokoli. Poleg praktičnih pisarniških polic in stojal bodo prav prišli tudi majhni pisarniški predali, kamor lahko shranimo uradni mobilni telefon, različne kable ali prenosnik, nanj pa lahko položite tudi tiskalnik. Zaželeno je, da so predali na kolesih, tako da jih boste lahko po potrebi premikali po sobi.

7. Kako organizirati svoj delovni dan?

V vsakem primeru bi morali vstati, se stuširati in obleči kot vsako jutro, ko greste v službo; delo v pižami zmanjšuje produktivnost. Ne pozabite si redno delati odmorov, se premikati in si oddahniti od zaslona. Pisarniško pohištvo je z  ustreznimi nasveti in natančnim načrtovanjem pisarne lahko tudi produktivna domača pisarna.

8. Kje smo lahko kreativni?

Ko ste v službi, ne sedite ves dan za pisalno mizo; razpravljajte o idejah v sejni sobi ali uporabite prostor za sprostitev za nevihte. Zakaj bi potem sedeli na enem mestu v domači pisarni? Zato pri opremljanju domače pisarne načrtujte majhen “miselni kotiček” Pisarniško pohištvo .
Udoben bralni stol, sproščujoč naslanjač ali ležeča torba v delovni sobi so idealni za razmišljanje – še posebej v kombinaciji z lepo talno svetilko in barvnimi blazinami. Tak kotiček bo prijetno mesto zvečer po službi.
pisarniško pohištvo

Pisarniške mize

Razsvetljava pisarniške mize

Pisarniški stoli
Pisarniško pohištvo

Kombinirane pisalne mize Byhonor

Opremite svojo pisarno ali delovni kotiček s kakovostnim pohištvom, ki vam je všeč in odraža vaš osebni slog.
Če se navdušujete nad preprostim in modernim dizajnom, ki ima pridih skandinavskega stila, potem vam bo ta pisalna miza zelo všeč.

Kombinirana pisalna miza je del blagovne znamke Byhonor in je izdelana iz kakovostnih materialov. Ponaša se z moderno in nasploh čudovito barvno kombinacijo nežne bele in naravne barve.

Poleg velike delovne površine ponuja tudi dovolj odlagalnega prostora ter predalnikov za shranjevanje dokumentov in pisarniških pripomočkov. Kombinirajte jo z ostalim pohištvom iz enake kolekcije in vaša pisarna bo čudovita.

Dimenzije: 135x75x115 cm

Izbira prave kotne pisalne mize za vašo pisarno bo lahka

Opremite svojo pisarno ali delovni kotiček s kakovostnim pohištvom, ki vam je všeč in odraža vaš osebni slog.
Če se navdušujete nad preprostim in modernim dizajnom, ki ima pridih skandinavskega stila, potem vam bo ta kotna pisalna miza zelo všeč.

Kotne pisalne mize na Meganakupek.si

so izdelane iz kakovostnih materialov. Ponašajo se z moderno in nasploh čudovito barvno kombinacijo nežne bele in naravne barve.

Kotne pisalne mize poleg velike delovne površine ponujajo tudi dovolj odlagalnega prostora ter predalnikov za shranjevanje dokumentov in pisarniških pripomočkov. Kombinirajte jih z ostalim pohištvom iz enake kolekcije in vaša pisarna bo čudovita.

Za več informacij nas lahko pokličete ali pišete v kontaktni obrazec.

Pisarniško pohištvo za optimalno uporabo prostora

Primerno pisarniško pohištvo za produktivno delo

Delovno okolje je zelo pomembno za produktivnost, zbranost in nenazadnje tudi zdravje delavcev. Urejeno naj bo kar se da funkcionalno ter tudi estetsko, pri poplavi ponudbe pisarniškega pohištva na trgu pa se je ob nakupu zelo težko odločiti za popoln model. Sodobne pisarne so opremljene električno, nobene potrebe ni po ujemajočih se mizah in stolih vseh zaposlenih. Paziti je potrebno le na splošno skladnost izbrane opreme in konkretno barvno shemo prostora. Posamezna delovna mesta lahko medsebojno ločimo z višjimi pregradami ter uporabnikom zagotovimo vsaj nekaj zasebnosti. Pomemben element v pisarnah je tudi kvalitetna osvetlitev, ki naj na površino mize pada enakomerno. Zagotovimo jo lahko z enakomerno stropno osvetlitvijo ali zasebnimi namiznimi svetilkami.
Računalniške mize - Računalniške mize za delo od doma - leseni material bela

Računalniške mize – Računalniške mize za delo od doma – leseni material bela

Brez pisalne mize ni pisarne – Pravo pisarniško pohištvo

Kljub temu da se sodobna pisarna lahko nahaja v domu, lokalu ali coworking prostoru si je delovno mesto težko predstavljati brez računalniške mize in pisalne mize ter pisarniškega stola. Pisarniška miza naj bo dovolj velika za razporeditev računalnika, tipkovnice ter drugega pisarniškega materiala, hkrati pa dovolj majhna da je uporabniku vse na dosegu roke. Idealna globina mize je med 60 in 90 cm, široka pa naj bo mininalno 120 cm. Običajne pisalne mize so visoke okoli 74 cm, še bolj ergonomske pa so višinsko nastavljive mize, ki omogočajo prilagajanje za sedeča in stoječa dela. Dolgotrajno sedenje je namreč zelo škodljivo za držo. Povzroča bolečine v križu, srčne težave in debelost, vsem tem težavam pa se je mogoče izogniti s pomočjo stoječe pisalne mize. Delo v stoječem položaju zagotavlja večjo zbranost, manj stresa, več pokurjenih kalorij in manj težav s hrbtenico.

Pisarniške police in omare

Pisarniške police – klasične ali drugačne?

Dobra organizacija je pol uspeha. Urejeni in dobro organizirani

V Meganakupek.si ponujamo vrhunsko moderno pisarniško pohištvo

Zagotavljamo vam, da ne boste razočarani!

dokumenti in dodatki bodo olajšali tudi najtežja pisarniška opravila. Prelistajte ponudbo pisarniških polic in polic in izberite modele, ki se bodo popolnoma prilegali vaši pisarni ali delovnemu kotu dnevne sobe ali spalnice. Izbirate lahko med bolj klasičnimi modeli stojal za dokumente ter bolj modernimi in kreativnimi. Poleg prostora za vezave in pisarniški material vam bo zagotovil tudi prostor za razstavljanje okraskov in rastlin, s katerimi bo vzdušje v študiji bolj sproščeno in prijetno. Široka izbira barv in stilov bo zadovoljila tudi najbolj specifične krajinske zahteve. Številne modele lahko uporabimo tudi kot predelne stene za vizualno ločevanje posameznih delov prostora. Raztreseni papirji in knjige so preteklost!

Pisarniški predali

Pisarniška omara – klasika na kolesih

Nekatere pisarniške mize imajo dovolj predalov, nekatere pa je treba kombinirati z dodatnimi omaricami za pisarniški material.

Pisarniško pohištvo

Pisarniška Pisalna miza v prevladujoče sonoma hrast dekorju ima na levi strani en predal in pod njim omarico. Ročaji so plastični, v barvi aluminija.

Klasična rešitev, ki bo zagotovila priročen prostor za shranjevanje, je pisarniški predal. Večina jih je opremljenih s kolesi in jih je mogoče enostavno premikati, odvisno od tega, kako vam ustreza, jih postaviti pod mizo ali zraven. Pri nakupu upoštevajte največjo višino in globino omarice, ki se lahko prilega pod mizo , če jo nameravate držati na tem mestu. Da bo naše delo za mizo čim bolj udobno, na njej ne sme biti nepotrebnih predmetov, zato upoštevajte pravilo: tisto, kar ni potrebno za izvajanje trenutnega dela, ne sme biti na mizi, ampak shranjeno v pisarniški omarici.

Pisarniški stoli – Moderno pisarniško pohištvo

Pisarniški stol – kombinacija trenda in ergonomije

Doma delate za računalnikom, se učite v šoli ali imate pisarniško službo: pogosto sedite ure in zato je izbira pisarniškega stola izredno pomembna. Po eni strani mora pisarniški stol omogočati zdravo sedenje in ergonomijo, po drugi strani pa prispevati k slogu dekoracije. Na voljo so modeli iz usnja in mrežastih materialov ter trendovske različice tekstila. Vsak model je zasnovan tako, da je udoben za dolgotrajno sedenje, nekateri pa imajo tudi funkcije za nastavitev višine sedeža in naslona za roke ter premično naslonjalo za hrbet in glavo. Od izvršnih stolov do pisanih pisarniških stolov za mlade: naša široka ponudba v vseh cenovnih razredih ponuja vsem možnost, da izberejo optimalno mesto za sedenje na pisarniški mizi.

Pisarniško pohištvo pogosta vprašanje:

Zakaj je pomembno kvalitetno pisarniško pohištvo?

Kako ohranjati dobro držo za mizo? Pravilno nastavi stol in se prepričaj, da dobro podpira spodnji del hrbta. Noge imej na tleh. Svoj ekran postavi v višino oči. Med uporabo miške naj bo zapestje ravno, tipkovnica pa naravnost pred tabo.

Dobro pisarniško pohištvo nam omogoča delo od doma, česar se zadnje čase poslužujemo vedno več. Ali se boste odločili za posamezne kose pohištva ali garniture, je povsem odvisno od vašega okusa. Pomembno je, da se osredotočite na funkcionalnost.

Katere komponente vse vsebuje pisarniško pohištvo?

Pisarniško pohištvo je lahko sestavljeno iz več različnih stvari, odvisno od tega, kakšne imate potrebe ter kakšna je vaša narava dela. Zagotovo pa pisarniško pohištvo vsebuje mizo, stol, računalnik, predalnike, tiskalnik.

Na kaj moram vse paziti, ko izbiram pisarniško pohištvo?

hrast

Najprej morate ugotoviti, za kaj točno boste potrebovali vaše pisarniško pohištvo. Razmislite, kakšno delo imate, da lahko pohištvo prilagodite vašemu delu.

Kakšno pisarniško mizo naj izberem?

Kotna pisalna miza in pisarniški predalnik

Pri izbiri mize morate prvo pogledati na faktor prostora. Če ga nimate veliko, potem veliko prostora prihrani kotna pisalna miza, ki je izdelana iz kakovostnih materialov.

Ali imate pisarniško pohištvo?

Seveda imamo moderno kakovostno pisarniško pohištvo za sodobne pisarne

Pisarniško pohištvo

Pisarniško pohištvo

Priznajte si, da vaše delo zahteva najboljše pogoje za učinkovito delo.

  • Zato si zaslužite najboljše pisarniško pohištvo.
  • Na Meganakupek.si smo ponosni, da vam lahko ponudimo kakovostno in moderno pohištvo, ki bo poskrbelo za vaše udobje in produktivnost.
  • Izberite med številnimi različnimi stili in barvami, ki bodo dopolnile vaše pisarniško okolje.
  • Vse naše izdelke značilna visoka kvaliteta materialov in izdelave, zato lahko mirno dihate, ko delate.
  • Ne glede na to, ali iščete mizo, stoli, omare ali druge kose pohištva, vam zagotavljamo, da boste zadovoljni z izbiro.
  • Zaupajte nam, da vam pomagamo ustvariti pisarno sanj.
  • Obiščite nas na Meganakupek.si in izberite svoje novo pohištvo še danes