Domov » Izdelki » Oprema za dom » Pisarniško pohištvo

Prikazovanje 1–24 od 178 rezultatov

Prikaži meni

DODATNA PISALNA MIZA leseni material bela

99.90 z DDV

DODATNA PISALNA MIZA leseni material hrast sonoma

119.00 z DDV

DODATNI PREDALNIK NA KOLESCIH bela, hrast tartuf

259.00 z DDV

KOMBINIRANA PISALNA MIZA leseni material bela, hrast

99.90 z DDV

KONFERENČNI STOL kovina, tekstil črna

34.90 z DDV

KONFERENČNI STOL kovina, tekstil črna, krom

54.90 z DDV

KONFERENČNI STOL kovina, tekstil siva

34.90 z DDV

KONFERENČNI STOL kovina, umetna masa, tekstil črna

69.90 z DDV

KONFERENČNI STOL les, kovina, umetna masa, tekstil črna

24.90 z DDV

KONFERENČNI STOL les, kovina, umetna masa, tekstil modra, črna

24.90 z DDV

KOTNA PISALNA MIZA kovina, leseni material aluminij, hrast sonoma

359.00 309.00 z DDV

KOTNA PISALNA MIZA kovina, leseni material srebrna, hrast

359.00 309.00 z DDV

KOTNA PISALNA MIZA leseni material bela

399.00 z DDV

KOTNA PISALNA MIZA leseni material bela, bukev

299.00 249.00 z DDV

KOTNA PISALNA MIZA leseni material bela, hrast

319.00 269.00 z DDV

KOTNA PISALNA MIZA leseni material bela, hrast

199.00 z DDV

KOTNA PISALNA MIZA leseni material bela, hrast sonoma

99.90 z DDV

KOTNA PISALNA MIZA leseni material črna, hrast

439.00 399.00 z DDV

KOTNA PISALNA MIZA leseni material hrast

179.00 z DDV

KOTNA PISALNA MIZA leseni material oreh, kašmir

499.00 z DDV

KOTNA PISALNA MIZA leseni material siva, bela

269.00 z DDV

KOTNA PISALNA MIZA leseni material siva, bela

199.00 z DDV

KOTNA PISALNA MIZA leseni material siva, bela

349.00 315.00 z DDV

MLADINSKA PISALNA MIZA leseni material bela, hrast

237.00 199.00 z DDV

Osem nasvetov za domačo pisarno   in izbiro top pisarniškega pohištva

Pisarniško pohištvo ne glede na to, ali je začasno ali stalno, delovno mesto v vašem domu ponuja koristi in izzive. Ali opremite kotiček v dnevni sobi, ki ga boste preuredili v delovno mesto, ali pa uredite ločeno delovno sobo; naj bo čim bolj udobno. Kdor se v službi počuti neprijetno, se zelo hitro preseli do kuhinjske mize, kavča ali celo postelje – in ni skrivnost, da ni ravno produktivno. V 8 nasvetih razkrivamo, na kaj morate biti pozorni pri urejanju domače pisarne, da boste lahko vsak dan čim bolj produktivno delali od doma.

1. Kaj je najboljše mesto v stanovanju?

V vsakem primeru bi vam moralo biti na voljo za pisarniško pohištvo okno za dnevno svetlobo. Poleg tega je pomembno, da izberete sobo, ki je najmanj izpostavljena hrupu. Soba s pogledom na hrupno glavno ulico pod oknom ni zelo primerna za zgoščeno delovno vzdušje.

Profesionalno pisarniško pohištvo vrhunske kvalitete. Operativno pohištvo, direktorsko. Široka izbira predalnikov, omar, miz, svetil.

Uredite si zdravo delovno mesto z ergonomskimi izdelki iz naše ponudbe!

Ustrezna pisarniška ureditev za pisarniško pohištvo ima prav gotovo velik vpliv na učinkovitost dela in počutje ljudi v samem delovnem okolju.

Pisarniško pohištvo vam omogoča delo od doma. Hrup lahko zmanjšate tudi s preprogo za zmanjšanje hrupa, hkrati pa naredite prostor bolj udoben. Lahko je barvita, za preostali del sobe pa bi bilo dobro, če bi bila v nevtralnih odtenkih. Živo rdeča barva nad zaslonom lahko hitro postane dolgočasna.
pisarniško pohištvo

2. Kakšno pisarniško pohištvo v resnici rabim?

Za začetek je treba vstopiti v sobo in razmisliti, kaj točno potrebujemo od pisarniškega pohištva za vsakodnevno delo, ter načrtovanje in opremo omejiti na tisto, kar bomo potrebovali. Kot grafični oblikovalec boste morda potrebovali majhno klubsko mizico in zelo veliko pisalno mizo za ustvarjalno delo, medtem ko boste kot svetovalec morda potrebovali komodo. Preden začnete nakupovati pisarniško pohištvo  in urejati domačo pisarno, naredite seznam. Uporabite ga lahko kot vodilo, preden začnete impulzivno nakupovati po idejah po spletu. Po tem vaše popolno delovno okolje nič ne ovira.

3. Dekoracija domače pisarne – kakšno pohištvo rabim?

Pisarniško pohištvo  ali  se boste odločili za posamezne kose pohištva ali garniture, je povsem odvisno od vašega okusa. Pomembno je, da se osredotočite na funkcionalnost. Ste že videli prisrčen žametni fotelj, ki bi ga lahko uporabili kot pisarniški stolZdi se, da je dobra ideja, a biti produktiven z bolečinami v hrbtu tudi ni ravno lahko. Pri urejanju domače pisarne vsekakor vlagajte v pravi pisarniški stol, na katerem lahko sedite 8 ur na dan.
Pogosto zanemarjena, a zelo pomembna je tudi prava pisarniška razsvetljava. Imamo samo dve očesi in ju moramo ustrezno zaščititi. Zato pri urejanju domače pisarne poskrbite za prave pisarniške svetilke.
Starinska pisalna miza je lahko videti tudi zelo elegantno in priročna, če potrebujete le majhen prenosni računalnikV nasprotnem primeru pa boste potrebovali veliko več prostora. Vsekakor je priporočljiva ergonomska miza, ki omogoča pokončen sedeči položaj. Izberite mizo, ki je glede na višino optimalno prilagojena vašim potrebam in bodite pozorni na držo med sedenjem.

4. Kje hraniti dokumentacijo?

Včasih potrebujemo več prostora za pisarniško pohištvo  na delovnem območju, kot ga ponujajo namizne omare. Morje dokumentov, map in pisarniškega materiala je treba nekam pospraviti. Pisarniške police in regali so za to idealni. So funkcionalni, a hkrati čudovita dekoracija domače pisarne. Izberite ozke omare, lesene ali kovinske predelne kocke, odprte ali zaprte predelke.

5. Kako vzdrževati red?

Najprej mora biti ves dom urejen, da boste lahko delali produktivno in koncentrirano. Zapiranje vrat in ignoriranje kaosa ne šteje. Na delovno mesto ne smete hraniti nepotrebnih knjig, kupčkov papirja in pol skodelice hladne kave iz prejšnjega dne. Doma vam ni treba slediti “politiki čistih miz”, vsekakor pa morate poskrbeti, da imate dovolj čistega prostora za razmišljanje in delo.

6. Pisarniško pohištvo

Nihče ne mara, da imajo stvari raztresene naokoli. Poleg praktičnih pisarniških polic in stojal bodo prav prišli tudi majhni pisarniški predali, kamor lahko shranimo uradni mobilni telefon, različne kable ali prenosnik, nanj pa lahko položite tudi tiskalnik. Zaželeno je, da so predali na kolesih, tako da jih boste lahko po potrebi premikali po sobi.

7. Kako organizirati svoj delovni dan?

V vsakem primeru bi morali vstati, se stuširati in obleči kot vsako jutro, ko greste v službo; delo v pižami zmanjšuje produktivnost. Ne pozabite si redno delati odmorov, se premikati in si oddahniti od zaslona. Pisarniško pohištvo je z  ustreznimi nasveti in natančnim načrtovanjem pisarne lahko tudi produktivna domača pisarna.

8. Kje smo lahko kreativni?

Ko ste v službi, ne sedite ves dan za pisalno mizo; razpravljajte o idejah v sejni sobi ali uporabite prostor za sprostitev za nevihte. Zakaj bi potem sedeli na enem mestu v domači pisarni? Zato pri opremljanju domače pisarne načrtujte majhen “miselni kotiček” Pisarniško pohištvo .
Udoben bralni stol, sproščujoč naslanjač ali ležeča torba v delovni sobi so idealni za razmišljanje – še posebej v kombinaciji z lepo talno svetilko in barvnimi blazinami. Tak kotiček bo prijetno mesto zvečer po službi.
pisarniško pohištvo

Pisarniške mize

Razsvetljava pisarniške mize

Pisarniški stoli

Pohištvo za pisarne | Atrium