Domov » Trgovina » Oprema za dom » Kopalnice » Kopalniško pohištvo » Kopalniški umivalniki

Prikazovanje 1–36 od 44 rezultatov

Kopalniški umivalniki: vodni sijaj v vašem domu”

Kopalniški umivalniki so ena izmed najpomembnejših oprem v vsakem domu ali stanovanju. Ne samo, da nam pomaga ohraniti higieno, temveč je tudi estetski dodatek, ki lahko popestri prostor.

Če iščete nov kopalniški umivalnik, vam predstavljamo naše najbolj prodajane modele, ki bodo zagotovo pritegnili vašo pozornost.

Prvič, imamo kopalniški umivalnik iz naravnega kamna, ki je izjemno trpežen in hkrati izgleda luksuzno. Oblikovan je tako, da vam omogoča dovolj prostora za umivanje in pripravo zobne paste, medtem ko bo v kopalnici dodal nekaj dodatnega sijaja.

Kopalniški umivalniki iz kakovostnih materialov

Drugič, imamo tudi kopalniški umivalnik, ki je narejen iz visokokakovostnega keramike. Ta je izjemno trpežna in enostavna za vzdrževanje, poleg tega pa je tudi estetsko privlačen. Oblikovan je z modernimi linijami, ki bodo dopolnile vašo sodobno opremljeno kopalnico.

Tretjič, imamo tudi kopalniški umivalnik,

ki je narejen iz trpežnega in vodoodpornega lesa. Ta bo v vašo kopalnico dodal nekaj naravnega in topline, poleg tega pa je tudi izjemno trpežen in enostaven za vzdrževanje.

Ne glede na to, kateri kopalniški umivalniki se vam bodo najbolj dopadeli, lahko zagotovo pričakujete visoko kakovost in dolgo življenjsko dobo.

Naročite ga že danes in dodajte nekaj stila in funkcionalnosti vaši kopalnici.

  • “Izbira pravega umivalnika za vašo kopalnico: velikost, material in stil”
  • “Kopalniški umivalniki za vsak okus in denarnico: od najcenejših do luksuznih”
  • “Vzdrževanje kopalniškega umivalnika: kako ohraniti sijaj in izogniti se težavam”
  • “Trendi v kopalniških umivalnikih: od modernega do rustikalnega”
  • “Umivalniki za manjše kopalnice: kako izkoristiti prostor in ohraniti funkcionalnost”
  • “Inovativni kopalniški umivalniki: od integriranih ogledal do vgrajenih police”

Obstajajo različne vrste kopalniških umivalnikov,

ki se med seboj razlikujejo po velikosti, obliki, materialu, načinu montaže in drugih značilnostih.

 Nekatere od teh vrst so:

Umivalniki za namestitev na stranišču:

Ta vrsta umivalnikov je najpogostejša in se običajno nahaja na stranišču ali v kopalnici. Ti umivalniki so lahko narejeni iz različnih materialov, kot so keramika, kompozitni materiali, granit ali steklo, in se lahko montirajo na steno ali na mizo.

Ročni umivalniki:

Ta vrsta umivalnikov je manjša od standardnih umivalnikov in se uporablja za umivanje rok. Ročni umivalniki se običajno nahajajo blizu vhoda v kopalnico ali v drugih delih stanovanja, da omogočajo hitro in enostavno umivanje rok.

Stenski umivalniki:

Stenski umivalniki se namestijo na steno in so lahko izdelani iz različnih materialov, kot so keramika, kompozitni materiali, steklo ali kamen. Ti umivalniki so lahko zelo lepi in dodajo estetski element kopalnici.

Podstavni umivalniki:

Podstavni umivalniki so narejeni za namestitev na tleh in se običajno uporabljajo v manjših kopalnicah ali v kopalnicah z omejenim prostorom.

Vanilijevi umivalniki:

Vanilijevi umivalniki so zelo podobni podstavnim umivalnikom, vendar so narejeni iz kakovostnih materialov, kot so kamen ali marmor, in imajo lahko različne oblike in velikosti. Te umivalnike se običajno uporablja v luksuznih kopalnicah.

Umivalniki s pultom:

Ta vrsta umivalnikov je narejena iz enega kosa keramike in ima pult, ki služi kot del mize ali omarice. Umivalniki s pultom so lahko zelo praktični, saj omogočajo uporabo pulta za shranjevanje brisač, mila ali drugih kopalniških potrebščin.

Kopalniška kolekcija KAPITAN je kolekcija, ki jo odlikuje izviren vzorec in odtenek intenzivne modre barve, navdihnjen z globino morja. Gre za sodobno

Kopalniški blok KAPITAN z umivalnikom