Domov » Trgovina » Vrt in oprema » Oprama za kampiranje in piknike

Prikaz vseh 11 rezultatov

Lanterna set 2/1, Koop.

54,49  z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

Kamp oprema – Gremo kampirat! 🙂

OPREMA ZA KAMPIRANJE IN PIKNIKE

Ste po duši pustolovci?

Poletne dneve izkoristite za preživljanje časa v naravi.

Če za svoje dopustniške dneve izberete kampiranje, se boste enostavno spočili in avanturistično preživeli počitnice. Vaš dopust bo tako drugačen od vsakdanjega življenjskega ritma.

Na kampiranje se lahko odpravite praktično kamorkoli – na sanjski sončni otok, bližnje kraje ob vodah ali v hribe. Svetujemo, da pred odhodom na želeno lokacijo preverite, ali je kampiranje oz. šotorjenje dovoljeno in kakšne so druge morebitne omejitve.

Kampiranje v šotoru

Finančno najcenejši način kampiranja je kampiranje v šotoru, ki omogoča tudi najtesnejši stik z naravo. Na kampiranje se dobro pripravite, nakupite primerno in kakovostno opremo in izberite vam najljubšo lokacijo kampiranja.

Naj vam pri nakupu opreme pomagamo pri Meganakupek.si.

Oglejte si široko ponudbo za kampiranje: bivalnih šotorov, spalnih vreč, ležišč, podlog in paviljonov.

Pripomočki za spanje, urejanje in zaščito kamping prostora, se med seboj razlikujejo glede na dimenzije in namen uporabe. Odvisno od števila nočitev in članov na dopustu izberite primerno velik šotor. Večji šotori vključujejo tudi prostor za pomožno kuhinjo ali shrambo, vsi pa so narejeni iz vodoodpornih materialov.

Če se odločite za šotorjenje,

bo tudi priprava hrane bolj inovativna, prav vsak dan pa bo kot na pikniku. Na piknik druženje v toplih dnevih lahko povabite prijatelje in družino, s katerimi skupaj specite meso z žara, pripravite osvežilne in zdrave solate, predhodno pa lahko poskrbite celo za vse sladkosnede s peko lahkih sladic. Slastne jedi lahko ustvarite v osrčju narave, potrebujete le pravo opremo.

V Meganakupek.si ponudbi so tako tudi drugi pripomočki za kampiranje,

ki bodo poleg kampiranja olajšali organiziranje piknikov. Izberite priročen pribor, kuhalnike, hladilne torbe in ostalo kuhinjsko opremo. Peka na šotorjenju in pikniku bo najokusnejša z žarom – izbirajte med plinskimi in prilagojenimi žari.

Ponoči si za boljšo vidljivost zagotovite plinsko ali baterijsko svetilko, ki jo lahko zaradi velikosti s seboj vzamete prav povsod. Za udobno kampiranje se opremite z ležalniki, omarami, mizami in stoli, ki so zložljivi in lahki za prenašanje. Ležanje pod borovci bo brezskrbno, če s seboj odnesete plinske kartuše, zračne tlačilke, zavese in toaletne pripomočke.

Poskrbite za udobno opremo, varnost in naj bo vaše kampiranje sproščujoče!

Oprema za kampiranje in piknik

Oprama za kampiranje in piknike

V naši ponudbi vrtnega pohištva za kamp in Piknike si lahko izbirate viseče stole in med tistimi elementi z osnovnimi ali pa malo bolj kompleksnimi konstrukcijami, kar vam glede na prostorske možnosti omogoča, da si udoben zunanji kotiček pričarate tudi na vašem balkonu.

Preverite tudi vrtne garniture iz lesa, jekla, aluminijaste, plastične, vrtne sedežne garniture in umetnega ratana po akcijskih cenah.

Hitra dostava ✓ Bogata izbira ✓ Moderni stili in oblikovalski slogi