Domov » Trgovina » Oprema za dom » Jedilnice, mize in stoli » Jedilne garniture

Prikaz vseh 5 rezultatov

Jedilne garniture – Še več izdelkov za dom tukaj

Jedilne garniture so v jedilnem kotičku ali jedilnici nepogrešljiv dodatek. Za njo se boste z družino in prijatelji zbrali z namenom, da okušati slastne jedi, pripravljene v vaši kuhinji ali pa se preprosto družite ob osvežilni pijači.

Jedilne garniture odlikujejo jo kakovostni materiali ter moderen, dovršen dizajn.
Zaradi svojih enostavnih linij se bodo lepo vključile v skoraj vsak dom.
Jedilna miza nudi veliko prostora.

Jedilnice – za prijetno druženje

Prijetno opremljen prostor z pravo jedilno garnituro povsem spremeni izkušnjo obedovanja in druženja z družino ter prijatelji. Izbirate lahko med različnimi jedilnimi garniturami ali med posameznimi elementi kot so, omare ter predalniki. Seveda pa nikar ne pozabite tudi na krožnike in pribor ter

Izberite jedilno garnituro, ki se lepo poda v vaš dom in se ujama z ostalim pohištvom, ki ste ga izbrali.
Poleg mize pa ne pozabite še na udobne jedilne stole ali klop.

Jedilne garniture so pohištvo, ki odraža domačnost

Jedilne garniture so na voljo v kompletih po odlični ceni, lahko pa jih kupite tudi po posameznih elementih in si tako sami sestavite opremo popolnoma po vašem okusu.

Kuhinje – oprema za dom

Kuhinja velja za enega izmed najpomembnejših in tudi finančno najbolj zahtevnih prostorov v domu, zato si pri opremljanju ali prenovi zasluži veliko pozornosti. Razmislimo ali dodamo jedilne garniture v kuhinjo ali imamo dovolj prostora za jedilnico. Poleg želj in potreb posameznikov je pri načrtovanju nove kuhinje nujno upoštevati tudi osebni stil in seveda tudi velikost bivalnega prostora. Pri omejenosti s prostorom je zato pametno investirati v mini ali blok kuhinje.  Pri tem pa nikar ne pozabite na električne naprave, ki vam bodo olajšali kuhanje.

Jedilne mize iz lesa

Jedilna miza v leseni različici, bo jedilnemu prostoru dodala toplino in domačnost. Videz lesa doda prostoru poseben čar, les pa je hkrati tudi izredno vzdržljiv material, ki ne zahteva veliko nege. Ker so jedilne mize središče družinskega dogajanja, je pomembno, da izberete dovolj veliko mizo za svoje potrebe.

Jedilne mize iz stekla

Preprost, minimalističen in moderen dizajn steklenih jedilnih miz se bo lepo podal v vsak dom. V Lesnini vam nudimo različne modele jedilnih miz s steklenimi površinami, ki jih dopolnjujejo leseni ali kovinski detajli. Primerne so tako za večerjanje v dvoje, kot tudi za družinska kosila. Izberite velikost, ki ustreza vašim potrebam.

Jedilne garniture za vsako jedilnico

Pri nas najdete jedilne garniture, ki vam bodo olajšale opremljanje vaše jedilnice. Pri tem pa ne pozabite mize in stolov prilagoditi velikosti prostora. Če je vaš jedilni prostor dovolj velik, vam priporočamo jedilne garniture – jedilna mize okrogle ali eliptične oblike, če pa ste z njim omejeni, je najprimernejša pravokotna oblika. Jedilnica je navsezadnje prostor, kjer se boste s svojimi najdražjimi pogosto družili, zato je prav, da vam je prijetno in udobno.Izberite stole

Uživajte v vašem obroku ali druženju

Nakup jedilne mize je pomemben korak pri opremi jedilnega prostora. Ne glede na to, ali je miza lesena, steklena ali iz umetne mase, je pomembno, da se prilega vašemu prostoru ter okusu. Opremite jo še z lepimi krožniki, kakovostnim jedilnim priborom in kozarci ter uživajte v okusnih jedeh, ki nastajajo v vaši kuhinji ali pa povabite prijatelje in preživite večer ob družabnih igrah.

Jedilne mize iz lesa

Jedilna miza v leseni različici, bo jedilnemu prostoru dodala toplino in domačnost. Videz lesa doda prostoru poseben čar, les pa je hkrati tudi izredno vzdržljiv material, ki ne zahteva veliko nege. Ker so jedilne mize središče družinskega dogajanja, je pomembno, da izberete dovolj veliko mizo za svoje potrebe.

Jedilne mize iz stekla

Preprost, minimalističen in moderen dizajn steklenih jedilnih miz se bo lepo podal v vsak dom. V Meganakupek.si vam nudimo različne modele jedilnih miz s steklenimi površinami, ki jih dopolnjujejo leseni ali kovinski detajli. Primerne so tako za večerjanje v dvoje, kot tudi za družinska kosila. Izberite velikost, ki ustreza vašim potrebam.

Jedilne garniture

Pri nas najdete jedilne garniture, ki vam bodo olajšale opremljanje vaše jedilnice. Pri tem pa ne pozabite jedilne mize in stolov prilagoditi velikosti prostora. Če je vaš jedilni prostor dovolj velik, vam priporočamo jedilne mize okrogle ali eliptične oblike, če pa ste z njim omejeni, je najprimernejša pravokotna oblika. Jedilnica je navsezadnje prostor, kjer se boste s svojimi najdražjimi pogosto družili, zato je prav, da vam je prijetno in udobno.

Barske mize

Vašo kuhinjo ali jedilnico lahko popestrite z izbiro barske mize iz kakovostnih materialov, ki se ponaša z zanimivim, drugačnim dizajnom in obliko. Je izredno praktična, saj jo lahko uporabite kot odlagalno površino, mizo za dekorativne detajle ali pa si na njej privoščite hiter obrok. Na njej lahko postrežete svoje goste ali sami uživate v skodelici jutranje kave. Prostoru daje svež in moderen videz, vi pa se lahko povsem sprostite v družbi prijateljev. Poleg mize je nepogrešljiv tudi moderen barski stol.

Jedilne garniture za vsak dom

Velikost jedilne mize je eden najpomembnejših dejavnikov pri nakupu. Miza mora biti dovolj velika, da lahko na njej z užitkom pojeste obrok ali priredite večer družabnih iger