Domov » Trgovina » Vse za otroka » Otrok doma » Sobe za dojenčke

Prikaz vseh 5 rezultatov

Maxi Cosi obposteljna posteljica Tori grey

156,79  z DDV
Dimenzije 86,00 × 61,00 × 76,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Bubaba by FreeON dekica celoletna moje prvo leto white/mint

22,53  z DDV
Teža 0,342 kg
Dimenzije 70,00 × 0,50 × 90,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Bubaba by FreeON dekica celoletna moje prvo leto white/pink

22,53  z DDV
Teža 0,342 kg
Dimenzije 70,00 × 0,50 × 90,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

FreeON obposteljna posteljica Bliss s predalom grey

127,39  z DDV
Dimenzije 94,00 × 70,00 × 78,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

FreeON obposteljna posteljica Close&Free Dream grey

166,59  z DDV
Teža 10,260 kg
Dimenzije 68,50 × 98,00 × 113,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Sobe za dojenčke

Mehko in udobno zavetje za vašega otroka

Miren in kakovosten spanec je za vašega otroka zelo pomemben. Z njim si napolni energijo za nove izzive, izkušnje in doživetja, ki ga čakajo naslednji dan. Zato poskrbite, da bo imel udobno vzmetnico, mehko rjuho in toplo posteljnino. Ne pozabite izbrati tudi kakovostne posteljice, ki bo primerna za otrokovo starost in velikost. Če z otrokom veliko potujete, pa je za vas odlična izbira potovalna postelja.

Posteljice za dojenčke

Miren in kakovosten spanec je še posebej za dojenčka zelo pomemben. Zato izberite kakovostno posteljico za dojenčke, ki mu bo zagotovila varnost in udobje. Ko pa jo bo prerastel, jo zamenjajte s posteljico za malčke, ki ga bo odpeljala v razburljivi svet sanj in dogodivščin. Pri tem pa pazite na izbiro posteljice, ki je primerna njegovi velikosti.

Potovalne posteljice

Prenosna potovalna posteljica je praktična in idealna spremljevalka tako doma, kot na potovanjih. Olajšala vam bo vsako potovanje, omogočila mobilnost vašega otroka in mu hkrati zagotovila udoben spanec. Potovalne posteljice lahko kupite v različnih barvah in oblikah in jih tako prilagodite potrebam svojega otroka.

Otroške vzmetnice

Kakovosten spanec je zelo pomemben, tudi za otroke, ki še rastejo in se razvijajo. Poskrbite za kvalitetno in udobno vzmetnico, ki bo otroku zagotovila miren in udoben spanec. Nudimo vam vzmetnice za otroške posteljice različnih dimenzij, na voljo pa je tudi praktična potovalna vzmetnica.

Tekstil za posteljico

Da bo vašemu malčku udobno, poskrbi tudi skrbno izbrana posteljnina, ki naj bo mehka in prijetna na otip. Za dodatno varnost lahko poskrbite s spalno vrečo, ki bo poskrbela tudi, da mu bo prijetno toplo. Stajice predstavljajo prijeten igralni kotiček za vašega malčka, medtem ko vi urejate druga nujna opravila. Stajice iz naše ponudbe so izdelane iz kakovostnih materialov in otroku zagotavljajo dovolj prostora za udobno in veselo igranje.

Stajice za Sobe za dojenčke

Stajice predstavljajo prijeten igralni kotiček za vašega malčka, medtem ko vi urejate druga nujna opravila. Stajice iz naše ponudbe so izdelane iz kakovostnih materialov in otroku zagotavljajo dovolj prostora za udobno in veselo igranje.
Preverite bogato ponudbo kakovostnih otroških postelj, ki bodo vašega otroka spremljaje od časa, ko je še dojenček do najstniških let.
Sobe za dojenčke so tisti prostor, v katerem z otrokom ustvarjamo prve nove spomine. Zato je simbolno tako pomemben in ga je potrebno že pred prihodom novega družinskega člana primerno opremiti. V prvi vrsti morajo biti sobe za dojenčke opremljene predvsem funkcionalno, hkrati pa mora odražati tudi toplino, udobje in nekoliko otroške razigranosti.

STOKKE: Otroška posteljica

Zagotovite svojemu otroku miren in prijeten spanec. Poleg udobne vzmetnice ter mehke in tople posteljnine, je zagotovo pomembna tudi izbira sam posteljice.

Le ta mora biti ravno prav velika, da se bo otroček lahko nemoteno premikal, poleg tega pa se bo še vedno počutil varno.
Otroška posteljica Stokke je že na prvi pogled nekaj posebnega. Ponaša se z zanimivo obliko.