Domov » Trgovina » Elektronika - Avdio Video » Glasbila » Glasbeni instrumenti

Prikazovanje 1–36 od 73 rezultatov

Orgle sakralne VISCOUNT CHORUM S 80

7.900,00  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Stojalo za električni klavir GEWA 900577

65,00  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Pianino YAMAHA U1

3.990,00  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Yamaha U1 Q PE

9.699,00  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Bluetooth vmesnik YAMAHA UD BT 1

50,00  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Električni klavir ROLAND DP 603 PE

2.699,00  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Električni klavir ROLAND DP 603 CB

2.199,00  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Električni klavir ROLAND LX 705 PE

2.899,00  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

ROLAND električni klavir HP 702 WH

1.790,00  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Električni klavir KAWAI KDP 120

899,00  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

ROLAND RP 701 LA – električni klavir

1.390,00  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Roland HP 704 WH električni klavir

2.190,00  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

F 701 CB Roland električni klavir

1.299,00  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Električni klavir ROLAND FP 90 X – NOVO!

1.949,00  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Roland električni klavir FP 30 X WH

699,04  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

ROLAND električni klavir HP 702 CH

1.790,00  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

YAMAHA EZ 300 KLAVIATURA

297,98  z DDV
Poštnina

ROLAND RP 701 WH – električni klavir

1.390,00  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

CHORUM 90 sakralne orgle VISCOUNT

10.141,00  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Roland električni klavir DP 603 PW

2.690,00  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Izbirajte med široko ponudbo glasbenih instrumentov

Kakovostni glasbeni instrumenti za začetnike in profesionalce

Strokovno svetovanje pri izbiri pravega glasbenega instrumenta

Enostavno nakupovanje glasbenih instrumentov preko spleta

Hitra in zanesljiva dostava glasbenih instrumentov

Glasbeni instrumenti za vsakogar. Če iščete glasbene instrumente, ste na pravem mestu. Pri nas lahko izbirate med široko ponudbo kakovostnih glasbenih instrumentov za začetnike in profesionalce. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri pravega glasbenega instrumenta, tako da boste lahko izbrali tistega, ki vam najbolj ustreza.

Izberite med različnimi vrstami glasbenih instrumentov, kot so kitare, klavirji, bobni, flavte, trobente in drugi.

Naši glasbeni instrumenti so visoke kakovosti in prihajajo od priznanih proizvajalcev. Prav tako vam nudimo strokovno svetovanje pri izbiri pravega glasbenega instrumenta, tako da boste lahko dobili tistega, ki vam najbolj ustreza in bo ustrezal vašim potrebam in zahtevam.

Enostavno nakupujte glasbene instrumente preko spleta in jih boste hitro in zanesljivo dobili na vaš naslov. Z našim enostavnim in varnim sistemom za plačevanje lahko hitro in enostavno opravite nakup, ne da bi se morali skrbeti za varnost svojih osebnih podatkov. Na naši spletni strani Meganakupek in Nakupek.si lahko pregledate našo ponudbo glasbenih instrumentov in izberete tistega, ki vam najbolj ustreza.

Za naše stranke tudi nudimo hitro in zanesljivo dostavo glasbenih instrumentov.

  1. “Izbirajte med široko ponudbo glasbenih instrumentov”
  2. “Kakovostni glasbeni instrumenti za začetnike in profesionalce”
  3. “Strokovno svetovanje pri izbiri pravega glasbenega instrumenta”
  4. “Enostavno nakupovanje glasbenih instrumentov preko spleta”
  5. “Hitra in zanesljiva dostava glasbenih instrumentov”

Igranje glasbenih inštrumentov je kot ples z glasbo – enostavno in užitno.

Ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalec, pri nas lahko izbirate med široko ponudbo glasbenih inštrumentov, ki bodo ustrezali vašim potrebam in zahtevam.

Naša ponudba vključuje različne vrste glasbenih inštrumentov, kot so kitare, klavirji, bobni, flavte, trobente in drugi. Vsi naši glasbeni inštrumenti so visoke kakovosti in prihajajo od priznanih proizvajalcev. Prav tako vam nudimo strokovno svetovanje pri izbiri pravega glasbenega inštrumenta, tako da boste lahko dobili tistega, ki vam najbolj ustreza in bo prinašal užitek pri igranju.

Enostavno nakupujte glasbene inštrumente preko spleta na naši spletni strani.

Z našim enostavnim in varnim sistemom za plačevanje lahko hitro in enostavno opravite nakup, ne da bi se morali skrbeti za varnost svojih osebnih podatkov. Prav tako vam nudimo hitro in zanesljivo dostavo glasbenih inštrumentov, tako da boste lahko hitro začeli uživati v igranju svojega novega inštrumenta.

Naša stranka je naša prioriteta, zato vam nudimo tudi možnost vračila blaga in garancijo na naše glasbene inštrumente. Zaupajte nam in izberite glasbeni inštrument, ki bo poskrbel za vašo ustvarjalnost in zadovoljstvo.

  • Obiščite nas na spletni strani in preverite našo ponudbo glasbenih inštrumentov. In ne pozabite – glasba je zabavna

Sakralne orgle z uporabo v cerkvi

Vas vabimo, da se seznanite z našo ponudbo viscount orgl. Gre za izjemno kakovostne in zvočno čudovite orgle, ki so idealne za uporabo v cerkev.

Viscount orgle so ročno izdelane s strastjo do glasbenega ustvarjanja in z vključevanjem najsodobnejše tehnologije. Njihov zvok je bogat in poln, kar bo poskrbelo za pravo cerkevno vzdušje.

Poleg tega so viscount orgle tudi zelo enostavne za uporabo, saj imajo intuitivni kontrolni sistem in veliko možnosti nastavitev. Z njimi lahko ustvarjate številne različne zvoke in prilagajate svojemu stilu igranja.

Če se želite seznaniti z vsemi našimi modeli viscount orgl, vas vabimo, da obiščete našo spletno stran ali pa se osebno oglasite v naši trgovini. Z veseljem vam bomo pomagali izbrati pravo orgle za vas in vašo cerkev.

Roland je eden najbolj priznanih proizvajalcev klavirjev na svetu in njihova linija klavirjev ponuja nekaj za vsakogar, od začetnikov do profesionalcev.

  • Njihovi klavirji so znani po svoji kakovosti, zvoku in udobju za igranje.

Eden izmed njihovih najbolj priljubljenih modelov je Roland FP-30. To je kompaktni digitalni klavir, ki je odličen za začetnike in tiste, ki potrebujejo klavir za domačo uporabo. Klavir ima 88 klavirskih tipk, ki so narejene iz visokokakovostnega materiala, ki omogoča realističen občutek igranja na akustični klavir. Zvok klavirja je neverjetno realističen, saj uporablja Rolandovo SuperNATURAL tehnologijo, ki posnema zvok pravega klavirja.

Če iščete nekaj bolj profesionalnega, potem je Roland RD-2000 morda prava izbira za vas.

To je polno velikostni digitalni klavir, ki je idealen za koncerte in studijsko delo. Ima 88 klavirskih tipk, ki so narejene iz visokokakovostnega materiala, in tudi tu uporablja Rolandova SuperNATURAL tehnologija za realističen zvok. Klavir ima tudi številne funkcije, ki vam omogočajo prilagajanje zvoka in igranje različnih glasbenih stilov.

V kolikor iščete klavir za otroka, potem je Roland GO:PIANO primeren za vas. To je kompaktni digitalni klavir, ki je idealen za otroke, saj je lahek in enostaven za prenašanje. Klavir ima 61 klavirskih tipk in ponuja številne vadbene funkcije, ki bodo pomagale vašemu otroku pri učenju.

Ne glede na to, kakšen klavir potrebujete, Roland ponuja široko paleto izdelkov, ki bodo zadovoljili vaše potrebe. Obiskajte njihovo spletno stran in preverite, kateri klavir je pravi za vas.

Yamaha je eno najbolj prepoznavnih imen na področju glasbenih instrumentov in njihova linija klavirjev je ena najbolj priljubljenih na trgu.

Njihovi klavirji so znani po svoji kakovosti, zvoku in trpežnosti.

Eden izmed njihovih najbolj priljubljenih modelov je Yamaha P125. To je kompaktni digitalni klavir, ki je odličen za začetnike in tiste, ki potrebujejo klavir za domačo uporabo. Klavir ima 88 klavirskih tipk, ki so narejene iz visokokakovostnega materiala, in ponuja realističen občutek igranja na akustični klavir. Zvok klavirja je neverjetno realističen, saj uporablja Yamaha GHS tehnologijo, ki posnema zvok pravega klavirja.

Če iščete nekaj bolj profesionalnega, potem je Yamaha CLP-775 morda prava izbira za vas. To je polno velikostni digitalni klavir, ki je idealen za koncerte in studijsko delo. Ima 88 klavirskih tipk, ki so narejene iz visokokakovostnega materiala, in tudi tu uporablja Yamaha GHS tehnologijo za realističen zvok. Klavir ima tudi številne funkcije, ki vam omogočajo prilagajanje zvoka in igranje različnih glasbenih stilov.

V kolikor iščete klavir za otroka, potem je Yamaha P45B primeren za vas.

To je kompaktni digitalni klavir, ki je idealen za otroke, saj je lahek in enostaven za prenašanje. Klavir ima 88 klavirskih tipk in ponuja številne vadbene funkcije, ki bodo pomagale vašemu otroku pri učenju.

Ne glede na to, kakšen klavir potrebujete, Yamaha ponuja široko paleto izdelkov, ki bodo zadovoljili vaše potrebe. Obiskajte njihovo spletno stran in preverite, kateri klavir je pravi za vas.