Domov » Trgovina » Elektronika - Avdio Video » Glasbila » Glasbeni instrumenti » Digitalne sakralne orgle

Prikaz vseh 16 rezultatov

Orgle sakralne VISCOUNT CHORUM S 80

7.900,00  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

CHORUM 90 sakralne orgle VISCOUNT

10.141,00  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

SONUS 60 digitalne sakralne orgle

12.370,00  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

CANTORUM VI PLUS -Klaviatura Viscount

1.639,00  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

SAKRALNE ORGLE FANTASTIČNA MOČ ZVOKA

Klasične orgle že več sto let glasbeniku ponujajo vrhunsko moč in ustvarjalnost.
Viscount zdaj omogoča organistom po vsem svetu, da doživijo vznemirjenje ob nastopu v najboljših katedralah in prizoriščih na svetu – kar iz njihovih orgel Viscount.

Digitalne sakralne orgle - Velika izbira orgel in waw cene

VISOKOKAKOVOSTNA IZVEDBA V SODOBNEM DIZAJNU

UNICO DIGITALNE SAKRALNE ORGLE

SERIJA ORGEL UNICO JE REDEFINIRALA “NAJSODOBNEJŠE” KLASIČNE ORGLE.

Digitalne sakralne orgle – Serija Unico je linija klasičnih orgel, razvitih s tehnologijo fizičnega modeliranja Physis®, ki so jo v celoti oblikovali in patentirali italijanski raziskovalni objekti Viscount. S tem novim pristopom, ki temelji na fizičnem modeliranju cevnih orgel, boste uživali v najbolj zvestem in voljnem zvoku na današnjem trgu.

Zahvaljujoč natančni reprodukciji zvoka in močnim odmevnim učinkom je Viscount veličino velikih orgel prestavil v udobje kompaktnega instrumenta.

Serija Unico ima bogato knjižnico prilagodljivih nastavitev in parametrov, ki vam omogoča izbiro, dodelitev in shranjevanje na stotine dodatnih registrov. Do funkcij je enostavno dostopati prek diskretnega glavnega nadzornega zaslona z osvetljenim ozadjem.

Digitalne sakralne orgle

CANTORUM
NAJMANJŠI KLASIČNI ORGAN VISCOUNT
Za izdelke linije Cantorum so značilni prenosni instrumenti za avtentično izvedbo orgel, vse po dostopni ceni! Organi so opremljeni z izredno enostavnim vmesnikom. Vsi zvočni vzorci so stereo in skrbno razporejeni, da simulirajo pravo konfiguracijo cevi. Instrumenti so organizirani v treh ali štirih odsekih: MAN I, MAN II, MAN III (samo Cantorum Trio) in PEDAL, ki jih je mogoče predvajati s tipkovnice prek funkcije »Automatic Pedal«. Na voljo so različni stili orgel z neodvisno nastavitvijo glasnosti glasov, ki popolnoma ustreza potrebam organista. Tipkovnica je skrbno oblikovana, da reproducira dotik pravih orgel. Kompaktna, a trdna omara je enostavna za premikanje in omogoča uporabo instrumentov na popolnoma večnamenski način.

SONUS DIGITALNE SAKRALNE ORGLE

NOVE IN NAPREDNE TEHNIKE NA NAČIN KLASIČNIH ORGEL

Serija SONUS je linija klasičnih sakralnih orgel, razvitih z ekskluzivno tehnologijo Physis®, ki so jih oblikovali in patentirali laboratoriji Viscount. Na podlagi modeliranja fizikalnih pojavov, ki sodelujejo pri ustvarjanju zvoka iz orgel, je zvok neverjetno verodostojen.

Serija SONUS je opremljena z bogato knjižnico glasov: z notranjimi spomini lahko preprosto izberete na stotine dodatnih zvokov s pomočjo zavihkov registra na sprednji plošči. Vsako funkcijo lahko preprosto nastavite s pametno zasnovano nadzorno ploščo in osvetljenim zaslonom.

CHORUM

VISOKOKAKOVOSTNA IZVEDBA V SODOBNEM DIZAJNU

Instrumenti Chorum zvesto reproducirajo zvoke pihalnih orgel z lastniško tehnologijo ARTEM (Advanced Real TEchnology Music), ki so jo oblikovali Viscounttovi raziskovalni in razvojni laboratoriji v Italiji.
Bogastvo in lepoto postankov povečuje natančen odmevni sistem, ki lahko poustvari veliko različnih akustičnih okolij, od majhne kapelice do največje katedrale.
Chorum organi so zelo funkcionalni, a enostavni za uporabo; lahko shranite velik izbor spominov in prikličete svoje kombinacije stop.

UVERTURE

PREPROSTO VELIČASTNO

Pogosto se govori, da je najpomembnejši postanek vsakega instrumenta ambient. To je zato, ker akustika velikega odmevnega prostora zvoku doda mehkobo in lestvico. To je tudi bistvena sestavina za dosego tiste veličastne veličine, ki je podpis zvoka orgel. Orgle Ouverture so bile posebej zasnovane tako, da v kompaktni konzoli poustvarijo veličastnost akustike velikega odmevnega prostora, tako da lahko organist ponovi isto razburljivo zvočno izkušnjo pravih orgel, neposredno v dnevni sobi ali delovni sobi.

UVERTURE 468

Pogosto se govori, da je najpomembnejši postanek vsakega instrumenta ambient. To je zato, ker akustika velikega odmevnega prostora zvoku doda mehkobo in lestvico. To je tudi bistvena sestavina za dosego tiste veličastne veličine, ki je podpis zvoka orgel. Orgle Ouverture so bile posebej zasnovane tako, da v kompaktni konzoli poustvarijo veličastnost akustike velikega odmevnega prostora, tako da lahko organist ponovi isto razburljivo zvočno izkušnjo pravih orgel, neposredno v dnevni sobi ali delovni sobi.

brošura izdelka
prenesite pdf

OPIS

OUVERTURE so orgle s 4 klaviaturami, popolno pedalboard in 55 registri – vsaka lahko izbere na stotine glasov orgel in orkestra. Za vsak del orgel je na voljo tudi register orkestrov, ki ga lahko izberete med številnimi razpoložljivimi možnostmi.

Orgle imajo 8 slogov orgel (4 fiksne in 4 programabilne), ki organistu omogočajo ustvarjanje in shranjevanje neskončnega števila kombinacij, bodisi na 128 lokacijah notranjega pomnilnika bodisi zunaj prek pomnilnika USB. Nastavitve parametrov so enostavno dostopne prek grafičnega zaslona na sprednji plošči. Tipkovnica v slogu »Tracker Action« natančno zazna dotik s hitrostjo aktiviranja tipk, kar omogoča občutek učinka »Tracker Touch«, tj. Korelacijo med »dotikom« organista in prehodnim napadom vsakega virtualna cev.

Ouverture je bil razvit z nagrajeno in patentirano tehnologijo fizičnega modeliranja Physis®, ki reproducira fizične pojave, ki sodelujejo pri ustvarjanju zvoka orgel, zato lahko ustvari najbolj verodostojen in najbolj avtentičen zvok cerkvenih orgel.

Ouverture uporablja revolucionaren nov zvočni sistem, ki ga je razvil Viscount, imenovan RAR (Real Audio Rendering). Lahko simulira več zvočnih odsevov sten, pri čemer orglico projicira na sredino in jih vključi v nepozabno zvočno izkušnjo – tudi iz njihove dnevne sobe ali studia.

Veličasten konzola je navdihnila obrtne organa obdelujete francoščine graditelj Cavaille-Coll – eden najvidnejših gradbeniki orgle v 19 th  stoletja in katerega legendarni stil poudarja eleganco in prefinjenost.

Inštrument je opremljen s štirimi uporabnimi sklopkami v podoktavi in ​​super oktavi, zahvaljujoč kateremu ima organist bogato paleto kombinacij tembra, znotraj katerih veliki plenum na 32 ‘basu in Concerto di Viole v 16’, 8 ‘in 4’ v tretjem priročniku.

Za izrazne in fascinantne učinke je bil vključen tudi poseben tremulant za trsni postanek “Vox Humana”. Namenski bat palice za vsak odsek omogoča organistu, da predvaja orkestralne zvoke, izbrane iz obsežne knjižnice. Ouverture so lepe in udobne orgle: položaj vseh kontrol je bil skrbno preučen, glasbeno stojalo pa je nastavljivo po višini in globini.

CANTORUM

NAJMANJŠE KLASIČNE ORGLE VISCOUNT

Za izdelke linije Cantorum so značilni prenosni instrumenti za avtentično izvedbo orgel, vse po dostopni ceni! Orgle so opremljene z izredno enostavnim vmesnikom.

Vsi zvočni vzorci so stereo in skrbno razporejeni, da simulirajo pravo konfiguracijo cevi. Instrumenti so organizirani v treh ali štirih odsekih: MAN I, MAN II, MAN III (samo Cantorum Trio) in PEDAL, ki jih je mogoče predvajati s tipkovnice prek funkcije »Automatic Pedal«.

Na voljo so različni stili orgel z neodvisno nastavitvijo glasnosti glasov, ki popolnoma ustreza potrebam organista. Tipkovnica je skrbno oblikovana, da reproducira dotik pravih orgel. Kompaktna, a trdna omara je enostavna za premikanje in omogoča uporabo instrumentov na popolnoma večnamenski način.