Domov » Trgovina » Vrt in oprema » Orodje » Vrtno orodje » Vrtne kosilnice

Prikaz vseh 25 rezultatov

Motorna kosa ACTIVE 6.5 B-T BRUTALE

899,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Motorna kosa ACTIVE 2.4L

271,90  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Motorna kosa ACTIVE 4.0 L

498,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Vrtalnik za zemljo Active T143

999,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Vrtalnik za zemljo Active T152

1.599,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Sveder ACTIVE diam. 150mm

159,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Vrtna kosilnica ACTIVE 5500 SVB MULCHING

1.329,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Motorna kosa ACTIVE 3.5 L

479,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Motorna kosa ACTIVE 3.5 B

499,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Vrtna kosilnica ACTIVE 5850 SVB

1.049,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Čistilo Active Husqvarna 1l

14,60  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Motorna kosa ACTIVE 2.8 B

407,55  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Nahrbtna motorna kosa ACTIVE 4.0 Z

699,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Vrtna kosilnica ACTIVE 5800 SB

1.049,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Vrtna kosilnica ACTIVE 5400 SB

949,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Motorna kosa ACTIVE 5.5 B-T

698,25  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Motorna kosa ACTIVE 5.4 L

645,05  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Motorna kosa ACTIVE 2.8 L

379,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Nahrbtna motorna kosa ACTIVE 5.5 Z

777,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Vrtna kosilnica ACTIVE 4850 SB

599,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Vrtna kosilnica ACTIVE 5400 SVH

999,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Vrtne kosilnice

Ali ste naveličani ročnega košenja trave vsaki teden? Ali vas boli hrbet, ker ste porabili preveč časa za košnjo trave? Potrebujete boljše vrtno orodje? Če ste odgovorili pritrdilno, potem imamo rešitev za vas! Vrtne kosilnice so namenjene temu, da vam olajšajo delo pri košnji trave in vam prihranijo veliko časa in truda.

Pri našem podjetju vam ponujamo široko paleto vrtnih kosilnic ACTIVE, ki se razlikujejo po velikosti, obliki in moči. Tako lahko izberete kosilnico, ki najbolj ustreza vašim potrebam in zahtevam. Naša ponudba zajema različne modele, ki so med najbolj kakovostnimi na trgu.

Vrtne kosilnice so primerne za košnjo vseh vrst trave in so enostavne za uporabo. S pritiskom na gumb lahko enostavno vklopite kosilnico, nato pa jo preprosto potiskate po vašem vrtu. Nekatere kosilnice so opremljene tudi s funkcijo samodejnega zaganjanja, kar še bolj olajša delo.

Material Najlon

Material Najlon

VonHaus akumulatorska kosilnica za travo serije G - Dimenzije V90-122cm x Š17cm x D32cm

VonHaus akumulatorska kosilnica za travo serije G – Dimenzije V90-122cm x Š17cm x D32cm

Naše vrtne kosilnice so zasnovane tako, da so varne in zanesljive. Nekatere kosilnice imajo varnostne mehanizme, ki se aktivirajo, ko pride do kakršnihkoli nepravilnosti, kot je na primer zagozditev trave. Na ta način preprečimo morebitne poškodbe kosilnice in preprečimo morebitne nezgode.

Poleg tega so naše vrtne kosilnice zelo učinkovite in ekonomične. Večina kosilnic ima motorje, ki porabijo manj goriva in so prijaznejši do okolja. Nekatere kosilnice imajo tudi sistem za zbiranje trave, ki omogoča enostavno in hitro odstranjevanje trave iz vašega vrta.

VonHaus električna kosilnica 1600W - Ta intuitivno zasnovana kosilnica je zasnovana za hitrejše in enostavnejše vzdrževanje, tako da imate več

VonHaus električna kosilnica 1600W – Ta intuitivno zasnovana kosilnica je zasnovana za hitrejše in enostavnejše vzdrževanje, tako da imate več

Vrtne kosilnice so primerne za vse velikosti vrtov, od majhnih do velikih. Naša ponudba zajema tudi vrtne kosilnice za profesionalno uporabo, ki so primerne za košnjo velikih površin, kot so na primer parki in športna igrišča.

Pri nas boste našli tudi kosilnice, ki so primerne za košnjo neenakomernih površin, kot so hribi, ovinki in stopnice. Te kosilnice imajo posebne kolesa, ki zagotavljajo dober oprijem na različnih terenih.

Če želite kupiti vrtno kosilnico, se obrnite na nas! Naše strokovno osebje vam bo pomagalo izbrati kosilnico, ki najbolj ustreza vašim potrebam.


Za lažjo izbiro vrtne kosilnice smo zbrali nekaj nasvetov:

  • Velikost vašega vrta: Najprej preverite velikost vašega vrta. Za manjše vrtove so primerne manjše in lažje kosilnice, medtem ko za večje vrtove izberite zmogljivejšo kosilnico z večjo širino košnje.
  • Vrsta motorja: Pri izbiri motorja se lahko odločite med bencinskim, električnim ali brezžičnim. Bencinske kosilnice so bolj primerne za večje vrtove, električne in brezžične pa za manjše vrtove. Pri električnih in brezžičnih kosilnicah bodite pozorni na moč motorja, saj bo ta vplival na učinkovitost košnje.
  • Širina košnje: Širina košnje je pomemben faktor pri izbiri kosilnice. Večja širina košnje pomeni hitrejšo in bolj učinkovito košnjo. Izberite kosilnico z ustrezno širino košnje, ki bo najbolj primerna za vaš vrt.
  • Nastavljiva višina košnje: Prav tako je pomembno, da izberete kosilnico z nastavljivo višino košnje, da lahko kosite na želeno višino in dosežete bolj urejen videz vašega vrta.
  • Enostavno upravljanje: Izberite kosilnico, ki je enostavna za upravljanje in priročna za uporabo. Za večje udobje lahko izberete kosilnico z ergonomsko oblikovanim ročajem in nastavljivim upravljalnikom hitrosti.
  • Kvaliteta in trajnost: Pri izbiri kosilnice upoštevajte tudi kvaliteto in trajnost. Investicija v kvalitetno in trajno kosilnico se vam bo na dolgi rok izplačala, saj boste z njo imeli manj težav in jo boste lahko uporabljali dlje časa.
  • Cena: Cena je pomemben faktor pri izbiri kosilnice. Vendar, ne izbirajte le po ceni, temveč upoštevajte tudi druge faktorje, kot so kakovost, zmogljivost in funkcije. Na voljo so različne možnosti, zato poiščite kosilnico, ki najbolj ustreza vašim potrebam in proračunu.

Z našimi nasveti bo izbira prave vrtne kosilnice enostavna in hitra! Izberite kosilnico, ki najbolj ustreza vašim potrebam in jo boste lahko uporabljali brez težav še mnogo let.


FAQ:

Kako skrbeti za vrtno kosilnico?

Redno vzdrževanje vaše vrtne kosilnice bo podaljšalo njeno življenjsko dobo in izboljšalo njeno učinkovitost. Po vsaki uporabi kosilnico očistite s krpo, da odstranite umazanijo in ostanke trave. Redno preverjajte nivo olja in ga po potrebi dopolnite. Pred začetkom košnje vedno preverite tudi ostrino nožev. Priporočljivo je, da kosilnico vsaj enkrat letno servisirate in zamenjate olje, zračni filter in svečko. Kosilnico vedno shranjujte na suhem in zaščitenem mestu, da se izognete poškodbam zaradi vremenskih vplivov.

Vrtne kosilnico z najboljšo zmogljivostjo, kako naj izberem?

Izberite kosilnico z močnejšim motorjem in primerno širino košnje glede na velikost vašega vrta. Pomembno, da izberete kosilnico, ki omogoča nastavitev višine košnje, da lahko kosite na želeno višino in dosežete bolj urejen videz vrta. Vse je odvisno od vašega vrta.

Kakšna vrtna kosilnica bi bila najboljša za moj vrt?

Izbiro vrtnih kosilnic je treba prilagoditi velikosti in tipu vrta. Manjši vrtovi običajno zahtevajo manjše vrtne kosilnice, medtem ko za večje vrtove potrebujete večje in zmogljivejše kosilnice.

Ali je bolje izbrati bencinsko ali električno kosilnico?

Bencinske kosilnice so bolj primerne za večje vrtove, saj so bolj zmogljive in lahko kosijo na daljši razdalji od vira električne energije. Električne kosilnice so bolj primerne za manjše vrtove, saj so bolj okolju prijazne, tišje in enostavne za uporabo.