Domov » Trgovina » Vse za otroka » Sobe za dojenčke

Prikaz vseh 14 rezultatov

Bubaba by FreeON oporna blazina za dojenčka white

17,63  z DDV
Teža 0,340 kg
Dimenzije 43,00 × 13,00 × 14,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

FreeON previjalna blazina Tiny miracle, mehka velika, 85 x 72 x 7 cm

25,47  z DDV
Dimenzije 85,00 × 72,00 × 7,50 cm
Blagovna znamka

Poštnina

FreeON previjalna blazina Sweet dream, mehka velika, 85 x 72 x 7 cm

25,47  z DDV
Dimenzije 85,00 × 72,00 × 7,50 cm
Blagovna znamka

Poštnina

FreeON previjalna blazina Premium, roza, 50 x 70 x 6 cm

24,49  z DDV
Dimenzije 70,00 × 50,00 × 6,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

FreeON previjalna blazina Premium, modra, 50 x 70 x 6 cm

24,49  z DDV
Dimenzije 70,00 × 50,00 × 6,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

FreeON previjalna blazina Animals, mehka velika, 85 x 72 x 7 cm

25,47  z DDV
Dimenzije 85,00 × 72,00 × 7,50 cm
Blagovna znamka

Poštnina

FreeON previjalna blazina Tiny miracle, mehka, 50 x 70 x 10 cm

22,53  z DDV
Dimenzije 70,00 × 50,00 × 10,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

FreeON previjalna blazina Sweet dreams, mehka, 50 x 70 x 10 cm

22,53  z DDV
Dimenzije 70,00 × 50,00 × 10,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

FreeON previjalna blazina Animals, mehka, 50 x 70 x 10 cm

22,53  z DDV
Dimenzije 70,00 × 50,00 × 10,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

FreeON previjalna blazina Tiny miracle, trda, 50 x 80 x 10 cm

27,43  z DDV
Dimenzije 80,00 × 50,00 × 10,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

FreeON previjalna blazina Sweet dreams, trda, 50 x 80 x 10 cm

27,43  z DDV
Dimenzije 80,00 × 50,00 × 10,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

FreeON previjalna blazina Animals, trda, 50 x 80 x 10 cm

27,43  z DDV
Dimenzije 80,00 × 50,00 × 10,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Seven košara za igrače Minnie 9525

12,73  z DDV
Teža 0,156 kg
Dimenzije 36,00 × 36,00 × 58,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

Seven košara za igrače Mickey 9524

12,73  z DDV
Teža 0,156 kg
Dimenzije 36,00 × 36,00 × 58,00 cm
Blagovna znamka

Poštnina

 

Sobe za dojenčke – Samo najboljše za otroke

Čestitamo! Prišel je čas, da razmislite o najboljši opremi sobe za dojenčke in vsem potrebnem za varnost vašega otroka doma. Lahko vas razveselimo, da pri nas vse potrebno dobite na enem mestu. Od udobnih in funkcionalnih otroških sob, posteljnine, vozičkov in avto sedežev, pa vse do ljubkih igrač in dodatkov, s katerimi bo prvo obdobje življenja vašega novega člana še bolj čarobno za vso družino.

Ekskluzivna oprema za sobe za dojenčke

V primeru, da v domu nimamo prostora za opremo samostojne sobe za dojenčke ali pa se iz praktičnih razlogov odločimo, da si bomo z otrokom v prvih mesecih delili spalnico lahko ljubek kotiček s posteljico za dojenčka uredimo tudi ob svoji postelji. Fizična bližina olajša skrb za dojenčka, saj tako večkratno nočno vstajanje ni potrebno.
Pri snovanju opreme sobe za dojenčke in novorojenčke je smotrno razmišljati tudi o prihodnosti ter izbirati pohištvene kose in serije, ki bodo z otrokom ‘rasli’ vse do pubertete. Investirati velja v kvalitete in trpežne pohištvene kose nevtralnega videza, ki jih popestrimo z vpadljivejšimi dekorativnimi dodatki. V sobi za dojenčke je potrebno zagotoviti tudi dovolj shranjevalnih površin, v katere je mogoče hitro pospraviti vse igrače in druge drobnarije ter tako zagotoviti urejen izgled prostora.

Bodoči starši, poleg oblačil, ki se jim ne morejo upreti, prednost pri izbiri opreme za novorojenčka dajejo otroški sobici in vozičkom.

Joolz Voziček 2v1 Day+ – Mindful Green

Joolz Day+ se lahko pohvali z različnimi pametnimi dodatki. Torbo za pripomočke lahko pričvrstite na voziček. Na strehici se nahajajo kljukice, na katere lahko obesite igrače za otroka. Ste že odkrili majhen žep na stranskem delu sedežnega dela? Vanj lahko pospravite kovance, ki jih morate imeti vsak trenutek pri roki. Voziček Joolz Day+ lahko zložite skupaj s sedežnim delom ali brez njega in brez košare.

Izbira pohištva, oblačil in dodatkov za otroka…

Izbiranje otroškega pohištva vam bo pomagalo pri praktičnem urejanju oblačil in dodatkov za otroka, pa tudi za preoblačenje, vendar je najpomembneje, da vam bo izbira posteljice olajšala neprespane noči.

Rojstvo otroka s sabo prinese velike spremembe v življenju staršev. Med drugim je otroku potrebno tudi pripraviti prostor v katerem bo rastel in odraščal. Za začetek je potrebno razmisliti, kje bo otrok spal, kje ga bomo previjali in kopali, kako in kje ga bomo hranili, na kakšen način bomo otroka vzeli na sprehod ter v trgovino, kako bomo poskrbeli za njegovo varnost in kje se bo igral.

PRENOSNA POSTELJICA

V začetku otrok poleg hranjenja večino svojega življenja prespi. Tako je prostor za spanje najpomembnejši del otroške opreme. Prenosna posteljica je za začetek odlična rešitev. Poleg prostora za spanje ponuja marsikaj. Lahko je opremljena s prostorom za previjanje, igračami ter stranskim vhodom, ki je kasneje super, ker se otrok sam lahko splazi spat. Več prenosnih posteljic pa ima tudi nivo za zgornje spanje. Mamici v prvih mesecih ni potrebno sklanjati prav do dna posteljice, da lahko pridejo do otroka. Enostavno jih je tudi prestavljati iz prostora v prostor. Kakor tudi vzeti s sabo na dopust.

Prenosna postelja FreeON Balloon je idealna rešitev za spanje otrok kjerkoli in kadarkoli.

FreeON Prenosna postelja Balloon – mint

Prenosna posteljica – enostavna, a super rešitev za potrebe spanja od rojstva do starosti cca 3 let. 

PREVIJALNA MIZA

Previjalna miza je drugi pomembnejši del otroške opreme. Dejansko je tisti del, ki krepi vez med mamico in otrokom. Najintimnejši trenutki se dogajajo med prvimi kopanji otrok ter tudi med previjanjem. Z uporabo previjalne mize oboje postane udobno za mamico in otroka. Tako so ti trenutki daljši in intenzivnejši. Lahko izbirate med različnimi tipi in različno uporabnostjo previjalne mize. Lahko se uporabijo nad kopalno kadjo, na steni, na mizi ali kot prosto stoječo. A vsem je skupen namen – popeljati vez med mamico in otrokom čim višje. Previjalna miza, ki prosto stoji lahko kasneje največkrat uporabite kot predalnik. Stoji lahko v otroški sobi in tako ste vaš denar odlično uporabili.

STOLČEK ZA HRANJENJE

Tretji zelo pomemben del brez katerega ne morete je stolček za hranjenje. Najbolj je uporaben, če imate seveda prostor, prosto stoječ stolček za hranjenje. Ti imajo velikokrat tudi možnost ležalnika.

FreeON stol za hranjenje Sven grey

Ekskluziven stolček za hranjenje, ki zagotavlja optimalne pogoje, da se otrok ob obroku odlično nahrani.

Tako pokrijete potrebe od rojstva do takrat, ko lahko otrok sedi pri mizi. Otrok lahko v takem stolu po jedi mirno zaspi. Ko je njegov spanec dovolj trden ga brez težav prestavite v posteljico. Za občasno uporabo na potovanju ali na kosilu pri babici pa so odlična rešitev stolčki za hranjenje. Lahko se namestijo na mizo ali stol.

OSTALA OTROŠKA OPREMA

V naši ponudbi pa najdete tudi ostalo otroško opremo, s katero bo vaše življenje ob otroku bistveno enostavnejše.  Samodejni gugalnik je prvi med njimi. Nastavite lahko hitrost guganja, ki najbolj ustreza vašemu otroku. Opremljeni z raznimi dodatki, kot je npr. simulacija bitja srca, ki še bolj pomirijo otroka. Stajica pa je idealen prostor za igranje v času, ko se otrok počasi postavlja na noge. V stajici lahko otrok varno pade in se po padcu ponovno pobere. Ko pa malček ali malčica začneta hoditi je hojica lahko tista, ki vam prinese nekaj minut olajšanja za vašo hrbtenico. Vse to obdobje pa se lahko igra tudi na tleh oz. na igralni podlogi. Le te so tople, mehke in uporabne že od prvega dne dalje. Pristen odnos z otrokom pa gradite tudi z uporabo kengurujčka, v katerem se vaš otrok zaradi bližine mamici odlično počuti.

FreeOn Kenguru COMFORT 8v1 – Black

Kenguru je izdelan tako, da prerazporedi težo otroka z zgornjega dela hrbta, ramen in rok enakomerno okrog pasu in s tem zmanjša pritiske na hrbtenico odraslih med prenašanjem otrok. Sedež zagotavlja trdno ‘poličko’, na katero varno in udobno posedete otroka in ki njegovo naraščajočo težo podpira s spodnje strani.

V kolikor pa imate v stanovanju ali hiši nevarna področja, kot so stopnice, previsi  vedno uporabite pripomočke za varnost vašega otroka, ki omejijo dostop do teh predelov. Še najbolje z uporabo namenskih varoval oz. ograj.

FreeON varnostna ograja gama s podaljški

FreeON varnostna ograja gama s podaljški – 14 in 21 cm

Z našimi nasveti in idejami vam želimo pomagati pri ustvarjanju prostora, ki bo ne samo čudovit, ampak tudi funkcionalen in udoben za vas in vašega dojenčka.

Upamo, da vam naši praktični nasveti služijo kot vir navdiha pri opremljanju sobe za dojenčka. Sledite nam naprej, da boste izvedeli več o izbiri barv, pohištva, dekorativnih dodatkov in drugih elementov, ki bodo pomagali ustvariti idealno sobo za vašega dojenčka.

FAQ:

Kaj za opremo sobe za dojenčke lahko najdem v meganakupek.si?

Lahko vas razveselimo, da pri nas vse potrebno dobite na enem mestu. Od udobnih in funkcionalnih otroških sob, posteljnine, vozičkov in avtosedežev, pa vse do ljubkih igrač in dodatkov, s katerimi bo prvo obdobje življenja vašega novega člana še bolj čarobno za vso družino.

Do katerega leta se lahko uporablja prenosna posteljica?

Prenosna posteljica – enostavna, a super rešitev za potrebe spanja od rojstva do starosti cca 3 let.

Kakšna je ponudba ostale otroške opreme?

V naši ponudbi najdete tudi ostalo otroško opremo, s katero bo vaše življenje ob otroku bistveno enostavnejše. Samodejni gugalnik je prvi med njimi. Nastavite lahko hitrost guganja, ki najbolj ustreza vašemu otroku. Stajica pa je idealen prostor za igranje v času, ko se otrok počasi postavlja na noge. Ko pa malček ali malčica začneta hoditi je hojica lahko tista, ki vam prinese nekaj minut olajšanja za vašo hrbtenico. Vse to obdobje pa se lahko igra tudi na tleh oz. na igralni podlogi. Pristen odnos z otrokom pa gradite tudi z uporabo kengurujčka, v katerem se vaš otrok zaradi bližine mamici odlično počuti.