Domov » Izdelki » Vse za otroka » Sobe za dojenčke

Prikazovanje 1–12 od 18 rezultatov

Prikaži meni

Samo najboljše za vašega otroka

Čestitamo! Prišel je čas, da razmislite o najboljši opremi za dojenčka in lahko vas razveselimo, da v Lesnini vse potrebno dobite na enem mestu. Od udobnih in funkcionalnih otroških sob, posteljnine, vozičkov in avtosedežev, pa vse do ljubkih igrač in dodatkov, s katerimi bo prvo obdobje življenja vašega novega člana še bolj čarobno za vso družino.
V primeru, da v domu nimamo prostora za opremo samostojne sobe za dojenčka ali pa se iz praktičnih razlogov odločimo, da si bomo z otrokom v prvih mesecih delili spalnico lahko ljubek kotiček s posteljico za dojenčka uredimo tudi ob svoji postelji. Fizična bližina olajša skrb za dojenčka, saj tako večkratno nočno vstajanje ni potrebno.
Pri snovanju opreme sobe za novorojenčka je smotrno razmišljati tudi o prihodnosti ter izbirati pohištvene kose in serije, ki boro z otrokom ‘rasli’ vse do pubertete. Investirati velja v kvalitete in trpežne pohištvene kose nevtralnega videza, ki jih popestrimo z vpadljivejšimi dekroativnimi dodatki. V otroški sobi je potrebno zagotoviti tudi dovolj shranjevalnih površih, v katere je mogoče hitro pospraviti vse igrače in druge drobnarije ter tako zagotoviti urejen izgled prostora.

Bodoči starši, poleg oblačil, ki se jim ne morejo upreti, prednost pri izbiri opreme za novorojenčka dajejo otroški sobici in vozičkom. Izbiranje otroškega pohištva vam bo pomagalo pri praktičnem urejanju oblačil in dodatkov za otroka, pa tudi za preoblačenje, vendar je najpomembneje, da vam bo izbira posteljice olajšala neprespane noči.