Domov » Izdelki » Vrt in oprema » Senčniki

Prikaz vseh 10 rezultatov

Prikaži meni

Senčniki z led svetili

Senčniki za ležerna poležavanja v prijetni senci

Različni kakovostni materiali in funkcionalni dizajni v naši ponudbi senčnikov vam omogočajo, da izbiro prilagodite vaši že izbrani vrtni garnituri in tako svoj zunanji kotiček opremite celovito. Že res, da nam vroči sončni žarki narišejo nasmeh na obraz, a potrebno je poskrbeti, da je poležavanje na soncu še vedno primerno in telesu prijazno. Glede na vaše potrebe lahko izbirate med enostavnejšimi in bolj zahtevnimi modeli senčnikov. Senčniki za zaščito pred soncem.

Senčniki za plažo – Senca za na plažo

Si tudi vi vedno, ko na plaži zagledate senčnike, rečete, da je čas, da si tudi vi “omislite svojega”? V naši ponudbi lahko izbirate med številnimi senčniki, ki so primerni za rabo na plaži. V teh primerih ne pozabite izbrati tudi stojala za senčnike. Za plažo so primerni tudi nekateri zložljivi vrtni stoli, ki bodo poskrbeli, da bo vaše poležavanje na plaži zares udobno in brezskrbno. Senčniki vseh vrst najdete pod kategorijo Senčniki.

Za prijetno »martinčkanje« s senčniki

Pozabili nismo niti na tiste, ki vroče dni radi preživite v prikolicah, v naravi, ob rekah in jezerih. Kaj je boljšega kot gugalniki in viseče mreže, ki jih lahko namestite tudi med dve drevesi? Izbirate lahko med visečimi sedeži in mrežami iz kakovostnega tekstila in v različnih dizajnih in poleg tega poskrbite tudi za senco z izbiro preprostega senčnika.
Naša ponudba senčnikov vključuje tako tiste, ki jih lahko uporabljate na balkonih in vrtovih, kot tiste za na plažo.

Uživajte cel dan na plaži ali terasi s senčnikom, ki vam bo zagotovil prijetno senco.

Več o ponudbi nas pokličite na tel. 070 473 783 ali pišite na email.

Model senčnik dežnik spring – senčniki za na plažo z led svetili

Uživajte v poletnih mesecih na prostem in uživajte v svoji najljubši osvežilni pijači v senci, zahvaljujoč sodobnemu in funkcionalnemu sončniku Senčniki “Spring”, ki je del blagovne znamke Green vallly, bo vroče poletne dni prijetno. Površina dežnika približno 300 cm vam bo zagotovila dovolj sence, ko se želite sprostiti na prostem. Konstrukcija jekla v črni barvi zagotavlja zadostno oporo, medtem ko pokrov taupe zagotavlja zaščitni faktor 50 . Sončnik ima križno stojalo in možnost vrtenja za 360 °. Zahvaljujoč LED osvetlitvi lahko uživate na svoji terasi ali balkonu ob pogledu na čudovite sončne zahode.

Mere približno 300 x 255 x 300 cm.

Senčniki - Senčniki za na plažo

Senčniki za teraso, vrt ali senčniki za na plažo

Za brezskrbno uživanje in udobno lenarjenje na vrtu, si priskrbite senčnik, ki vas bo zaščitil pred nevarnimi sončnimi žarki. Poleg tega, da so potrebni za naše zdravje, senčniki z različnimi oblikami in velikostmi tudi popestrijo vaše letne prostore, terase in vrtove ali prosti čas na plaži

Senčniki za na plažo so zaščita proti vročem soncu

Vroče sonce je lahko neprijetno in nevarno, zato je prav, da za svoje dvorišče, teraso ali za na plažo izberete kakovosten senčnik. Naj bo dovolj velik in prilagodljiv, da boste pod njem lahko uživali vi in vaši najdražji. Izberite dizajn in barvo, ki se lepo poda k ostalemu vrtnemu pohištvu.

Zagotovo obžujete sonce

Kljub temu, da je določena količina sončne svetlobe nujna za nastajanje vitamina D v telesu. S senčnikom za teraso poskrbite in zaščitite svoje zdravje. Pri tem vam lahko poleg kozmetičnih preparatov pomaga tudi fizična zaščita, kot so senčniki. Lahkotno počutje in lepo vreme nas v pomladnih in poletnih dnevih vabita iz stanovanj in domov v naravo ali okolico doma. Prijetno preživljanje prostega časa, druženje s prijatelji, zabavno otroško igranje – vse to so aktivnosti, ki so še lepše v stiku z naravo.