Domov » Izdelki » Vrt in oprema » Senčniki

Prikaz vseh 12 rezultatov

SENČNIK

449.00 z DDV
 

Available on backorder

SENČNIK

319.00 z DDV
 

Available on backorder

SENČNIK

69.00 z DDV
 

Available on backorder

SENČNIK

239.00 z DDV
 

Available on backorder

SENČNIK

59.00 z DDV
 

Available on backorder

SENČNIK

369.00 z DDV
 

Available on backorder

SENČNIK

79.00 z DDV
 

1 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

SENČNIK

89.00 z DDV
 

19 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

SENČNIK

89.00 z DDV
 

30 na zalogi ( dobavni rok 2 do 4 dni )

SENČNIK

519.00 z DDV
 

Available on backorder

SENČNIK

369.00 z DDV
 

Available on backorder

SENČNIK

419.00 z DDV
 

Available on backorder

Senčniki za terase

Senčniki za ležerna poležavanja v prijetni senci na terasi

Raznovrstna senčila in senčniki za terase

Ko se pripravljate na opremljanje svojega vrtnega pohištva so senčniki za terase in senčila nepogrešljiv del vrtnega pohištva. Verjamemo, da obožujete sonce, pa vendar – če se veliko zadržujete na domačem vrtu, poležavate na ležalnikih ali organizirate piknike, poskrbite za zaščito pred sončnimi žarki.

Senčniki za terase z led svetili

V nadaljevanju vam na kratko opišemo, kaj imamo v ponudbi, da boste lažje izbrali, kaj potrebujete.

SENČNIK

Naša ponudba vrtnih senčnikov

V Meganakupek ponudbi lahko izbirate med različnimi modeli senčnikov – balkonski senčniki, Senčniki za na teraso, senčniki za na vrt, senčniki za na plažo.

Preživljanje časa na prostem je lahko prijetno kljub kapljicam dežja, saj imajo senčniki za terase vodoodporni premaz, UV zaščita pa poskrbi za čim daljšo obstojnost vzorčastega ali enobarvnega tekstila.

ne pokvarijo prijetnega druženja na terasi ali balkonu.

IZBERITE PRAVI SENČNIK ZA TERASO OZ. SENČILO ZA VAS

Glede na svoj vrtni prostor, teraso ali balkon oz. prostor, kjer želite zagotoviti senčenje, premislite o primernem senčniku za terase. Izbira pravega senčila vam bo poleg sence omogočila tudi privarčevanje pri stroških klimatiziranja prostorov, saj boste pasivno ohladili prostore. Nasproti poletju pa boste pozimi zimsko sonce lahko uporabili kot izvor za ogrevanje prostorov.

Izbiro prilagodite velikosti prostora, ki ga želite pokriti in skladno s temi izbirajte med kvadratnimi, okroglimi in pravokotnimi senčili.

Senčniki za terase vas bodo ščitili, zagotavljali senco kakor tudi dekorativni učinek v prostoru, ki ga lahko povečate še z barvno usklajenostjo. Za tople dneve izberite dobro senčilo in se nadejajte poletnih užitkov!

Različni kakovostni materiali in funkcionalni dizajni v naši ponudbi senčnikov vam omogočajo, da izbiro prilagodite vaši že izbrani vrtni garnituri in tako svoj zunanji kotiček opremite celovito. Že res, da nam vroči sončni žarki narišejo nasmeh na obraz, a potrebno je poskrbeti, da je poležavanje na soncu še vedno primerno in telesu prijazno. Glede na vaše potrebe lahko izbirate med enostavnejšimi in bolj zahtevnimi modeli senčnikov. Senčniki za zaščito pred soncem.

Senčniki za plažo – Senca za na plažo

Si tudi vi vedno, ko na plaži zagledate senčnike, rečete, da je čas, da si tudi vi “omislite svojega”? V naši ponudbi lahko izbirate med številnimi senčniki, ki so primerni za rabo na plaži. V teh primerih ne pozabite izbrati tudi stojala za senčnike. Za plažo so primerni tudi nekateri zložljivi vrtni stoli, ki bodo poskrbeli, da bo vaše poležavanje na plaži zares udobno in brezskrbno. Senčniki vseh vrst najdete pod kategorijo Senčniki.

Za prijetno »martinčkanje« s senčniki

Pozabili nismo niti na tiste, ki vroče dni radi preživite v prikolicah, v naravi, ob rekah in jezerih. Kaj je boljšega kot gugalniki in viseče mreže, ki jih lahko namestite tudi med dve drevesi? Izbirate lahko med visečimi sedeži in mrežami iz kakovostnega tekstila in v različnih dizajnih in poleg tega poskrbite tudi za senco z izbiro preprostega senčnika.
Naša ponudba senčnikov vključuje tako tiste, ki jih lahko uporabljate na balkonih in vrtovih, kot tiste za na plažo.

Uživajte cel dan na plaži ali terasi s senčnikom, ki vam bo zagotovil prijetno senco.

Več o ponudbi nas pokličite na tel. 070 473 783 ali pišite na email.

Model senčnik dežnik spring – senčniki za na plažo z led svetili

Uživajte v poletnih mesecih na prostem in uživajte v svoji najljubši osvežilni pijači v senci, zahvaljujoč sodobnemu in funkcionalnemu sončniku Senčniki “Spring”, ki je del blagovne znamke Green vally, bo vroče poletne dni prijetno. Površina dežnika približno 300 cm vam bo zagotovila dovolj sence, ko se želite sprostiti na prostem. Konstrukcija jekla v črni barvi zagotavlja zadostno oporo, medtem ko pokrov taupe zagotavlja zaščitni faktor 50 . Sončnik ima križno stojalo in možnost vrtenja za 360 °. Zahvaljujoč LED osvetlitvi lahko uživate na svoji terasi ali balkonu ob pogledu na čudovite sončne zahode.

Mere približno 300 x 255 x 300 cm.

Senčniki - Senčniki za na plažo

Senčniki za teraso, vrt ali senčniki za na plažo

Za brezskrbno uživanje in udobno lenarjenje na vrtu, si priskrbite senčnik, ki vas bo zaščitil pred nevarnimi sončnimi žarki. Poleg tega, da so potrebni za naše zdravje, senčniki z različnimi oblikami in velikostmi tudi popestrijo vaše letne prostore, terase in vrtove ali prosti čas na plaži

Senčniki za na terase ali plažo so zaščita proti vročem soncu

Vroče sonce je lahko neprijetno in nevarno, zato je prav, da za svoje dvorišče, teraso ali za na plažo izberete kakovosten senčnik. Naj bo dovolj velik in prilagodljiv, da boste pod njem lahko uživali vi in vaši najdražji. Izberite dizajn in barvo, ki se lepo poda k ostalemu vrtnemu pohištvu.

Zagotovo obžujete sonce

Kljub temu, da je določena količina sončne svetlobe nujna za nastajanje vitamina D v telesu. S senčnikom za teraso poskrbite in zaščitite svoje zdravje. Pri tem vam lahko poleg kozmetičnih preparatov pomaga tudi fizična zaščita, kot so senčniki. Lahkotno počutje in lepo vreme nas v pomladnih in poletnih dnevih vabita iz stanovanj in domov v naravo ali okolico doma. Prijetno preživljanje prostega časa, druženje s prijatelji, zabavno otroško igranje – vse to so aktivnosti, ki so še lepše v stiku z naravo.

Senčnik za senco pri vrtni mizi

Ne glede na to, ali iščete pravokotno, kvadratno ali okroglo vrtno mizo, Meganakupek.si ima to kar iščete. Okrogla zunanja miza je odlična za druženje. Mize različnih oblik lahko kombinirate z vrtnimi stoli v istem – ali pa kontrastnem! – stilu. Vse Meganakupek mize imajo značilno nizko ceno, poleg vsega pa je tudi dostava brezplačna, ne glede na velikost nakupa.

V Nakupek.si in Meganakupek.si.si boste našli vrtne mize iz različnih oblik in materialov, med drugim iz lesa, umetnega lesa, kovine, umetnega ratana in plastike. Ko izbirate material, morate razmisliti, ali bi raje imeli vrtno mizo iz materiala, ki ne potrebuje vzdrževanja, kot je plastika ali umetni les, ali klasično leseno vrtno mizo, ki jo je treba vsaj malo vzdrževati. Preverite tudi naš blog Viseči stoli