Domov » Trgovina » Oprema za dom » Jedilnice, mize in stoli » Masivne jedilne mize

Prikaz vseh 22 rezultatov

Masivna jedilna miza BERTO

546,36 682,36  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

,

Masivna jedilna miza RUO 3

282,99 412,99  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

, ,

Masivna jedilna miza RUO 2

324,99 449,99  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

, ,

Masivna jedilna miza LONNY 4

707,37 799,37  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Dimenzija

, ,

Miza TIME

356,28  z DDV
Poštnina

Blagovna znamka

Poudarite svoj dom z našimi kakovostnimi masivnimi jedilnimi mizami

Iščete masivno jedilno mizo, ki bo trajala vrsto let in bo hkrati čudovit dodatek vašemu domu? Naše masivne jedilne mize so izdelane iz najboljših materialov in so na voljo v različnih stilih, ki bodo zadovoljili vaše potrebe in želje. Preverite našo ponudbo in izberite mizo, ki bo ustrezala vašemu domu.

Nasveti:

Izberite masivno kuhnjsko jedilno mizo, ki se ujema z vašo notranjostjo in stilom vašega doma.

Preverite dimenzije mize, da boste lahko udobno sedeli in imeli dovolj prostora za hrano.

Če imate veliko družino ali pogosto gostite, izberite mizo, ki je dovolj velika za vse.

Poskrbite za ustrezno vzdrževanje in nego masivne jedilne mize, da bo trajala vrsto let.

Pogosta vprašanja:

Kakšna je razlika med masivno in drugimi vrstami jedilnih miz?

Odgovor: Masivne jedilne mize so izdelane iz celotnega lesa, kar jim daje trpežnost in trajnost. Drugi tipi jedilnih miz lahko vsebujejo tudi druge materiale, kot so iverne plošče, ki pa so manj trpežne in dolgotrajne.

Kako lahko zagotovim, da bo moja masivna jedilna miza trajala čim dlje?

Odgovor: Redno vzdrževanje in nega je ključnega pomena za dolgo življenjsko dobo vaše masivne kuhinjske jedilne mize. Občasno jo je potrebno očistiti in zaščititi s premazom, ki bo preprečil obrabo in poškodbe.

Kateri stil masivne kuhinjske jedilne mize je najboljši za moj dom?

Odgovor: Odvisno je od vašega osebnega stila in notranje opreme vašega doma. Na voljo so različni stili, kot so rustikalni, moderni, klasični in še več, zato izberite tistega, ki se najbolj ujema z vašim okusom.

Še nekaj zanimivosti in idej za postavitev kakovostne masivne kuhinjske jedilne mize

  • Masivne jedilne mize so pogosto izdelane iz trdnih drevesnih vrst, kot so hrast, javor, češnja, oreh in mahagonij. Te vrste lesa so znane po svoji trpežnosti in naravni lepoti.

Masivne kuhinjske jedilne mize so lahko zelo težke, zato se prepričajte, da imate ustrezno opremo za prenos in postavitev mize na svoje mesto. V nekaterih primerih je lahko potrebna pomoč strokovnjaka za pohištvo.

  • Masivne kakovostne jedilne mize so priljubljene med tistimi, ki iščejo trajnostno pohištvo. Ker so narejene iz naravnih materialov, so okolju prijazne in bodo trajale dolgo časa, kar pomeni manj odpadkov in manj porabe virov.

Čeprav so masivne jedilne kuhinjske mize običajno nekoliko dražje kot druge vrste jedilnih miz, so investicija, ki se bo izplačala v dolgi dobi. Ker so tako trpežne in trajne, boste lahko uživali v svoji masivni jedilni mizi več let ali celo desetletij.

  • Masivne kuhinjske jedilne mize so lahko tudi izvrstno darilo za ljubitelje pohištva in notranjega oblikovanja. Če poznate nekoga, ki išče trajnostno in lepo pohištvo za svoj dom, razmislite o darilu v obliki masivne jedilne mize
Masivne jedilne mize

Kakovostne raztegljive masivne kuhinjske jedilne mize so odlična izbira za nekoliko večje prostore

Masivna jedilna miza je lahko v središču vašega doma,

saj ponuja prostor za druženje in obroke s svojo družino in prijatelji.

Običajno se postavi v jedilnico ali kuhinjo, če imate večjo kuhinjo z dovolj prostora. Nekateri pa jo postavijo tudi v dnevno sobo ali veliko predsobo, če želijo ustvariti družabni prostor za pogostitve in druženje.

Pri postavitvi masivne jedilne mize v jedilnici morate upoštevati dimenzije in razporeditev pohištva.

Miza naj bi bila dovolj velika, da lahko udobno sedite in imate dovolj prostora za hrano, hkrati pa ne sme biti prevelika, da bi ovirala gibanje v prostoru. Pomembno je tudi zagotoviti dovolj prostora okoli mize, da bodo gostje lahko udobno sedeli in vstajali od mize.

Pri izbiri masivne kuhinjske jedilne mize za vaš dom razmislite o slogu in materialu, ki se bosta najbolje ujemala z vašim notranjim okusom in obstoječim pohištvom. Pri nakupu upoštevajte tudi proračun in kakovost mize, da se boste lahko dolgo časa veselili vašega novega nakupa in uživali v obrokih s svojo družino in prijatelji.

Proizvodnja in izdelava kuhinjskih miz

Smo profesionalna proizvodnja kuhinjskih jedilnih miz, ki izdelujejo visoko kakovostne in trajne kose pohištva po meri. Naše masivne jedilne mize so izdelane iz najboljših lesnih vrst in izdelane z vrhunsko ročno izdelavo, kar zagotavlja, da so naše mize lepe in trpežne.

Naše kuhinjske jedilne mize so lahko narejene po naročilu

in prilagojene vašim specifičnim potrebam. Nudimo široko paleto možnosti glede dimenzij, oblik, materialov in stilov, tako da lahko najdemo mizo, ki se popolnoma prilega vašemu prostoru in okusu.

Poleg kuhinjskih jedilnih miz nudimo

tudi široko paleto drugih kosov pohištva, vključno z masivnimi stoli, ki bodo odlično dopolnili vašo novo masivno jedilno mizo. Naši masivni stoli so narejeni z enako pozornostjo do detajlov in kakovosti kot naše mize, tako da boste lahko uživali v svojem popolnoma usklajenem jedilnem setu.

  • Zaveč informacij o naših izdelkih in storitvah nas kontaktirajte in pomagali vam bomo najti popolno masivno jedilno mizo za vaš dom.