Gospodinjstvo

Ključne prednosti pranja s paro

Ključne prednosti pranja s paro

Tehnologija SteamTech

Lastnost pare je, da prodira v globino in uničuje pršice ter nevtralizira alergene snovi. Zlahka raztopi nečistoče in očiščene tkanine pušča higiensko neoporečne. Ta hitrejši in povsem naraven postopek pranja je prijazen do tkanin in skrben do človeka in okolja.

Manj likanja

Če likanje ni ravno vaše najljubše opravilo, boste navdušeni nad parnimi programi! Ti bodo kar najbolj zmanjšali nastanek gub, oblačila pa bodo po pranju gladka celo brez likanja. Vaša skrb je le, da oblačila takoj po končanem pranju vzamete iz pralnega stroja in jih zložite.

Manj bakterij in alergenov

Para ima izjemno visoko temperaturo in zagotavlja učinkovitejše odstranjevanje nečistoč. Ker se tkanine ne namakajo v vroči vodi kot pri običajnih ciklih pri visoki temperaturi, se vlakna ne poškodujejo in ohranijo enake lastnosti.

Osvežitev oblačil

Včasih želite vaša oblačila, ki so sicer čista, osvežiti in prezračiti; na primer jakno po obisku precej polne restavracije. Zahvaljujoč posebnemu parnemu programu za osvežitev perila se lahko izognete obisku kemične čistilnice in osvežite tudi najobčutljivejše kose oblačil v manj kot 30 minutah in brez dodatnih kemikalij.

Prihranek pri mehčalcu za perilo

Le kdo ni vesel prihrankov? Zaradi dodatne obdelave s paro bodo oblačila še posebej mehka, zato vam ne bo potrebno uporabljati mehčalca za perilo.

Preprečevanje neprijetnih vonjav

Pralni stroji s parnimi programi neprijetne vonje odstranijo učinkoviteje kot običajni pralni stroji, hkrati pa so še vedno izjemno nežni do tkanin.

gorenje steamtech, gorenje steam pralni stroj, parni pralni stroji, parni pralni stroj, pralni stroj gorenje, pranje s paro, pralni stroji gorenje, gorenje waveactive, gorenje steam

Čisto perilo in okolje, čista vest

Pralne stroje Gorenje WaveActive odlikujejo odlične tehnične lastnosti, ki zagotavljajo visoko zmogljivost, preprosto rokovanje in tiho delovanje. Perilo oprano v pralnih strojih WaveActive je vsestransko skrbno oprano.

Inovativno in povsem unikatno oblikovan boben WaveActive nežno mehča vlakna skozi celoten proces pranja. Tehnologiji IonTech in SteamTech pa na naraven in blag način odstranita tudi najbolj trdovratne madeže.

Več na Meganakupek.si
Veliko zanimivosti lahko odkrijete tudi na Nakupek.si