Domov » Trgovina » Oprema za dom » Dnevne sobe » Masažni stoli » Profesionalni masažni stol – AT 699i – Masažni stoli

Profesionalni masažni stol – AT 699i – Masažni stoli

2.350,00  z DDV

(1 mnenje stranke)

Profesionalni masažni stoli – AT 699i – Masažni stoli

Profesionalni masažni stoli AT699i ima sodoben izgled, dvojno funkcijo: kot pravi  profesionalni masažni stol ali kot fotelj saj se naslonjalo za noge obrne/spodvije, da je sedenje bolj udobno. Lahko pa naslonjalo za noge uporabljamo kot naslon za počivanje nog. Če ga obrnemo,  pa si služi za masažo meč ali stopal. Za večje udobje pri sedenju ima masažni stol AT 699i dodatno vzglavno blazino in boljše oblazinjenje hrbta in sedežnega dela.

Na voljo v 3 različnih barvah

Masaža je eden najlažjih načinov za ohranjanje trdnega zdravja.

Večina nas danes trpi zaradi različnih bolezenskih stanj, ki so povezana s stresom, pa se tega ne zavedamo. Ne vemo več kaj pomeni biti sproščen! Hitimo iz enega konca na drugega, se vozimo v avtu in sedimo za računalnikom skoraj cele dneve. Čutimo telesno napetost, ki se posledično kaže v napetih in vozlastih mišicah, ali pa umsko preobremenjenost in zaskrbljenost. Masaža vsakomur, ki je pod stresom, pomaga ublažiti telesne posledice napetosti, umiriti um in čustva ter mu povrniti življenjsko energijo.

Masažni stoli

Vsekakor masaža ni zdravilo, pomaga pa telesu preko sproščanja vzpostaviti naravno ravnovesje in pripomore k boljšemu počutju. Je odlična preventiva a žal jo mnogi odkrijejo prepozno, ko že imajo težave. Je terapevtsko koristna, ker sprošča mišično napetost, oblikuje in utrjuje mišice ter pospešuje pretok krvi. Ker se gibljemo premalo ali nič in smo zelo napeti (tako telesno kot umsko), se lahko stranski proizvodi mišične dejavnosti (npr. mlečna kislina) kopičijo v mišicah in njihovim vlaknom preprečujejo, da bi gladko drsela druga čez drugo in tako ustvarjala povečani mišični tonus. Masažo doživlja vsak drugače. Po masaži je dobro da nekaj časa počivate.

Masažni stoli vam nudijo spodaj omenjene masaže tako posamično kot v kombinaciji v avtomatičnih programih.

Masaža ima kot zdravilna terapija dolgo tradicijo in mnoge kulture jo že stoletja uporabljajo za zdravljenje in lajšanje številnih bolezni. Stari egipčanski, kitajski in indijski rokopisi omenjajo masažo kot obliko preprečevanja zdravljenja bolezni in kot način zdravljenja poškodb. V starogrški in rimski literaturi je masaža pogosto omenjena, saj jim je predstavljala način življenja. V Evropi je sloves masaže zrasel v 18. in 19. stoletju.


Gnetenje

Gnetenje je masažni prijem, ki je podoben gnetenju testa. Razteza in sprošča napete mišice, zboljšuje krvni obtok, pošilja v masiran predel svežo kri in hranila in pomaga vsrkati ter izločiti odpadne snovi. Večji učinek se doseže z uravnavanjem globine in hitrosti gnetenja, kar vam omogočajo tudi masažni stoli. Rahlo gnetenje učinkuje na kožo in vrhnjo plast mišic, močno pa na globlje mišice.


Pritiskanje

Pritiskanje se uporablja za sprostitev mišic na manjših, mehkih in občutljivih predelih, kjer ne moremo gnesti ali stiskati in kjer je malo mišičnega tkiva, tako da lahko pritiskamo na kost. S to tehniko močno pritisnemo mišice in sprostimo napetost v telesu.


Raztezanje

Raztezanje je čudovito dopolnilo kakršne koli masaže telesa. Osnovno raztezanje učinkuje na vlaknasto tkivo okoli sklepov in zmanjšuje napetost mišic, to pa povzroči njihovo funkcionalno podaljšanje. Telo med sproščanjem mišic obnovi svojo gibalno sposobnost.


Udarjanje

Napete mišice so slabo prekrvavljene, zaradi česar se bolečine razširijo tudi naprej v sosednja tkiva. Take napetosti se včasih pokažejo v obliki tipljivih vozlov. Masaža z udarjanjem spodbudi prekrvavitev, sprosti napete mišice in zmanjša bolečine, počasi vozli izginjajo in vaše vsakodnevno počutje se izboljšuje.


Shiatsu masaža

Shiatsu je japonska beseda, “shi” pomeni prsti in “atsu” pomeni pritisk. Ta masaža temelji na prstnem pritisku na akupresurne točke ob katerih se sprostijo energijske blokade, pomiri živčevje, uravna ravnovesje oz skladnost v telesu in poživi se cirkulacija. Te točke ležijo v številnih energijskih kanalih ali meridianih, ki tečejo skozi telo in so povezani z vsemi njegovimi funkcijami. To znano in vsestransko vrsto masaže vsebujejo tudi masažni stoli, ki z njo delujejo predvsem na pospeševanju cirkulacije v telesu in sproščanju napetosti v hrbtu in hrbtenici.


Gladenje

Ta vrsta masaže deluje tako, da se masažni valji dvigujejo in spuščajo po celotni hrbtenici, odvisno od razpona nastavitve premikanja. Namen le-te je stimuliranje cirkulacije. Mišice se razširijo, medvretenčni diski in hrbtenica pa se olajšajo napetosti. Počasni gibi pomirjajo, hitri pa poživljajo. Gladenje pospešuje krvni obtok, pomirja razdražene živce in sprošča napete mišice.


Masaža stopal – refleksologija

Stopala so splet kosti in mišičja. Predstavljajo skoraj četrtino vseh kosti v telesu. Refleksologija je masažna tehnika, ki je usmerjena na masažo refleksnih točk na stopalih. S pritiskom na natančno določeno točko na stopalih se lahko sprosti in uravnovesi celotno telo in pomaga zdraviti številne bolezni (npr. glavobol se zdravi s pritiskom na nožni palec). Že sama masaža nog neverjetno sprošča in učinkuje na zdravje. Bolezen na katerem koli delu telesa se izraža z občutljivostjo na ustreznem območju stopal. Pre dvsem masažni stoli Sanyo imajo posebej dodelam sistem refleksne masaže.


Eterična olja

Eterična olja oplemenitijo masažo. Spodaj je naštetih nekaj eteričnih olj, ki vam jih priporočamo.

 

OljeVonjLastnosti
KamilicaSadniDeluje pomirjajoče, pomirja živce.
EvkaliptusSvež in pikantenDeluje antiseptično in poživljajoče. Uporabljajo ga za zdravljenje kašlja, prehladov in bolečin.
SivkaSvežDeluje antiseptično, blaži bolečine, pomirja. Lajša glavobol, nespečnost, depresijo in bolečine.
NeroliSladekPomirja in osvežuje. Pomaga pri anksioznosti in nespečnosti.
VrtnicaSladek in razkošenDeluje antiseptično, pomirjevalno, antidepresivno.
RožmarinOster in zeliščenDeluje poživljajoče, krepi spomin in jasno razmišljanje.

Predvidena dostava od 3 do 14 dni

Masažni stoli

Čudovit in udoben profesionalni masažni stol

Če imate pogosto bolečine v mišicah, bo profesionalni masažni stol hitro postal vaš najljubši kos pohištva. Ko razmišljate o električnih profesionalnih masažnih stolih vam verjetno pride na pamet ogromen stol z veliko gumbi in žicami. Mi smo prepričani, da ste presenečeni nad elegantnimi in subtilnimi oblikami, katere vam s ponosom ponujamo. Profesionalni masažni stoli so narejeni iz (umetnega) usnja in so opremljeni s priročnim daljinskim upravljalnikom. Izberite ustrezen program in se prepustite počitku!

Kaj masiraod glave do pete: vrat, ramena, hrbet, križ, zadnjico, meča, stopala
Masažne tehnikeglajenje, gnetenje, rahlo udarjanje, kombinacija  gnetenja in tapkanja, shiatsu tehnika
Avtomatični programi6 avtomatskih programov: (poseben program imenovan Wake up s shiatsu tehniko)
Dodatne funkcijemasaža zračnih blazin, ki vzpodbujajo limfno drenažo, gretje hrbta, rolerji za masažo stopal, Zero Gravity položaj, dodatna vzglavna blazina za večjo udobnost, el. nastavljivost hrbta in naslona nog, nastavitev časa masiranja
Materialumetno usnje (PU)
Barvečrna, bež, rdeča, temno rjava

Poglejte si tudi masažni stol ZERO GRAVITY

Preverite ponudbo počivalnikov in masažnih stolov na Nakupek.si

Izbira pravega masažnega stola

Ob nakupu masažnega stola morate imeti v mislih nekaj stvari. Najprej in predvsem, mora biti udoben, tako da imejte v mislih globino sedeža. Ko naslonjalo za noge ni razširjeno, bi morali biti sposobni postaviti obe nogi ravno na tla. Hrbtno naslonjalo je nastavljivo, prav tako pa naj bo udoben sedež, ko je v pokončnem položaju. Končno se ti stoli razlikujejo glede na število funkcij, ki jih imajo, zato vam je odvisno, koliko jih želite.

Profesionalni masažni stol

Masažni stoli AT699i imajo sodoben izgled in dvojno funkcijo: kot pravi profesionalni masažni stoli ali kot fotelj saj se naslonjalo za noge obrne/spodvije, da je sedenje bolj udobno. Lahko pa naslonjalo za noge uporabljamo kot naslon za počivanje nog. Če ga obrnemo, pa si služi za masažo meč ali stopal. Za večje udobje pri sedenju imajo masažni stoli AT 699i dodatno vzglavno blazino in boljše oblazinjenje hrbta in sedežnega dela. Masažni stoli delujejo na principu masažnih valjev, ki omogočajo različne masažne tehnike kot so valjanje, raztezanje, gnetenje, stiskanje, valjenje, udarjanje in ¨Shiatsu¨ masaža. Masaže se izvajajo na področju celotnega hrbta (hkrati z rameni, vratom in ledvenim predelom). Z zračnimi blazinami pa vam masirajo roke, noge in zadnjico. Z zračnimi blazinami se izvajata masaži pritiskanja in shiatsu.

Različni modeli masažnih stolov

Profesionalni masažni stoli so na voljo v različnih modelih. Lahko izberete masažni stol brez ali z naslonjalom za roke. Za dodatno udobje so nekateri masažni stoli opremljeni tudi z podlogo za noge, ki je bodisi ločena ali pritrjena na stol. Ponoči se lahko popolnoma sprostite, medtem, ko gledate televizijo. Pravi električni masažni stol je opremljen z nasloni za noge, tako da si lahko masirate tudi noge.

Kako se uporabljajo masažni stoli?

Ne uporabljajte svojega masažnega stola v izrazito prašnem in vlažnem prostoru. Vaši masažni stoli naj se nahajajo v prostoru, s sobno temperaturo (15-35°C). Izogibajte se postavitvi blizu močnih virov toplote (kamin, radiatorji). Izogibajte se daljši izpostavitvi masažnega počivalnika neposredni sončni svetlobi. Bližina TV sprejemnika ali drugih elektronskih aparatov lahko moti delovanje stola. Za priklop na elektriko uporabljajte izključno priložen električni kabel. Masažni stoli naj se priklopijo neposredno v ozemljeno zidno vtičnico, brez uporabe podaljškov. Preden profesionalni masažni stol vklopite ali izklopite, se prepričajte, da so vsi gumbi v legi OFF. Ko profesionalni masažni stol ne uporabljate, naj bo le-ta izklopljen (stikala OFF). Če zaznate kakšno napako ali nepravilno delovanje, počivalnik takoj ugasnite in ga izklopite iz elektrike. Skrbite, da bo vaš počivalnik čist in brez prahu.

Komu so namenjeni masažni stoli?

Namenjeni so ljudem, ki si želijo in zaslužijo sprostitve. Njihova osnovna uporaba je masaža hrbta in preostalega dela telesa. Profesionalni masažni stoli - Lajša bolečine, ki nastajajo zaradi napačne obremenitve mišic in stresa. Profesionalni masažni stoli sproščajo mišice, napetosti popustijo in bolečine se zmanjšajo.

Zakaj se splača kupiti masažni stol?

Če hodite redno na masažo ali pa si želite hoditi, samo pomislite, koliko denarja zapravite. S tem denarjem bi si lahko kupili zdaj že profesionalni masažni stol in ga uporabljali, kadar želite! Ni potrebno naročevanje in vožnja na masažo, privoščite si jo kar doma. Plus tega pa lahko masažni stol uporabljajo še drugi družinski člani.

Komu se ne priporočajo masažni stoli?

Osebam, ki ustrezajo katerim koli sledečim navedenim pogojem, svetujemo naj se pred uporabo posvetujejo z osebnim zdravnikom, saj uporaba lahko povzroči poškodbe. Če imate: Srčne težave, diabetes, osteoporozo, kožne bolezni, maligni tumor. Masažni stoli se ne priporočajo za osebe, ki planirajo masirati dele teles v času zdravljenja. Nosečnice, osebe pod zdravniško kontrolo, osebe z duševnimi motnjami, osebe z črevesnimi motnjami. Prve dva dni po nastanku poškodbe. Če imate vgrajen srčni spodbujevalnik.

 

Poštnina

1 mnenje za Profesionalni masažni stol – AT 699i – Masažni stoli

 1. Nakup se splača

  MASAŽNI STOL SE SPLAČA KUPITI
  Če hodite redno na masažo pomislite koliko daste v enem letu za masažo in kako hitro lahko s tem kupite masažni stol!
  Masirajo se lahko vsi družinski člani.
  Masirate se lahko kadar koli želite in tudi kolikor dolgo (priporočamo 15 minut na enkrat).
  Pripomorete k izboljšanju vašega počutja in počutja drugih.
  Pripomorete k izboljšanju vašega zdravja.
  MASAŽNI STOLI SE PRIPOROČAJO VSEM
  Namenjeni so ljudem, ki si želijo in zaslužijo sprostitve.
  Njihova osnovna uporaba je masaža hrbta in preostalega dela telesa.
  Lajšajo bolečine, ki nastajajo zaradi napačne obremenitve mišic in stresa.
  Masažni stoli sproščajo mišice, napetosti popustijo in bolečine se zmanjšajo.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

NAČINI PLAČILA IN DOSTAVE

Z veseljem odgovorimo na vsa vprašanja, ki bi jih imeli o načinih plačila in o ceni in času dostave.

Na voljo smo od: Ponedeljka do Sobote od 09:00 to 20:00

Načini plačila

 • Plačilne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Kreditne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Mastercard - Visa - Maestro

  Nakup na obroke preko spleta z Leanpay, mastercard, visa

   V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov. Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal. Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke. Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas. Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila. Nakupi na obroke preko speta z diners - diners club kartica

 • PayPal Plačila s PayPal Plačila s PayPal
 • Gotovina (plačilo po povzetju) - Gls, Pošta Slovenije, lastna dostava pohištva
 • Plačilo s kreditno kartico ali plačilno kartico (plačilo po povzetju) Gls, Pošta Slovenije

  Nakupi na obroke:

 • Summit Leasing
 • Diners Club
 • Leanpay
 • Visa
 • Master Card
 • Nlb

V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov.

Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal.

Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke.

Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas.

Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila.

Vabljeni, da obiščete našo trgovino in izkoristite eno od naših priročnih možnosti plačila na obroke. Veselimo se vašega obiska in vam želimo prijetno nakupovanje!

Načini dostave

1. DOSTAVA:

 • 4,85 € za paketno pošiljko
 • Več paketov se zaračuna po ceniku Pošte Slovenije ali do 40kg po ceniku GLS Dostavne službe.
 • 40,00 € za pošiljko na paleti.
 • 80,00 € dostava več palet ali tovora (ceno dostave vam izračunamo naknadno po ceniku Pošte Slovenije).
 • Dostava na hrvaško po ceniku: Gls, Pošta Slovenije

Pri kombinaciji paketne pošiljke in pošiljke na paleti vam naknadno sporočimo točen znesek dostave - Lahko je tudi brezplačna dostava.

2. OSEBNI PREVZEM:
Naročene izdelke lahko glede na razpoložljivost osebno prevzamete v rednem delovnem času izbranega skladišča. Pri osebnem prevzemu v skladišču - Na pokličite za točen naslov, kajti skladišča imamo po celotni sloveniji.

Rezervacija in naročilo v spletni trgovini.

 1. Rezerviraj željeni izdelek (z gumbom "Dodaj v košarico". Vseh izdelkov ni mogoče rezervirati).
 2. 2.
  Na seznamu spletne trgovine Meganakupek.si preveri razpoložljivost izdelka.
 3. 3.
  Izpolni in pošlji obrazec - (zaključi naročilo) - V 72 urah dobite odgovor o prejemu naročila in da se izdelek pripravlja za pošiljanje.
 4. 4.
  V roku 48 ur s številko naročila ali imenom in priimkom plačate ter prevzamete rezervirano blago.

Kontakt

Imate dodatna vprašanja? Z veseljem vam pomagamo.

  Hej! Izberi si izdelek in ga dodaj v košarico.

  Da bo tudi montaža vašega pohištva potekala brez težav, lahko pri Meganakupek.si na vašo željo poskrbi za dostavo in montažo. Naši svetovalci vam bodo z veseljem predstavili vse možnosti.
  Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

  1. USKLADITEV TERMINA

  Po nakupu vašega pohištva boste najprej prejeli klic, v katerem boste določili svoj želeni datum dostave in montaže.

  2. DOLOČITEV URE PRIHODA

  Na dan dostave vam bo naša ekipa sporočila točno uro prihoda.

  3. DOSTAVA

  Naši zaposleni vam dobavljeno pohištvo ne dostavijo v stanovanje. Razen v primeru doplačila 25,00 €

  4. MONTAŽA

  Če ste se odločili, za storitev dostave in montaže, vam bodo naši usposobljeni serviserji z veseljem sestavili pohištvo.

  Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

  5. ČISTOČA

  Naši tehniki pred odhodom odstranijo embalažni material in vse ostale ostanke.

  6. ODVOZ STAREGA POHIŠTVA

  Pri nakupu pohištva vam omogočamo odvoz starega pohištva enake vrste in količine. Za podrobnosti se pozanimajte pri svetovalcih v naši spletni trgovini.

  Storitev odvoza starega pohištva je na voljo samo za spletne nakupe po predhodnem dogovoru!

  [/vc_column][/vc_row]

  Najnovejši prispevki na blogu

  Navdihi za opremo in dizajn vašega doma ali pisarne. Več na blogu!
  4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

  Ultimativni vodnik za izbiro popolnega fotelja počivalnika in 4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

  Sesanje je precej enostavno opravilo, ki ga vsi uspešno in redno prakticiramo, kajne? No, dejstvo je, da večina med nami vendarle ne pozna trikov, s katerimi si bi si marsikatero opravilo v gospodinjstvu precej olajšali. Za vas smo poiskali štiri preproste, a hkrati zelo učinkovite načine, kako med drugim osvežiti zrak, odstraniti odtise pohištva na preprogi in celo najti izgubljeni nakit in vse to le z uporabo kvalitetnega sesalnika!

  Beri dalje

  SORODNI IZDELKI