Domov » Trgovina » Računalništvo » Gaming stoli

Prikaz vseh 8 rezultatov

Pisarniški stol Castano

151,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Pisarniški stol Berkel – črn/siv

124,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Gaming stol Freeman

208,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Gaming stol Factor

351,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Gaming stol Drake – črn/siv

243,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Gaming stol Defender – črn/rdeč

226,00  z DDV
Blagovna znamka

Poštnina

Najboljši gaming stoli

Najboljši gaming stol je več kot le stol, je tvoj igričarski partner pri igranju računalniških iger. Gaming stoli morajo videti kot vrhunski disko show z RGB lučmi; pri izbiri pravega gaming stola gre za to, da mora biti udoben in super pomočnik pri igranju..

Verjetno predolgo preživimo za svojimi mizami, zato je pomembno, da se pravilno odločite za gaming stol, na katerem sedite. 

Če preprosto iščete vsakodnevno udobje, se vam morda zdijo najboljši igralni gaming stoli predragi. 

Preizkusili smo na desetine gaming stolov najbolj znanih podjetij danes, da bi našli razkošne in cenovno ugodne gaming stole ste prišli na pravo mesto.

GIGABYTE AORUS AGC300 Gaming stol - črno/oranžen - Ergonomska oblika - učinkovitejša in udobnejšaBrezplačni bonus - blazina za glavo in

GIGABYTE AORUS AGC300 Gaming stol – črno/oranžen – Ergonomska oblika – učinkovitejša in udobnejša – Brezplačni bonus – blazina za glavo

RAZLOGI ZA NAKUP
+Magnetna blazina in prevleke
+Zelo udobno
+Vse, kar želimo v igralnem stolu, je značilno

Gaming stol

Gaming stol, na katerega se lahko udobno usedete, je zelo pomemben. Na delovnem mestu je vsekakor dobrodošlo, da lahko kakovostno sedite in pri tem ne obremenjujete vaše hrbtenice. Izbira kakovostnega stola je namreč izredno velikega pomena, saj vam omogoča pravilen položaj sedenja.

Pisarniški stol je blagovne znamke Amarex in se ponaša z izredno priročnostjo in uporabnostjo. Narejen je iz kakovostnih materialov in je nevtralne črne barve z vojaškim vzorcem, ki se s svojo nevpadljivostjo zlahka vključi v različno oblikovanost delovnega prostora. Sedežni del je narejen iz kakovostnega usnja, ki omogoča ustrezen položaj hrbtenice skozi celoten delovni dan. Prijeten stil oblikovanosti nosilnega delase odlično dopolnjuje z oblikovanostjo sedežnega dela, s čimer je stol odlično zasnovan.

Gaming ali pisarniški stol

Ponavadi velik del dneva presedimo za pisalno mizo. Vsakodnevnaslužba v pisarni ali doma je lahko naporna, če nimamo kakovostnihstolov, ki zagotavljajo dobro oporo hrbtenici. Izberite stole, ki nisosamo lepi, temveč tudi udobni. Slednji vam bodo zagotovili, da bo delopotekalo veliko bolj prijetno.

Gaming stol je izdelan iz kakovostnih materialov v videzu usnja in blaga. Kombinacija sive in črne barve ga naredi izredno modernega.
Visok naslon za hrbet, ledveno oblazinjenje, blazina za glavo, in naslona za roki omogočajo izjemno udobno sedenje. Višina stola in naslonov za roke je nastavljiva.
Stol se lahko nastavi tudi v ležeči položaj.

Gaming stoli ali pisarniški stoli?

Ponavadi velik del dneva presedimo za pisalno mizo. Vsakodnevna služba v pisarni ali doma je lahko naporna, če nimamo kakovostnih stolov, ki zagotavljajo dobro oporo hrbtenici. Izberite gaming stole, ki niso samo lepi, temveč tudi udobni.

Kateri gaming stoli so najboljši?

UVI Back za razliko od ostalih stolov ni prekrit z umetnim usnjem ampak s tkanino. Tako se ob veliki vročini nikoli nanj ne boste prilepili, ne glede na to, kako prepoteni boste končali z igro.