Domov » Izdelki » Vrt in oprema » Vrtno pohištvo » Viseče mreže in gugalniki

Prikaz vseh 3 rezultatov

Prikaži meni

NAJBOLJŠI VISEČI STOLI ZA NOTRANJE IN ZUNANJE UŽIVANJE

Prefinjeni viseči stoli, primerni za odrasle in otroke.

Viseči stoli – Če želite v svojih notranjih ali zunanjih prostorih povečati wow-faktor in udobje, ni nič tako kul in edinstvenega kot dobro oblikovan viseči stol. Enega obesite na verando in se zanihajte ob poletnem vetriču ali ga postavite v svojo dnevno sobo, da se udobno nameščeni potopite v knjigo ali najljubšo aplikacijo na mobilnem telefonu. Estetiko na stran, nič in bolj pomirjujoče in udobno kot nežno zibanje v visečem stolu, podobnem kokonu ali jajčku. Vas še nismo prepričali?

Za vas smo pripravili nekaj najboljših visečih stolov za poležavanje v zaprtih prostorih ali na prostem.

Viseči stol ali viseči jajček je hit poletja 2020 – 2021

VISEČI STOLI ZA NOTRANJO UPORABO

Pri nas vam lahko ponudimo viseče stole, sedeže za notranjo uporabo iz bombaža. Za notranjo uporabo so primerni tudi zunanji viseči stoli ali viseči jajčki iz umetnega ratana ali poliestra.

VISEČI STOLI ALI VISEČI JAJČKI ZA ZUNANJO UPORABO NA VRTU, TERASI, BALKONU IN BARU

Viseči stoli za zunaj so izdelani iz umetnega ratana s kovinskim ogrodjem. Imajo udobne blazine za brezkompromisno udobje v vašem domu.

NA VOLJO SO TUDI VISEČE MREŽE Z OGRODJEM ALI VISEČE MREŽE ZA PRIVEZ NA DREVO OZIROMA V NARAVI

Viseče mreže: SUPER UDOBEN DODATEK, KI JE IZDELAN, DA SE POČUTITE  SUPER UDOBNO

Viseče mreže so v številnih čudovitih izvedbah in različnih konstrukcijah. Od tradicionalne, pisane viseče mreže, do lahkih popotnih visečih mrež. Obstaja nekaj za vsak okus in namen. Viseči stol naredi bralni kotiček v dnevni sobi prijetno bivališče – otrokom bo všeč otroška viseča mreža.
Lahka viseča viseča mreža znamke Exped se prilega vsakemu nahrbtniku za plezanje. Tako lahko med plezanjem ali balvanskim plezanjem vedno najdete udoben kraj za kosilo. Dodajte majhen vzglavnik od doma ali odličen potovalni vzglavnik in sproščujoče pol ure nič ne ovira. V kampu lahko visečo mrežo enostavno pritrdite med dve drevesi. V vročinskih dneh vam ni treba skrbeti za zaščito pred soncem.

RAZLIČNE OBLIKE IN NAMEN UPORABE VISEČIH MREŽ

Viseče mreže iz blaga: Najbolj tradicionalna različica brez prečk na koncih. Če ste bili kdaj na poti v Latinski Ameriki ali Amazoniji, ste videli te modele. So zelo udobni in lahko spite v prijetni višini od tal. Ležeči položaj v viseči mreži je raven, zato je vaše telo in hrbet vedno v ravnem položaju, ne glede na to, v katero smer se obrnete, se viseča mreža ovije po telesu – kar je super udobno!

Prečna palica v viseči mreži ohranja napetost nosilca viseče mreže, tako da je v njo enostavno vstopiti. Ležite na sredini, širše kot so palice, bolj stabilno lahko ležite v mreži. Ker so viseče viseče mreže vedno napete, so lahko obešene nižje kot viseče mreže brez lesenega nosilca.

Viseče mreže: Kot že ime pove, so narejene iz mreže in se popolnoma prilagodi obliki telesa, brez gub, zato je resnično udobea. Zrak lahko kroži od spodaj. Tako so viseče mreže idealne za vroče poletne dni. Hkrati so zelo stabilne in se pogosto uporabljajo kot dvojna viseča mreža.

KORISTNI NAPOTKI ZA UPORABO VISEČE MREŽE ALI VISEČEGA STOLA DOMA

Viseča mreža ali viseči stol jajček je lahko tudi lep dodatek v notranjosti doma ali na balkonu. Osebni kotiček za branje in poležavanje, ki se hitro in enostavno sestavi ter ​​razstavi.
Kaj pa lep viseči stol? Okvir zagotavlja, da v steno ni treba vrtati lukenj za varno pritrditev.

Na spletnem mestu Meganakupek.si želimo zagotoviti, da boste med spletnim nakupovanjem našli najboljše izdelke za vaš dom ali vrt.

Z milijoni edinstvenih kosov pohištva, dekorja in gospodinjskih pripomočkov vam bomo pomagali najti popolno rešitev za svoj slog in svoj dom. Pobrskajte po naši široki izbiri blagovnih znamk, kot sta Green Valley in Briguette for home. Če v rezultatih trenutnega iskanja visečega stola ne najdete popolnega izdelka, poskusite znova iskati ali pa uporabite navigacijo po oddelku na vrhu strani. Lahko nas tudi pokličete na 070 473 783

viseči sedež

VISEČ SEDEŽ