Domov » Izdelki » Vse za otroka » Igrače » Vozila in dodatki

Prikazovanje 1–24 od 76 rezultatov

12V baterijski avto z daljincem LAND ROVER RANGE ROVER MP4 rdeče barve – Babycar

389.90 z DDV
 

2-5 delovnih dni

12V baterijski avto z daljincem LAND ROVER RANGE ROVER MP4 črne barve – Babycar

389.90 z DDV
 

2-5 delovnih dni

12V FIAT 500X Babycar bel – otroški električni avto

269.90 z DDV
 

2-5 delovnih dni

12V FIAT 500X Babycar roza – otroški električni avto

269.90 z DDV
 

2-5 delovnih dni

12V FIAT 500X Babycar moder – otroški električni avto

269.90 z DDV
 

2-5 delovnih dni

12V FIAT 500X Babycar rdeč – otroški električni avto

269.90 z DDV
 

2-5 delovnih dni

12V Jeep RENEGADE Babycar moder – otroški električni avto

289.90 z DDV
 

2-5 delovnih dni

12V Jeep RENEGADE Babycar oranžen – otroški električni avto

289.90 z DDV
 

2-5 delovnih dni

12V Jeep RENEGADE Babycar bel – otroški električni avto

289.90 z DDV
 

2-5 delovnih dni

12V Jeep RENEGADE Babycar rdeč – otroški električni avto

289.90 z DDV
 

2-5 delovnih dni

Italtrike ABC Cavallino Chocolate

109.90 z DDV
 

4-8 delovnih dni

12V motor HONDA CBR BabyCAR

269.90 z DDV
 

2-5 delovnih dni

12V MERCEDES GT-R BIemme – avto na akumulator bel

249.90 z DDV
 

4-8 delovnih dni

12V MERCEDES GT-R BIemme – avto na akumulator rdeč

249.90 z DDV
 

4-8 delovnih dni

12V Motor BIemme PIAGGIO VESPA pink

179.90 z DDV
 

4-8 delovnih dni

12V Motor BIemme PIAGGIO VESPA white

179.90 z DDV
 

4-8 delovnih dni

12V Motor BMW GS 1200 BIemme

239.90 z DDV
 

4-8 delovnih dni

12V motor HONDA REPSOL 12V Biemme

274.90 z DDV
 

4-8 delovnih dni

Otroški traktor ACTIVE na pedala Biemme

119.90 z DDV
 

4-8 delovnih dni

6V motor Biemme MOTARD red

89.90 z DDV
 

4-8 delovnih dni

6V motor Biemme MOTARD white

89.90 z DDV
 

4-8 delovnih dni

hpx12V motor APRILIA RSV 12V Biemme

274.90 z DDV
 

4-8 delovnih dni

12V Avto Babycar AUDI R8 Spyder – avto na akumulator bel

184.90 z DDV
 

2-5 delovnih dni

12V Avto AUDI R8 Spyder – avto na akumulator rdeč

184.90 z DDV
 

2-5 delovnih dni

Vozila na daljinsko upravljanje | Rc modeli – RC avtomobili

V Nakupek.si RC modeli Vozila na daljinsko upravljanje imamo veliko izbiro visokokakovostnih vozil in modelov na deljinsko vodenje. Ne glede na to, ali iščete avto na daljinca RTR (Ready To Run) ali želite kupiti avto in ga izdelati sami, boste v naši trgovini našli veliko dobrih odločitev.

Imamo vozila na daljinsko upravljanje iz Xray, Traxxas, Team Associated, Tamiya, FTX, Tekno RC, Axial, Destiny, GMade, Hobao, JQ Products, LatRax in Yokomo. Ustrezni avtomobili na daljinsko upravljanje so odličen kot hobi za otroke in odrasle ter odličen način za druženje in učenje novih stvari.

Vozila na daljinsko upravljanje –  RC MODELI & TOYS – HUGE RANGE

Pri Nakupek.si rc Models imamo veliko zalogo in najširšo paleto radijsko nadzorovanih in Vozila na daljinsko vodenje in vozil tako za začetnike kot tudi strokovnjake. Naša paleta modelov RC vključuje tudi rc modele od vseh vodilnih proizvajalcev, vključno s Tamiya, Thunder Tiger, EFlite in Hobbyzone, kot tudi sensational radio nadzorovan fenomen AR Drone by Parrot. Oglejte si našo celotno paleto rc modelov in rc avtomobilov, helikopterjev, quadcopters in letala spodaj.

Imamo široko paleto RC rezervnih za vozila na daljinsko upravljanje, vključno z rezervnimi deli in kompleti. Zaloga dodatkov za različne rc modele tudi za še tako zapletene. S toliko vrstami in slogi rc modelov, morda ne boste prepričani, kje začeti in kateri rc model izbrati za vas. Vodniki naših kupcev za rc avtomobile na daljinsko upravljanje, helikopterje in letala vas bodo pomagali usmeriti v pravo smer.

Veliko izbiro dodatnih rc modelov si oglejte na Meganakupek.si – Kupite nov avto na daljinca

S pripravljenim RC modelom avtomobilom dobite sam avtomobil, daljinski upravljalnik, servo volan, elektronski regulator hitrosti (ESC) in motor (ali nitro motor na nitro RTR avtomobilu). Običajno morate baterijo in polnilnik kupiti ločeno, če jih še nimate. Ko brskate po avtomobilih RTR, boste opazili, da je tisto, kar je potrebno za njegovo delovanje, omenjeno v podrobnostih izdelka. Sam avto je skoraj vedno popolnoma izdelan in pripravljen za vožnjo, ko kupite rc avtomobil RTR.

Še močnejši, XL-line! Najboljša vozila na daljinsko upravljanje

Ti rc modeli so namenjeni vsem, ki se preprosto ne morejo postaviti. Kot že kaže XL, ne gre za čistokrvne modele lestvice 1/10, temveč za kakovostne dele, narejene iz 1/8 modelov, ki zagotavljajo največjo moč. Dodatno 2,5-milimetrsko aluminijasto podvozje v df Models Orange v povezavi s svojo ujemajočo se zgornjo ploščo je skoraj neuničljivo. Dodatne osi aluminijaste škrbine, blažilniki delov iz aluminija, nastavljiv pregib / vozni pas ter številne druge novosti so rezultat dolgoletnega razvoja te serije vozila na daljinsko upravljanje.
In integriran, vodoodporen sistem motorja-regulatorja, inkapsuliran menjalnik skupaj z močnim 9-kilogramskim krmilnim menjalnikom s kovinskimi zobniki naredi ta vozila na daljinsko vodenje nepremagljive!
Bi  se radi ogrevali s polnim plinom nad neasfaltiranim terenom? Bi radi skočili? Z XL-Line to ni problem, brezkrtačni motor 3421kv model pospeši do 70 km / h z (delovanjem LiPo 3S *).

RC modeli - rc avtomobili
VODIČ ZA NAKUP OTROŠKEGA AVTA NA AKUMULATOR

 

Iščete avto na akumulator za vašega otroka? Morda šele iščete različne informacije o tem kateri električni otroški avtomobil je primeren za vašega otroka?

V nadaljevanju vam bomo razložili različne možnosti, ki jih imate na voljo za različne starostne kategorije.  Kakšne lastnosti so primerne glede na starost otroka in kakšne lastnosti morate pričakovati ter kako se pravilno odločiti kateri je pravi avto za vašega otroka.

Splošni, okvirni dejavniki, ki vplivajo na pravilno izbiro otroškega avtomobila so predvsem:

  • Otrokovi interesi.
  • Sposobnosti otroka.
  • Kakšen videz avtomobila želijo. Velikokrat so starši tisti, ki izbirajo videz avtomobila.
  • Zmogljivosti avtomobila. Poleg videza so ključne pri izbiri tudi zmogljivosti avta na akumulator. Preveč močen avto lahko pripelje otroka do strahu in s tem do tega, da se otrok vanj sploh ne bo hotel usesti, premalo moči pri avtu pa lahko pri otroku povzroči dolgčas in rezultat bo enak kot prej.
  • Glavne funkcije, katere ima avto kot npr. daljinski upravljalnik za nadzor nad avtomobilom s katerim boste otroka lahko pravočasno ustavili ali ga rešili iz zagate.

Vsekakor pa je lahko že najosnovnejša informacija o otroku, to je njegova starost dovolj, da se lahko odločite kateri avto na akumulator je primeren zanj ali zanjo.

Starost otrok 0-2 let – 6V vozila

Zelo majhni otroci še vedno razvijajo svoje motorične sposobnosti. Otroci iz te skupine so bolj izpostavljeni padcem, zato je primerno investirati v avtomobil, ki je zasnovan posebej za to starostno skupino. Ti avtomobili so običajno opremljeni z motorji z malo moči in nizko hitrostjo do cca 2-3 km/h.

V tej skupini imajo vsi otroški avti daljinski upravljalnik. Starši tako lahko nadzirajo gibanje in vožnjo otroka ali prevzamejo popoln nadzor nad avtomobilom. Otrokom v tej starostni skupini zelo ugaja odkrivanje sveta okoli sebe. Za njih je zelo razburljivo že to, da sedijo v avtu in sami potujejo po bližnji okolici medtem, ko vi avto vozite preko daljinskega upravljalnika. Veliko vozil namenjenih tej starostni skupini je namenjena samo notranji uporabi.

Starost otrok 3-5 let – 12V vozila

Otroci so večinoma že razvili večino svojih motoričnih sposobnosti in reflekse, ki so potrebni za obvladovanje malce večjega vozila. Električna vozila za to starostno skupino imajo navadno močnejše motorje. Avto na akumulator poženejo do hitrosti cca 5-6 km/h. Napajanje električnega avta v tej starostni skupini je navadno 12V.  V kolikor pa ima avto možnost omejitve hitrosti pa so primerni celo 24V avti.

Pogojno 24V vozila

Ta vozila so praviloma večja in imajo karoserijo, ki je po navadi zelo podobna (tudi v podrobnostih) pravim avtomobilom. V tej skupini najdemo tudi precej licenčnih avtomobilov. Ti avtomobili so najbolj primerni za vožnjo po asfaltu in ravnem travniku. Premagajo lahko tudi kakšen pesek ali gramoz ali manjši hrib.

Večina teh otroških avtov ima tudi že dodatne funkcije kot FM radio, realistične zvoke motorja, luči, priključke za MP3, SD kartico ali USB priključek. S tem je zagotovljena razširjena zabava za otroka in tako tudi daljše trajanje uporabe avta.

Med temi vozili lahko najdemo avte, ki imajo en sedež in tudi take z dvema sedežema.

Daljinski upravljalnik je v tej starostni skupini še vedno na voljo.  Starši lahko v katerem koliko trenutku prevzamejo nadzor na samim vozilom.

Soft start

Večina teh avtov ima tako imenovani Soft-start, ki avto nežno požene proti najvišji hitrosti in ga enako tudi ustavi. Ima tudi možnost nastavljanja hitrosti od 3 km/h+ in jih mnogo staršev kupi tudi za manjše otroke, da podaljšajo življenjski čas, ki ga ima avto na akumulator. Vendar je potrebno starše posebej opozoriti na dejstvo, da ta vozila niso namenjena za otroka mlajše od 3 let. Ti avti imajo določene lastnosti, ki jih igrače za otroke starosti pod 3 leti ne smejo imeti. Avti imajo majhne delce, ki lahko privedejo do zadušitve otroka, če bi te delce dal v usta. Če se kljub opozorilom odločite za tak avto se morate zavedati, da potrebuje otrok še večji in strožji nadzor pri uporabi.

Ta starostna skupina je tista, kjer je ponudba električnih avtomobilov najbolj številčna. Poleg raznolike uporabe otroški avto iz te skupine dosegajo po navadi najboljše razmerje med ceno / kvaliteto / uporabo in so zato najbolj logična izbira za večino staršev.

Starost otrok 5-8 let – 24V vozila

Otroci te starostne skupine se bodo lahko spopadli z naprednim vozilom. Moč takih avtov je neprimerno višja od ostalih. Otroci enostavno pričakujejo in zahtevajo več. Verzija otroških avtomobilov namenjena otrokom iz te starostne skupine je še dodatno izpopolnjena. Izgledajo že kot pravi avtomobili. Tudi funkcije v teh avtomobilih so zasnovane tako, da simulirajo resnične vozne izkušnje.

V tej starostni skupini se priporoča vozila z močjo 24V. Vendar so tudi določenih modeli vozil z močjo 12V še vedno primerni tudi za to starostno skupino.

Večina teh vozil ima tudi že več prestav. Določen del teh vozil ima tudi še daljinski upravljalnik s čimer starši prevzamejo nadzor v nujnem primeru. Na voljo pa so tudi otroška vozila brez daljinskega upravljalnika.

Najboljši modeli teh otroških električnih avtov premagajo tudi naklone do 17% in so poleg avta sposobni brez težav za sabo peljati še prikolico. Tu je govora seveda o vozilih blagovne znamke Peg Perego. Le ti so na področju otroških avtov sinonim za moč, kvaliteto in dolgo življenjsko dobo.

Izberite pametno!

Kateri avto na akumulator kupiti, da vam bo dolgo služil in da se bo otrok z njim zabaval ni odvisno samo od avta. Pred izbiro otroškega avta zato razmislite o vseh dejavnikih, ki na to vplivajo. Razmislite kakšen je vaš otrok (pogumen, boječ..). Razmislite o tem kje boste avto uporabljali (na ravnem, na hribovitem terenu…). Razmislite o tem kdaj je primeren trenutek za nakup glede na zgornje parametre, saj je včasih morda bolje malce počakati in kupiti močnejši avto, ki bo primeren za vaš teren kot pa, da z nakupom pohitite in potem avto obstane v garaži.

Ne glede ne to ali iščete otroški avto na akumulator ali otroški traktor. Imamo vse. Izbirate lahko med vodilno svetovno znano blagovno znamko Peg Perego, kot tudi ostalimi. Večina vozil je dobavljivih v nekaj dneh (odvisno od zalog) in so odlična izbira za darilo.