Domov » Izdelki » Vse za otroka » Igrače » Vozila in dodatki

Prikazovanje 1–24 od 42 rezultatov

Prikaži meni

BRUDER Bager JCB Midi

24.99 z DDV

Bruder Bager nakladač JCB 5CX

55.99 z DDV

BRUDER Brana s plugom Lemken

12.52 z DDV

Bruder Bworld ambulanta z dodatki 62711

33.99 z DDV

Bruder Cat Nakladalec

17.99 z DDV

BRUDER Gasilsko vozilo z lestvijo Mercedes Benz Sprinter

46.99 z DDV

Bruder Gozdarski traktor Massey Ferguson 7480 s prikolico in hlodi

51.99 z DDV

BRUDER Gradbeni delavec z dodatki

12.99 z DDV

BRUDER Kamion Man – Gasilec z lestvijo (zvok)

55.99 z DDV

BRUDER Kombajn Claas Lexion

48.99 z DDV

Bruder Kombajn John Deere T670i

78.99 z DDV

Bruder Kombi Mercedes Benz Sprinter UPS 02538

49.99 z DDV

BRUDER Kopač Cat

34.99 z DDV

BRUDER Kopač Schaeff

16.99 z DDV

Bruder Land rover defender 02590

32.99 z DDV

BRUDER Logistični komplet

24.99 z DDV

Bruder Mamion MB in Schaeff HR16 – mini bager

69.99 z DDV

Bruder MAN TGS Čistilec cest

65.99 z DDV

BRUDER Nakladač Caterpillar

21.99 z DDV

Bruder Policijska postaja

38.99 z DDV

BRUDER Prekucnik Ausa

16.99 z DDV

BRUDER Prikolica z dvigalko – Fliegel Three way

34.99 z DDV

Bruder Prikolica za tovornjak

34.99 z DDV

Bruder Schaffer nakladač s figuro in dodatki 02191

28.99 z DDV

Vozila na daljinsko upravljanje | Rc modeli – RC avtomobili

V Nakupek.si RC modeli Vozila na daljinsko upravljanje imamo veliko izbiro visokokakovostnih vozil in modelov na deljinsko vodenje. Ne glede na to, ali iščete avto na daljinca RTR (Ready To Run) ali želite kupiti avto in ga izdelati sami, boste v naši trgovini našli veliko dobrih odločitev.

Imamo vozila na daljinsko upravljanje iz Xray, Traxxas, Team Associated, Tamiya, FTX, Tekno RC, Axial, Destiny, GMade, Hobao, JQ Products, LatRax in Yokomo. Ustrezni avtomobili na daljinsko upravljanje so odličen kot hobi za otroke in odrasle ter odličen način za druženje in učenje novih stvari.

Vozila na daljinsko upravljanje –  RC MODELI & TOYS – HUGE RANGE

Pri Nakupek.si rc Models imamo veliko zalogo in najširšo paleto radijsko nadzorovanih in Vozila na daljinsko vodenje in vozil tako za začetnike kot tudi strokovnjake. Naša paleta modelov RC vključuje tudi rc modele od vseh vodilnih proizvajalcev, vključno s Tamiya, Thunder Tiger, EFlite in Hobbyzone, kot tudi sensational radio nadzorovan fenomen AR Drone by Parrot. Oglejte si našo celotno paleto rc modelov in rc avtomobilov, helikopterjev, quadcopters in letala spodaj.

Imamo široko paleto RC rezervnih za vozila na daljinsko upravljanje, vključno z rezervnimi deli in kompleti. Zaloga dodatkov za različne rc modele tudi za še tako zapletene. S toliko vrstami in slogi rc modelov, morda ne boste prepričani, kje začeti in kateri rc model izbrati za vas. Vodniki naših kupcev za rc avtomobile na daljinsko upravljanje, helikopterje in letala vas bodo pomagali usmeriti v pravo smer.

Veliko izbiro dodatnih rc modelov si oglejte na Meganakupek.si – Kupite nov avto na daljinca

S pripravljenim RC modelom avtomobilom dobite sam avtomobil, daljinski upravljalnik, servo volan, elektronski regulator hitrosti (ESC) in motor (ali nitro motor na nitro RTR avtomobilu). Običajno morate baterijo in polnilnik kupiti ločeno, če jih še nimate. Ko brskate po avtomobilih RTR, boste opazili, da je tisto, kar je potrebno za njegovo delovanje, omenjeno v podrobnostih izdelka. Sam avto je skoraj vedno popolnoma izdelan in pripravljen za vožnjo, ko kupite rc avtomobil RTR.

Še močnejši, XL-line! Najboljša vozila na daljinsko upravljanje

Ti rc modeli so namenjeni vsem, ki se preprosto ne morejo postaviti. Kot že kaže XL, ne gre za čistokrvne modele lestvice 1/10, temveč za kakovostne dele, narejene iz 1/8 modelov, ki zagotavljajo največjo moč. Dodatno 2,5-milimetrsko aluminijasto podvozje v df Models Orange v povezavi s svojo ujemajočo se zgornjo ploščo je skoraj neuničljivo. Dodatne osi aluminijaste škrbine, blažilniki delov iz aluminija, nastavljiv pregib / vozni pas ter številne druge novosti so rezultat dolgoletnega razvoja te serije vozila na daljinsko upravljanje.
In integriran, vodoodporen sistem motorja-regulatorja, inkapsuliran menjalnik skupaj z močnim 9-kilogramskim krmilnim menjalnikom s kovinskimi zobniki naredi ta vozila na daljinsko vodenje nepremagljive!
Bi  se radi ogrevali s polnim plinom nad neasfaltiranim terenom? Bi radi skočili? Z XL-Line to ni problem, brezkrtačni motor 3421kv model pospeši do 70 km / h z (delovanjem LiPo 3S *).

 

RC modeli - rc avtomobili