Dom in bivanje, Sedežne garniture

Kako izbrati pravo sedežno garnituro?

Kako izbrati sedežno garnituro?

Pripeljati novo sedežno garnituro v vaš dom ne sme biti stresna odločitev! Ne glede na to, kako pomembna je izbira prave sedežne garniture, dovolite, da vam delo olajšamo z našimi nasveti. V dnevni sobi preživimo veliko časa, bodisi sedimo in gledamo televizijo ali beremo knjigo, bodisi se družimo s prijatelji ali družino.

Začnimo z …

Najprej morate razmisliti o velikosti vaše dnevne sobe, logično, da boste našli garnituro primerne velikosti. Poznavanje pravih mer vam bo pomagalo najti najboljšo sedežno garnituro, ki vam ustreza, pri tem pa ne pozabite pogledati tudi širine vrat, stopnic ali vogalov – nekako jo morate spraviti tudi v dnevno sobo, ne?

Ko veste, kakšna velikost bo ustrezala vašemu domu, razmislite o ključnih oblikovalskih značilnostih, kot so tkanina za oblazinjenje, dizajn rok, stopala in dodatni detajli. Ali načrtujete večnamenski prostor in potrebujete raztegljiv kavč? Iščete nevtralne barve kavča, kot so siva, bež, smetana, črna ali rjava? Morda bolj drzno z modro ali zeleno? Iščete novo sedežno garnituro za integracijo z obstoječo sedežno garnituro? Na izbiro imamo široko paleto stilov kavča iz usnja in blaga, tako da boste zagotovo našli videz, ki vam bo všeč!

Sedežna garnitura Sedežna

Kotna sedežna garnitura SERENA. Zagotovite si udobje z razkošno in prostorno sedežno garnituro SERENA. Narejena je iz kvalitetnega blaga.

… in nadaljujemo z dejavnostmi za sedežno garnituro

Izberite sedežno garnituro, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu. Kako ga boste uporabili? Veliko dremeža? Izberite širok, dolg sedež. Veliko televizijskih večerj? Prepričajte se, da je prostor za mizo. Soba 24 ur na dan? Potem je raztegljiv kavč lahko pametna izbira.

Pomemben je tudi slog

Izberite slog, ki dopolnjuje dekor in pohištvo vašega doma. Sodoben videz se dobro ujema z elegantnimi, preprostimi kavči, medtem ko zofe v klasičnem slogu dodajo tradicionalni občutek. Niste prepričani, kaj vam je všeč? Navdihnite se v naši ponudbi.

In pa seveda funkcija

Razmislite o funkcijah, ki jih želite od vaše sedežne garniture. Če ne iščete zgolj sedežno garnituro za dneven počitek, ampak bi radi na njej ponoči tudi spali, izberite raztegljiv kavč ali futon. Iščete dodaten prostor za shranjevanje? Nekatere naše sedežne garniture imajo skrito shrambo, ki je kot nalašč za manjše prostore.

Zagotovite si udobje z moderno sedežno garnituro VALES XL. Oblazinjena je z blagom v sivi barvi. Sedežna garnitura je vzmetena, ima pomožno ležišče,

Kotna sedežna garnitura VALES XL. Zagotovite si udobje z moderno sedežno garnituro VALES XL. Oblazinjena je z blagom v sivi barvi. Sedežna garnitura je vzmetena in ima pomožno ležišče.

Sedežno garnituro morate oboževati tudi zaradi udobja

Kako najraje sedite? Če vam je všeč sproščen položaj, vam priporočamo nizek, globok sedež. Višji, ožji sedež daje prednost pokončnemu položaju. Visoko naslonjalo podpira vaš vrat in ramena. Ker se trdnost razlikuje glede na materiale blazin in okvirja, preizkusite različne in poglejte, kaj vam ustreza.

Nenazadnje pa ne pozabimo tudi na prevleke

Sedežno garnituro imamo lepo že samo po sebi, vendar jo lahko vedno popestrite, če želite (ali če imate doma ljubljenčka s kremplji in ljubeznijo do praskanja). Prevleka tako doda videz, pa tudi zaščito. Od odstranljivih pralnih prevlek do polnozrnatega usnja je enostavno najti alternativo, ki ustreza vašim potrebam. Prav tako je nova prevleka preprost način za prenovo videza brez, da bi morali menjati vašo sedežno garnituro.

Upamo, da vam bo ta priročnik pomagal izbrati pravo sedežno garnituro za vaš dom. Razmislite in zagotovo boste izbrali kavč, v katerem boste dolgo uživali. Vaša sanjska sedežna garnitura samo čaka na vas.

Nazaj na seznam

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.