Elegantne moške srajce – Marla High

ELEGANTNE MOŠKE SRAJCE Z DOLGIMI ROKAVI NA CHINO ALI LANENE HLAČE

ELEGANTNE MOŠKE SRAJCE KOT PRVENSTVENI DODATEK K GARDEROBI

Moške hlače tipa »chino« so zadnja leta doživele pravi razcvet, v vsaki izložbi ali na spletu, se vam gospodje, največkrat ponuja ravno ta tip hlač. Zakaj? Ker so preprosto zelo uporaben kos oblačila in vsestranske. Le te, lahko nosite na športni čevelj in navaden T-shirt ali polo majico, če obujete mokasine in dopolnite videz s elegantno moško srajco, ste že na sproščenem zmenku, v kolikor pa stilirate s pasom, srajco, suknjičem in elegantnimi čevlji na vezalke, pa ste na poti na sestanek.

Ker pa se »chino« tip hlač ponuja v različnih tipih tkanin, barv in vzorcev, je izbira moške srajce najlažja ravno v večni belini. Tu se lahko poigrate z različnimi tkaninami bele srajce, od gladke bele do malce bolj grobega tkanja in morda kovinskega sijaja.

Pa se obregnimo še ob lanene hlače. Torej tukaj vam svetujemo, da stilirate kontrastno, skratka lan je malček bolj groba, neenotnega videza tkanina, zatorej izberemo belo srajco, ki je gladkega videza, seveda za poletje naj bo bombažna, lepo prilegajoča še telesu, spredaj narahlo zatlačena v hlače ali pa prosto padajoča. Lanene hlače izbirajte tudi morda v temnejših tonih, krasne so temno modre ali opečnate barve.

PRAVA IZBIRA ČEVLJEV ZA ELEGANTNE MOŠKE SRAJCE

Čevlji, ki jih stilirate na belo srajco, so v celoti odvisni od celotnega stajlinga in seveda kam ste namenjeni. Če govorimo o nočnem izhodu, kombinirajte belo srajco na kraljevsko modre hlače, tipa »chino« ali jeans ter dodajte v celoti bele športne copate, npr. Axel Arigato ali Adidas Stan Smith.

ELEGANTNE MOŠKE SRAJCE ZA V MESTO

V kolikor imate opravke v centru mesta ali ste namenjeni na sobotno kosilo, pa menimo, da je najboljša izbira semiš mokasini, zaljubile smo se v klasiko, seveda Tods, kjer poskrbijo za udobje in izgled.

Za poslovne dogodke ali kot radi rečemo »office wear«, pa se  k beli moški srajci na obleko podajo klasični usnjeni čevlji na vezalke. V zimskih mesecih pa tudi gležnjarji. Krasno klasiko tako za čevlje kot gležnarje se najde pri znamki Calvin Klein.

Če pa se odpravljate na poroko ali katere druge svečane dogodke, pa je izbira bele elegantne moške srajce jasna. Kaj drugega kot tip » tuxedo«, kot radi pravimo, srajca z všitim slinčkom. Moške obleke so za te priložnosti  narejene iz materialov visoke kakovosti. Bodisi  100s volna ali saten, vsekakor pa ne smemo pozabiti na svilo. Torej čevelj, ki se poda na dotične stajlinge, naj bo klasičen moški čevelj z visokim sijajem. Lep primer takega čevlja je znamka Suitsupply, Church´s, za malo bolj drzne pa Bruce Gao.

Poslovne elegantne moške srajce za sestanek ali zmenek

Elegantne moške srajce za prave poslovne in elegantne moške! V ponudbi boste našli regular in slim fit srajce – črne, bele, rdeče, sive, modre. Nekatere imajo tudi neformalni in ekstravagantni kroj. Ponujamo pa tudi čudovite elegantne moške srajce. Moška srajca ima že nekaj desetletij status moškosti, okusa in elegance.

Elegantne moške srajce z ovratnikom

Kako naj kombiniram moško srajco ali ženski srajco z ostalimi kosi garderobe?

Srajce z ovratnikom (na koncu pripet z gumbki) so primerne le za neformalne dogodke, k njim se kravata ne nosi. Ravno nasprotno pa so moške srajce z ovratnikom primerne za kateri koli družaben dogodek, za vse kravate. Med zadnje trende spadajo stilske elegantne moške srajce z dvojnim ovratnikom, ki delujejo izredno moderno.

Kako naj kombiniram moško srajco ali ženski srajco z ostalimi kosi garderobe?

Modna moška srajca Gaber

S kravato, brez nje, s suknjičem, brez njega, vse možnosti so dovoljene, odvisno tudi od poslovnega kodeksa oblačenja in okolja, v katerem se nahajaš.

Srajca, ki je tudi za vsak dan v primeru da se tako počutiš

Moški kar premalo izkoriščate srajce. Zmotno je razmišljanje, da so srajce del le poslovnih lookov, saj se vrhunsko kombinira tudi na zelo sproščene in vsakodnevne kose, ne le na moško obleko. Srajca že dolgo časa ni samo bela in tudi tako široka kot šotor, pač pa je lepo telirana, te oprime na vseh pomembnih mestih, poudari ramena in prsi. Še vedno se seveda srajca lahko nosi zelo klasično, na elegantne moške hlače, tukaj mi prosim ne pozabi na barve!Na sestanek, družinsko kosilo ali na srečanje … V STILU!? Bela ali svetlo modra, slimfit kroj, »semi french« ovratnik – kakšna je vaša najljubša srajca?Preverite ponudbo naših srajc na MegaNakupek.si in recept za uspeh je zagotovljen!? Nakup preko spleta: Dostava v istem ali naslednjem dnevu (dostava isti dan s Hitro pošto Slovenije po veljavnem ceniku 14,90€)Moderne moške srajce

Elegantne moške srajce Marla High