(LED) Luč za rastline – SunbriteGreen SB-05 60W

262,00  z DDV

Pri Meganakupek smo za vas izbrali najboljše LED luči za rastline.

Naši izdelki so izjemno kvalitetni in zagotavljajo optimalno osvetlitev za vaše rastline. Naše LED luči ponujajo celoten obseg valovnih dolžin, ki so potrebne za rast in razvoj rastlin, kar pomeni, da vaše rastline dobijo vse potrebne svetlobne spektre za optimalno rast. To je velika prednost pred drugimi viri svetlobe, ki ne morejo zagotoviti celotnega obsega valovnih dolžin potrebnih za rastlinje.

SunbriteGreen SB-05 60W je profesionalna svetilka za pridelavo zelenjave in mikrogredic.

Ima visokokakovostne mehanske dele, LED trakove z 15μm srebrno anodizirano zaščito in pasivno hlajenje z najvišjo temperaturo na površini ohišja 54 stopinj.

Vse LED-e so proizvedene s strani OSRAM-a in spekter svetilke zajema od 400nm do 780nm, kar omogoča uporabo učinka Emersona.

(LED) Luč za rastline SunbriteGreen SB-05 60W je proizvedena v EU, v Sloveniji.

Svetilka se lahko uporablja kot enotna enota ali pa se lahko kombinira v pridelovalne stojala.Lahko se uporablja kot enotna enota ali pa se kombinira v pridelovalne stojala.

Naša svetilka predstavlja odlično izbiro za vsakogar.

Predvidena dostava od 3 do 14 dni

(LED) Luč za rastline  – SunbriteGreen SB-05 60W – Led luč za vzgojo rastlin doma

Če želite zagotoviti optimalno osvetlitev za vaše rastline, potem je nakup LED luči zagotovo prava izbira.

Na naši spletni strani meganakupek lahko izbirate med različnimi modeli LED luči, tako da lahko izberete tisto, ki bo najboljše za vaše potrebe. Ne oklevajte in si takoj omislite LED luč za svoje rastline – vaše rastline vam bodo hvaležne!

SunbriteGreen SB-05 60W

Luč za rastline – SunbriteGreen SB-05 60W

(LED) Luč za rastline SunbriteGreen SB-05 60W

SunbriteGreen SB-05 60W je profesionalna svetilka za sodobno pridelavo, ki se lahko uporablja za spodbujanje rasti zelenjave in mikrogredic.

LED luč za rastline SunbriteGreen SB-05 - Gredica1

Luč za rastline – Gredica

Naša svetilka ima številne prednosti, ki jih drugi izdelki ne morejo ponuditi. Prvič, imamo profesionalne mehanske dele, ki zagotavljajo trdnost in dolgo življenjsko dobo izdelka. Naši LED trakovi so tudi zaščiteni z 15μm srebrno anodizirano zaščito, ki ščiti pred poškodbami in vplivi okolja. Svetilka se lahko uporablja kot enotna enota ali pa se lahko kombinira v pridelovalne stojala.

Druga pomembna prednost naše (LED) luči za rastline je pasivno hlajenje. To pomeni, da svetilka ne potrebuje dodatnih hladilnih sistemov, saj ima ohišje, ki lahko odvaja toploto. To zagotavlja, da se temperatura na površini ohišja ne dvigne nad 54 stopinj.

Svetilka vsebuje tudi LED-e, ki so proizvedeni s strani OSRAM-a, enega vodilnih proizvajalcev LED-ov na svetu. To zagotavlja, da imamo visoko kakovostne LED-e, ki dajejo jasno in močno svetlobo.

Naša svetilka ima tudi širok spekter, ki zajema od 400nm do 780nm, vključno z FAR RED. Ta širok spekter omogoča uporabo učinka Emersona, ki je pomemben za spodbujanje rasti rastlin.

SunbriteGreen SB-05 60W je tudi proizvedena v EU, natančneje v Sloveniji. To zagotavlja, da imamo visoko kakovostne standarde in da se izdelki proizvajajo v skladu z EU predpisi.

LED luč za rastline SunbriteGreen SB-05 - Gredica2

Luč za rastline – MikroGredica

V kratkem, (LED) luč za rastline – SunbriteGreen SB-05 60W je profesionalna svetilka, ki je zasnovana za spodbujanje rasti zelenjave in mikrogredic. S svojimi profesionalnimi mehanskimi deli, pasivnim hlajenjem, visokokakovostnimi LED-i proizvedenimi s strani OSRAM-a, širokim spektrom in proizvodnjo v EU, naša svetilka predstavlja odlično izbiro za vsakogar, ki želi pridelovati zdravo in kakovostno zelenjavo.

 

TEHNIČNE LASTNOSTI – SunbriteGreen SB-05 60W:

 • Učinkovitost: do 2.35 µmol/J
 • PPF: 141 µmol/s
 • Vhodna napetost: 220-240V, 47-63Hz
 • Vhodna moč: 67W
 • Površina: 0.3×1.2m ali 0,6×1,5m
 • Vodoodpornost: IP64
 • Življenjska doba: vsaj 50 000 ur
 • Razporeditev svetlobe: 120°
 • Vir svetlobe: Osram
 • Teža: 8.48 kg
 • Dimenzije: 1170x83x82mm
 • Spekter: Poln spekter
LED luč za rastline – SunbriteGreen SB-05 60W - TEHNIČNE LASTNOSTI

Luč za rastline – SunbriteGreen SB-05 60W (Spekter) – TEHNIČNE LASTNOSTI

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

NAČINI PLAČILA IN DOSTAVE

Z veseljem odgovorimo na vsa vprašanja, ki bi jih imeli o načinih plačila in o ceni in času dostave.

Na voljo smo od: Ponedeljka do Sobote od 09:00 to 20:00

Načini plačila

 • Plačilne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Kreditne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Mastercard - Visa - Maestro

  Nakup na obroke preko spleta z Leanpay, mastercard, visa

   V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov. Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal. Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke. Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas. Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila. Nakupi na obroke preko speta z diners - diners club kartica

 • PayPal Plačila s PayPal Plačila s PayPal
 • Gotovina (plačilo po povzetju) - Gls, Pošta Slovenije, lastna dostava pohištva
 • Plačilo s kreditno kartico ali plačilno kartico (plačilo po povzetju) Gls, Pošta Slovenije

  Nakupi na obroke:

 • Summit Leasing
 • Diners Club
 • Leanpay
 • Visa
 • Master Card
 • Nlb

V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov.

Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal.

Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke.

Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas.

Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila.

Vabljeni, da obiščete našo trgovino in izkoristite eno od naših priročnih možnosti plačila na obroke. Veselimo se vašega obiska in vam želimo prijetno nakupovanje!

Načini dostave

1. DOSTAVA:

 • 4,85 € za paketno pošiljko
 • Več paketov se zaračuna po ceniku Pošte Slovenije ali do 40kg po ceniku GLS Dostavne službe.
 • 40,00 € za pošiljko na paleti.
 • 80,00 € dostava več palet ali tovora (ceno dostave vam izračunamo naknadno po ceniku Pošte Slovenije).
 • Dostava na hrvaško po ceniku: Gls, Pošta Slovenije

Pri kombinaciji paketne pošiljke in pošiljke na paleti vam naknadno sporočimo točen znesek dostave - Lahko je tudi brezplačna dostava.

2. OSEBNI PREVZEM:
Naročene izdelke lahko glede na razpoložljivost osebno prevzamete v rednem delovnem času izbranega skladišča. Pri osebnem prevzemu v skladišču - Na pokličite za točen naslov, kajti skladišča imamo po celotni sloveniji.

Rezervacija in naročilo v spletni trgovini.

 1. Rezerviraj željeni izdelek (z gumbom "Dodaj v košarico". Vseh izdelkov ni mogoče rezervirati).
 2. 2.
  Na seznamu spletne trgovine Meganakupek.si preveri razpoložljivost izdelka.
 3. 3.
  Izpolni in pošlji obrazec - (zaključi naročilo) - V 72 urah dobite odgovor o prejemu naročila in da se izdelek pripravlja za pošiljanje.
 4. 4.
  V roku 48 ur s številko naročila ali imenom in priimkom plačate ter prevzamete rezervirano blago.

Kontakt

Imate dodatna vprašanja? Z veseljem vam pomagamo.

  Hej! Izberi si izdelek in ga dodaj v košarico.

  Da bo tudi montaža vašega pohištva potekala brez težav, lahko pri Meganakupek.si na vašo željo poskrbi za dostavo in montažo. Naši svetovalci vam bodo z veseljem predstavili vse možnosti.
  Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

  1. USKLADITEV TERMINA

  Po nakupu vašega pohištva boste najprej prejeli klic, v katerem boste določili svoj želeni datum dostave in montaže.

  2. DOLOČITEV URE PRIHODA

  Na dan dostave vam bo naša ekipa sporočila točno uro prihoda.

  3. DOSTAVA

  Naši zaposleni vam dobavljeno pohištvo ne dostavijo v stanovanje. Razen v primeru doplačila 25,00 €

  4. MONTAŽA

  Če ste se odločili, za storitev dostave in montaže, vam bodo naši usposobljeni serviserji z veseljem sestavili pohištvo.

  Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

  5. ČISTOČA

  Naši tehniki pred odhodom odstranijo embalažni material in vse ostale ostanke.

  6. ODVOZ STAREGA POHIŠTVA

  Pri nakupu pohištva vam omogočamo odvoz starega pohištva enake vrste in količine. Za podrobnosti se pozanimajte pri svetovalcih v naši spletni trgovini.

  Storitev odvoza starega pohištva je na voljo samo za spletne nakupe po predhodnem dogovoru!

  [/vc_column][/vc_row]

  Najnovejši prispevki na blogu

  Navdihi za opremo in dizajn vašega doma ali pisarne. Več na blogu!
  4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

  Ultimativni vodnik za izbiro popolnega fotelja počivalnika in 4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

  Sesanje je precej enostavno opravilo, ki ga vsi uspešno in redno prakticiramo, kajne? No, dejstvo je, da večina med nami vendarle ne pozna trikov, s katerimi si bi si marsikatero opravilo v gospodinjstvu precej olajšali. Za vas smo poiskali štiri preproste, a hkrati zelo učinkovite načine, kako med drugim osvežiti zrak, odstraniti odtise pohištva na preprogi in celo najti izgubljeni nakit in vse to le z uporabo kvalitetnega sesalnika!

  Beri dalje

  SORODNI IZDELKI