Kotne sedežne garniture, ki ne gredo nikoli iz mode

Dnevno sobo si težko predstavljamo brez udobne kotne sedežne garniture na kateri poležavamo med gledanjem televizije ali branjem dobre knjige po dolgem dnevu. Pogosto so osrednji in največji kos pohištva v dnevnem prostoru, saj so namenjene tako počitku kot tudi druženju. Zato je dobro, da namenimo veliko pozornosti izbiri prave sedežne garniture.
 
Brez dvoma si prav vsak posameznik želi sedežno garnituro, ki bo vedno na voljo za počitek in udobno sprostitev. Slednja bo poskrbela, da vam bo udobno med vsakim dejanjem, bodisi med gledanjem televizije, branjem ali druženjem z družino ali prijatelji.

Kotne sedežne garniture iz tekstila

Tkano blago je prijetno na otip in daje občutek topline. Sedežne garniture iz tekstila boste našli v številnih barvnih kombinacijah, pa tudi oblikah in velikostih. Ker so sedežne garniture v prvi vrsti namenjene sproščanju, prevladujejo bolj umirjene barve in klasične L oblike. Nudimo vam tudi veliko izbiro moderno oblikovanih sedežnih garnitur, ki jih lahko po potrebi spremenite tudi v ležišča.

Kotne sedežne garniture iz usnja

Usnje je izredno kakovosten material, ki je preprost za vzdrževanje in ima dolgo življenjsko dobo. Sedežne garniture iz usnja so tako zelo trpežne. Nudimo jih v različnih barvah in oblikah, izbirate pa jih lahko tudi v različnih postavitvah, tako da bodo ustrezale dimenzijam vašega prostora.

Kotne sedežne garniture z ležišči

Kotne sedežne garniture z ležišči so odlična rešitev za enosobna stanovanja ali garsonjere. Več namenskost pohištva je zadnje čase velik trend, kateremu sledijo mnogi proizvajalci. Tako lahko izbirate med različnimi stili, barvami in oblikami sedežnih garnitur, ki se lahko preprosto spremenijo tudi v ležišča.

Sedežni elementi

Večbarvni sedežni elementi bodo popestrili vaš dom in mu dodali pridih igrivosti. Izbirate lahko med cvetličnimi motivi, pisanim ¨patchwork¨ vzorcem ali bolj umirjenimi barvami. Ne glede na izbiro, po bo sedežni element čudovito dopolnil vaš dnevni prostor in razbil monotonost.

Kotne sedežne garniture po naročilu

Kotne sedežne garniture

Kotne sedežne garniture
S pohištvom kotnimi sedežnimi garniturami in dekorativnimi izdelki lahko dnevno sobo spremenite v oazo dobrega počutja.

V kolikor nimate sobe za goste, je zagotovo ena izmed elegantnih rešitev nakup kotne sedežne garniture z ležiščem. Kadar potrebujete dodatno ležišče, sedežno preprosto raztegnite in razveselite vaše obiskovalce s prijetnim dodatnim ležiščem. Ker je postavitev hitra, potrebujete le še blazino, prešito odejo in rjuho – ležišče za goste je hitro pripravljeno.

Klasične kotne sedežne garniture

ponujajo predvsem čas za sprostitev, ki ga preživite ob branju dobre knjige, ogledu zanimivega filma, igri z družino ali druženju s prijatelji in gosti. Pri izbiri prave kotne sedežne garniture je prisotnih več dejavnikov. Pri tem upoštevamo okus, preference, funkcionalnost, mere, materiale in ceno, glede na denar, ki ste ga pripravljeni nameniti za nakup. Pri okusu in preferencah žal ne moremo svetovati, lahko pa poudarimo pomembnost kvalitetnega materiala, ki bo na dolgi rok ostal neobrabljen in bo imel dolgo življenjsko dobo.

Moderne kotne sedežne garniture

so v naši ponudbi povsem običajne, saj stremimo k izbiri modernih in urbanih modelov, ki jih lahko umestimo v stanovanje ali hišo urbanega posameznika. K vsaki moderni kotni sedežni garnituri se odlično podajo tudi različni dodatki v obliki blazin ali odej. Različni vzorci in barve bodo lepo popestrili enobarvno kotno sedežno garnituro in jo naredili še bolj domačo in prijetno za vaš oddih in počitek.

Bellime System: Sedežna garnitura. Če ste mislili, da popolno zasnovan kos pohištva ne obstaja, smo tu, da vas prepričamo v nasprotno! Ravno pravšnja mera

Bellime System: Kotna sedežna garnitura. Če ste mislili, da popolno zasnovan kos pohištva ne obstaja, smo tu, da vas prepričamo v nasprotno! Ravno pravšnja mera

Pet razlogov za nakup kotne sedežne garniture

Udobje, lepota, slog, nenavadna geometrija – o vsem tem je govora, ko gre za kotne sedežne garniture. Pojavile so se šele v začetku 19. stoletja v ZDA in hitro pridobile na popularnosti. Takrat je bilo takšno, za tiste čase nenavadno oblazinjeno pohištvo, pravcata ekstravaganca. Zdaj si ga lahko privošči vsak. Zakaj priporočamo nakup kotne sedežne garniture?

Za to obstaja kar 5 razlogov:

  • udobje,
  • slog,
  • organizacija prostora,
  • praktičnost,
  • v primeru transformacijskega mehanizma zelo prostorno spalno mesto.

Kotne sedežne garniture za največje udobje

Začnimo z udobjem. Modeli kotnih sedežnih garnitur so med najbolj udobnimi. In vse zahvaljujoč posebnostim njihove zasnove. Lahko so v obliki črke U ali v obliki črke L. In v obeh primerih dobite priložnost ne le sedeti, ampak ležati! Pri tem vam bodo pomagali isti kotni elementi. V primeru linearnega kavča ne boste mogli udobno poležavati, v primeru kotnega pa lahko.

Slog sedežnih garnitur

Slog, estetika, lepota – vsi ti koncepti niso tako tuji oblazinjenemu pohištvu. Že oblika je lahko pokazatelj sloga. Izbirate lahko med modeli za pisarno ali dom. Izdelani bodo v različnih stilih in imajo popolnoma različne lastnosti. Na primer: lahko izberete udoben kavč brez naslonov za roke. Kaj s tem dobimo? Vsaj en dodatni sedež. Poleg tega bo soba videti veliko bolj prostorna. Lahko pa izberete izdelek s širokimi nasloni za roke, na katerem bo lesena podloga. Kaj nam to prinese? Potreba po mizici za kavo izgine. Daljinec, skodelico, krožnik, revijo ali časopis lahko postavite kar na takšen naslon. In vsi ti predmeti vam bodo dobesedno na dosegu roke. Priročno, kajne?

Organizacija prostora

Še en dober razlog za izbiro kotne sedežne garniture je ta, da lahko izvrstno uredite prostor dnevne sobe. Ta faktor bo še posebej pomemben pri opremljanju garsonjere, kjer imamo v eni sobi prostor za spanje, počitek, delo, kuhanje in prehranjevanje. Te cone so ločene s pohištvenimi elementi. Kotna sedežna garnitura bo pomagala ločiti rekreacijsko območje od vseh ostalih. Če želite, jo lahko potisnete celo na sredino sobe. Notranjost bo od tega imela le koristi. Modeli v obliki črke U so najbolj primerni za takšne namene.

Praktičnost – kotne sedežne garniture

Dotaknimo se še praktičnosti. Mnoge dnevne sobe imajo tako imenovani ‘mrtvi kot’. Zelo pogosto ima dnevna soba kot, ki v sobi ostane neuporabljen. A tudi to so kvadratni metri! Zakaj ne bi kavč postavili prav v ta kotiček? Velikost izdelkov je tako raznolika, da lahko preprosto izberete možnost, ki vam ustreza. Tako boste celo sobo z omejenim prostorom naredili zelo funkcionalno. Poleg tega ima skoraj vsaka kotna garnitura predal za shranjevanje posteljnine, vzglavnikov ali drobnih malenkosti. In to je priložnost, da v svoji že tako natrpani omari osvobodite nekaj polic. Izberite model s predalom za shranjevanje in vanjo položite posteljnino. Ostala bo tako čista in sveža, kot je bila.

Transformacija v ležišče

Današnji modeli kotnih sedežnih garnitur na tržišču nudijo zares različne možnosti transformacij v ležišče. Vsaka garnitura pa ima svoje zakonitosti, ko je govora o velikosti ležišča. Jasno pa je, da večje kot so prvotne mere, večje bo tudi samo spalno mesto.

Kotne sedežne garniture z ležiščem

Kotne sedežne garniture z ležiščem

Povzetek Če iščete zanimivo notranjo rešitev za vašo dnevno sobo, potem je kotna sedežna garnitura morda celo najboljša od vseh. A pred nakupom se prepričajte, da je velikost izbrana optimalno. S pomočjo takšnega pohištva si boste priskrbeli dodatno ležišče, sprostili več polic v omari ali zapolnili prazen kot. Pomembno! Pred nakupom obvezno naredite predhodne meritve prostora, kamor nameravate postaviti kotno garnituro. Želimo vam uspešno nakupovanje in dobro voljo! Če imate kakršna koli vprašanja o izbiri kotnega kavča, se lahko kadar koli obrnete na svetovalce.

Kotne sedežne garniture elegantno

rešujejo problem neizkoriščenega prostora v dnevni sobi. Po drugi strani pa nudijo še nekoliko več sedalne površine, ki bo prišla še kako prav vsakič, ko boste dobili obiske. Kotne sedežne garniture so idealne tako za večje kot manjše dnevne sobe. V manjših bodo lepo izkoristile kotni del, medtem ko bodo pri večjih dnevnih sobah lepo zapolnile prostor, da ta ne bo preveč prazen. V kolikor nimate sobe za goste, je zagotovo ena izmed elegantnih rešitev nakup kotne sedežne garniture z ležiščem. Kadar potrebujete dodatno ležišče, sedežno preprosto raztegnite in razveselite vaše obiskovalce s prijetnim dodatnim ležiščem. Ker je postavitev hitra, potrebujete le še blazino, prešito odejo in rjuho – ležišče za goste je hitro pripravljeno.

Klasične kotne sedežne garniture

ponujajo predvsem čas za sprostitev, ki ga preživite ob branju dobre knjige, ogledu zanimivega filma, igri z družino ali druženju s prijatelji in gosti. Pri izbiri prave kotne sedežne garniture je prisotnih več dejavnikov. Pri tem upoštevamo okus, preference, funkcionalnost, mere, materiale in ceno, glede na denar, ki ste ga pripravljeni nameniti za nakup. Pri okusu in preferencah žal ne moremo svetovati, lahko pa poudarimo pomembnost kvalitetnega materiala, ki bo na dolgi rok ostal neobrabljen in bo imel dolgo življenjsko dobo.

Moderne kotne sedežne garniture

so v naši ponudbi povsem običajne, saj stremimo k izbiri modernih in urbanih modelov, ki jih lahko umestimo v stanovanje ali hišo urbanega posameznika. K vsaki moderni kotni sedežni garnituri se odlično podajo tudi različni dodatki v obliki blazin ali odej. Različni vzorci in barve bodo lepo popestrili enobarvno kotno sedežno garnituro in jo naredili še bolj domačo in prijetno za vaš oddih in počitek. Kotne sedežne garniture Poleg že omenjenih modelov lahko v naši ponudbi najdete tudi usnjene kotne sedežne garniture, izdelane iz zelo kakovostnega usnja. Ta material je izredno hvaležen za vzdrževanje, saj lahko večino madežev pobrišemo kar s krpo. Potrebno je le upoštevati nasvet za nego usnja na dolgi rok, pri čemer je pomembno, da ga redno mažemo s kremo, ki usnje krepi in ga neguje.

Za največje udobje smo za vas izbrali tudi posebno ponudbo kotnih sedežnih garnitur s počivalnikom.

Te imajo poseben del, na katerem lahko raztegnete svoje noge in se odpočijete. Ta del garniture je tudi zelo uporaben za branje in gledanje televizije. Svoj kotiček si lahko uredite tudi z najljubšo mehko odejo, ki vas bo zazibala v sladek popoldanski počitek.

Kako izbrati sedežno garnituro?

Pripeljati novo sedežno garnituro v vaš dom ne sme biti stresna odločitev! Ne glede na to, kako pomembna je izbira prave sedežne garniture, dovolite, da vam delo olajšamo z našimi nasveti. V dnevni sobi preživimo veliko časa, bodisi sedimo in gledamo televizijo ali beremo knjigo, bodisi se družimo s prijatelji ali družino.

Začnimo z …

Najprej morate razmisliti o velikosti vaše dnevne sobe, logično, da boste našli garnituro primerne velikosti. Poznavanje pravih mer vam bo pomagalo najti najboljšo sedežno garnituro, ki vam ustreza, pri tem pa ne pozabite pogledati tudi širine vrat, stopnic ali vogalov – nekako jo morate spraviti tudi v dnevno sobo, ne?

Ko veste, kakšna velikost bo ustrezala vašemu domu,

razmislite o ključnih oblikovalskih značilnostih, kot so tkanina za oblazinjenje, dizajn rok, stopala in dodatni detajli. Ali načrtujete večnamenski prostor in potrebujete raztegljiv kavč? Iščete nevtralne barve kotne garniture, kot so siva, bež, smetana, črna ali rjava? Morda bolj drzno z modro ali zeleno? Iščete novo sedežno garnituro za integracijo z obstoječo sedežno garnituro? Na izbiro imamo široko paleto stilov kavča iz usnja in blaga, tako da boste zagotovo našli videz, ki vam bo všeč! #pohištvo #klubskemize   #slovenija #dnevnasoba #sedežnegarniture

Zakaj priporočamo nakup kotne sedežne garniture?

Sedežna garnitura GINA je kotna sedežna garnitura izjemne kvalitete po ugodni ceni. Sedežna ima tudi pomožno ležišče ter predal. Sedežna garnitura je

Za nakup kotne sedežne garniture obstaja kar 5 razlogov: udobje, dizajn - slog, organizacija prostora, praktičnost, v primeru transformacijskega mehanizma zelo prostorno spalno mesto. Odlične cene

Ali so vaše kotne sedežne garniture raztegljive v ležišče?

Sedežne garniture raztegljive v ležišče

Transformacija kotne sedežne garniture v ležišče, današnji modeli kotnih sedežnih garnitur na tržišču nudijo zares različne možnosti transformacij v ležišče. Vsaka garnitura pa ima svoje zakonitosti, ko je govora o velikosti ležišča.

Ali imate kvalitetne kotne sedežne garniture?

Kvalitetne sedežne garniture - Kvalitetna sedežna garnitura

Pri nas imamo stik s proizvajalci, ki proizvajajo samo kvalitetne kotne sedežne garniture in imajo dolgo tradicijo proizvajanja sedežnih garnitur. Povprašajte nas o vseh modelih in materialih.