Domov » Trgovina » Modna oblačila

Prikaz vseh 23 rezultatov

Elegantna Moška srajca Boris – Elegantne moške srajce

59,90  z DDV
Blagovna znamka

Marla High

Poštnina

3.85

Moška srajca Vitan | Srajca visoke kakovosti – Marla High

59,90  z DDV
Velikost

39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48

Blagovna znamka

Marla High

Poštnina

3.85

Moška srajca Bor / slimfit

59,90  z DDV
Blagovna znamka

Marla High

Poštnina

3.85

Moška srajca Pino/bela “slimfit” | Moške srajce

Original price was: 59,90 €.Current price is: 55,00 €. z DDV
Velikost

39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48

Blagovna znamka

Marla High

Poštnina

3.85

PULOVER WEEKEND MAXMARA

160,00  z DDV
Poštnina

3.85

Moška srajca dolg rokav – Aleks

59,90  z DDV
Blagovna znamka

Marla High

Barva

Bela

Poštnina

0

ČRNA JAKNA PATRIZIA PEPE

380,00  z DDV
Poštnina

3.85

Moška srajca Henrik / svetlo modra – Moderne moške srajce

59,90  z DDV
Blagovna znamka

Marla High

Poštnina

3.85

Moška srajca Gaber – Kvalitetne moške srajce

59,90  z DDV
Blagovna znamka

Marla High

Poštnina

2.99

JEANS MESSAGERIE

185,00  z DDV
Poštnina

2.99

Črtast pulover

30,50  z DDV
Poštnina

2.99

Črna obleka | umetno usnje

49,90  z DDV
Poštnina

3.85

PLAŠČ KAKI PATRIZIA PEPE

398,00  z DDV
Poštnina

3.85

PLAŠČ KAMEL ANNIE P.

380,00  z DDV
Poštnina

3.85

Moška srajca Jurij / slimfit | Elegantne moške srajce

59,90  z DDV
Blagovna znamka

Marla High

Velikost

39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48

Poštnina

3.85

Moška srajca Lev / temno modra “slimfit”

59,90  z DDV
Blagovna znamka

Marla High

Poštnina

3.85

Svetlo modra moška srajca Nik

59,90  z DDV
Blagovna znamka

Marla High

Poštnina

3.85

ČRN SUKNJIČ PATRIZIA PEPE

298,00  z DDV
Poštnina

3.85

VERSACE JEANS

195,00  z DDV
Poštnina

2.99

Srajčna obleka – Zelena obleka

55,00  z DDV
Poštnina

3.85

Rdeč brezrokavnik

76,86  z DDV
Poštnina

3.85

Čevlji Knit

79,30  z DDV
Poštnina

3.85

Modna oblačila

Modna oblačila in modni dodatki znamke Marla High se po izgledu, kakovosti ter nosljivosti lahko kosajo z visoko cenovnimi srajcami. Izbrali smo samo najboljše materiale za kar najvišjo dodano vrednost kreaciji.

Modna oblačila in kako se oblačimo, lahko močno vpliva na naše počutje.

Odraža pa tudi širše spremembe razpoloženja. Zato ni presenetljivo glede na trenutno obdobje, da je več oblikovalcev preučilo namen modnih oblačil in kaj v resnici od modnih oblačil potrebujemo. Tu za modna oblačila letos obstajata dva pristopa – nekateri so ustvarili čudovita modna oblačila, da bi vrnili veselje k oblačenju. Drugi pa so nam prinesli klasične kose, ki delujejo kot podaljšek letošnje udobne uniforme.

Modni oblikovalec Londonskega tedna mode Halpern je za Vogue izjavil naslednje:
»Gre za zabavo – nisem hotel delati fantazij in ignorirati dogajanja v svetu. Moda bi morala ljudi podpirati in ljudem omogočiti, da si oddahnejo, še posebej v tej sedanji situaciji ”

Moderne moške srajce - Modna oblačila

Modna oblačila – Elegantne moške srajce Marla High

Kot večna modna oblačila so male črne obleke resnično izstopajoče za kupce.
Črna obleka je modno oblačilo za zaključek ali nov začetek.  Imejte jo v svoji garderobi v pripravljenosti za prvo zabavo ob pijači, ko želite obleči nekaj zares čudovitega.

Letošnja moda pa prisega tudi na modna oblačila v stilu prevelikih jaken in jopičev. Ohlapno krojenih vendar elegantnih hlač in zelo oprijetih(second skin) bodijev in tunik. Seveda pa v nobenem primeru, kot dodatek k vašim modnim oblačilom ne sme manjkati svilen šal ali ruta v živih barvah. Seveda se moda spremija vsako leto. Vendar je z malo iznajdljivosti in spretnosti lahko v vaši garderobni omari vedno oblačilo po zadnji modi.

Lahko povzamemo, da so modna oblačila lahko vsa oblačila v katerih se počutite udobno ter enkratno.

Modna oblačila iz Marla High kolekcije

Modna oblačila Marla High so namenjena ženskam vseh generacij, saj v naši ponudbi nudimo od lahkotnih, mladostnih oblačil do bolj zahtevnih kapric ženskega spola.

Ponujamo širok spekter kakovostnih ženskih modnih oblačil.

Med naša modna oblačila spadajo ženske srajce, ženske majice, bluzice, krila, hlače, hlačni kostimi, kratke hlače, jopice, puloverji, jakne, plašči,… Poleg modnih oblačil lahko izbirate tudi modno obutev.

Modni dodatki za popolno napravo

Seveda pa moramo omeniti tudi modne dodatke, kot so ženske torbice in pasovi, ki se odlično podajo pri kombiniranju ženskih modnih oblačil Marla High.

V primeru, da se ne morete odločiti, kaj vam najbolj pristaja ali ustreza, vam z veseljem priskočimo na pomoč. Na voljo je vedno modna svetovalka ženskega spola, kot tudi moški modni svetovalec, kajti nekatere dame želijo tudi mnenje nasprotnega spola.

S celotno modno podporo svetovalcev, se boste veliko lažje odločile, kaj si pravzaprav želite in kaj potrebujete. Vsem so namreč dobro poznane modne smernice vsakega leta, vendar pa le-te vedno ne pristajajo različnim ženskim postavam. In ravno iz tega naslova smo se pri modnih oblačilih Marla High odločili pomagati pri vaši izbiri in kombinaciji modnih oblačil.

Upoštevajoč vaših želja, modnih smernic in kakovost modnih oblačil je najboljša izbira za vašo odločitev pri izbiri modnega oblačila. Tu smo zato, da vam olajšamo vašo izbiro in da dejansko dobite najboljše v skladu z vami.

Naša vizija pri izbiri in nakupu modnih oblačil je kakovost, uporabnost in dostopnost.

Stremimo k izbiri naravnih materialov. Pri modnih oblačilih Marla High se zavzemamo tudi za ekološko čisto okolje, zato ne uporabljamo plastičnih folij in plastičnih vrečk, ampak se poslužujemo le biološko razgradljivih materialov.

Modna oblačila Marla High pa ima tudi linijo za moški spol. Trenutno modne moške srajce, ki so na voljo v slim fit kroju in klasičnem kroju. Moda in oblačila Marla High  – moške srajce so izdelane iz kvalitetnega materiala in raznovrstnih vzorcev in strukture blaga.

Pri Marli High – modna oblačila sledimo svoji viziji in vašim željam ter zahtevam.  Čimbolj vam želimo približati dostopnost, kvaliteto in udobje. Spremenite izbiro in variante oblačil na vam najbolj prijazen način s pomočjo modnih oblačil Marla High.

Tu smo za vas in zaradi vas. Moda in oblačila Marla High. Vedno in povsod. Za ženske. Za moške. Vaša special oblačila Marla High.

Trudimo se, da so vam modna oblačila dostopna na spletni strani @meganakupek in na spletnih straneh Instagram in Facebook @marla-high. Vedno pa smo vam na razpolago tudi na naših telefonskih številkah in v našem showroom-u v Ljubljani.

Modna oblačila – Izbira poslovne srajce

To je sicer malce nenavaden izraz za izbiro srajce, toda poslovne priložnostni oblačenja pomeni, da se lahko na svoje delovno mesto verjetno odpeljete v veliko širši ponudbi modnih oblačil, kot nekoč. Menimo, da je to dobro, vendar še vedno obstaja neko nenapisano pravilo, kot je klasična moška srajca, še posebej, če vaš šef še vedno pričakuje, da si boste nadeli kravato.

Različni materiali in različne strukture so kot nalašč za bolj ležerno moško srajco, ki jo lahko nosimo brez kravate. Toda dejansko za brezhiben poslovni videz še vedno prevladuje bela ali svetlo modra barvna izbira moške srajce. Moška srajca naj bo narejena iz zračnega materiala, ovratnik naj bo ukrojen tako, da si lahko nadenete kravato in model srajce naj bo tak, da se boste počutili udobno. Dobra alternativna izbira je tudi moška srajca v svetlo roza barvi, vendar absolutna zmagovalka bo vedno bela moška srajca.

Priznane blagovne znamke modnih oblačil in najnovejši trendi

Blagovna znamka za modna oblačila Marla High vam nudi pester nabor različnih modelov in barv moških srajc za vse poslovne priložnosti. Če niste prepričani, pokukajte na Meganakupek!

Meganakupek.si in Nakupek.si sta spletne trgovine, ki ponujajta oblačila priznanih modnih znamk in višjega cenovnega razreda.