Domov » Trgovina » Oprema za dom » Kopalnice » Podometni kotlički » Podometni kotliček s tipko Base – TECE Base – vgradni podometni kotliček

Podometni kotliček s tipko Base – TECE Base – vgradni podometni kotliček

174,90  z DDV

Podometni kotliček s tipko Base – TECE Base

TECE BASE

Vgradni kotliček z dvokoličinsko tipko BASE bele barve (tipka ni zamenljiva)

Predvidena dostava od 3 do 14 dni

Podometni kotliček s tipko Base – TECE Base – Vgradni podometni kotliček

TECE BASE

 • Vgradni podometni kotliček z dvokoličinsko tipko BASE bele barve (tipka ni zamenljiva)
 • TECEprofil za vgradnjo v suhomontažne stenske ali predstenske instalacije, obložene z mavčnimi kartonskimi ploščami
 • Z podpornimi nogicami za nadgradnjo na obstoječa tla 0 – 20 cm
 • Vgradna višina 112 cm
 • Za stenski WC s pritrditvijo školjke z osno razdaljo 18 cm

Kakovostna vgradnja podometnega kotlička

Kakovostna vgradnja sanitarnih inštalacij je ključnega pomena za nemoteno delovanje kopalnic in stranišč. Ena izmed inovativnih rešitev na tem področju je vgradni kotliček z dvokoličinsko tipko, katere tipka ni zamenljiva. Ta kotliček je del TECEprofila, ki je namenjen vgradnji v suhomontažne stenske ali predstenske instalacije, obložene z mavčnimi kartonskimi ploščami. Poleg tega pa je vgradni podometni kotliček opremljen s podpornimi nogicami, ki omogočajo inštalacijo na obstoječa tla. V nadaljevanju si bomo podrobneje ogledali to inovativno rešitev ter prednosti in možnosti uporabe.

Prednosti vgradnega kotlička z dvokoličinsko tipko BASE

Vgradni kotliček z dvokoličinsko tipko BASE bele barve prinaša številne prednosti, ki jih cenijo tako uporabniki kot tudi strokovnjaki na področju sanitarnih inštalacij. Poglejmo si nekatere ključne prednosti:

1. Podometni kotliček – Eleganten in sodoben dizajn

Vgradni kotliček z dvokoličinsko tipko BASE bele barve se ponaša z elegantnim in sodobnim dizajnom, ki se odlično poda k vsakemu kopalniškemu prostoru. Bela barva tipke zagotavlja harmoničen videz, ki se zlije z okolico in poudari estetski izgled prostora.

2. Dvokoličinska funkcionalnost – vgradni podometni kotliček

Dvokoličinska funkcionalnost vgradnega kotlička omogoča izbiro med manjšo in večjo količino vode za splakovanje. S tem se doseže varčevanje z vodo, saj je manjša količina vode namenjena za odstranjevanje tekočih odpadkov, medtem ko je večja količina vode primerna za odplakovanje trdih odpadkov. Uporabnik ima torej možnost prilagajanja porabe vode glede na potrebe.

3. Enostavna vgradnja

Kako vgradimo vgradni podometni kotliček? Preprosto: Sistem TECEprofil omogoča vgradnjo v suhomontažne stenske ali predstenske instalacije, obložene z mavčnimi kartonskimi ploščami. Zahvaljujoč podpornim nogicam je možna tudi nadgradnja na obstoječa tla. Vgradni kotliček se enostavno prilagodi različnim konfiguracijam prostora.

Podometni splakovalniki

Podometni splakovalniki

4. Nizko hrupno delovanje

Posebna izolacija in kakovostni materiali vgradnega kotlička zagotavljajo nizko hrupno delovanje. To pomeni, da boste lahko uživali v miru in tišini, medtem ko se boste zanesljivo znebili odpadkov.

Uporaba vgradnega kotlička z dvokoličinsko tipko BASE bele barve

Vgradni kotliček z dvokoličinsko tipko BASE najde svojo uporabo v različnih prostorih, kjer je potrebna učinkovita in estetska rešitev sanitarnih inštalacij. Nekatere možnosti uporabe vključujejo:

1. Kopalnice

Vgradni kotliček je idealna izbira za kopalnice v stanovanjih, hišah, hotelih in drugih objektih. Zagotavlja učinkovito in diskretno delovanje ter estetsko dovršenost, ki je ključnega pomena za kopalniško izkušnjo.
Oprema za kopalnice

2. Stranišča

Tudi v straniščih je Podometni vgradnji kotliček nepogrešljiv element. Z dvokoličinsko funkcionalnostjo omogoča optimalno uporabo vode in higiensko odplakovanje. S svojim sodobnim dizajnom pa bo zagotovo prispeval k vizualni privlačnosti prostora.

3. Vgradni kotliček je primeren za vgradnjo na javnih prostorih

Vgradni kotliček se lahko uporablja tudi v javnih prostorih, kot so restavracije, pisarne, šole in drugi objekti. Njegove prednosti, kot so varčevanje z vodo, nizko hrupno delovanje in enostavna vgradnja, so ključne pri zagotavljanju učinkovitega delovanja sanitarnih inštalacij v teh prostorih.

Vgradni kotliček z dvokoličinsko tipko BASE bele barve je inovativna rešitev,

ki prinaša estetsko dovršenost, funkcionalnost in učinkovitost v vsak prostor, kjer so potrebne sanitarne inštalacije. S svojimi prednostmi, kot so eleganten dizajn, dvokoličinska funkcionalnost, enostavna vgradnja in nizko hrupno delovanje, se postavlja kot odlična izbira za vse, ki želijo zagotoviti vrhunsko kakovost in udobje. Ne glede na to, ali gre za kopalnico v stanovanju ali javni prostor, bo vgradni kotliček z dvokoličinsko tipko BASE bele barve izpolnil pričakovanja in še več.

Prednosti vgradnih podometnih splakovalnikov

Podometni splakovalniki prinašajo številne prednosti, ki jih je vredno upoštevati pri izbiri za vašo kopalnico. Prvič, elegantna in sodobna zasnova podometnih splakovalnikov dodaja pridih estetike in minimalizma v kopalnico. Ker so nameščeni v steni, se skorajda ne vidijo, kar ustvarja čist in urejen videz.

Vgradni podometni kotliček

Vgradni podometni kotliček

Drugič, prostorska učinkovitost je še ena prednost podometnih splakovalnikov ali vgradni podometnih kotličkov. Ker so skriti v steni, se izognete vidnim cevem in elementom, kar vam omogoča boljšo izrabo prostora v kopalnici. To je še posebej koristno v manjših kopalnicah, kjer je vsak centimeter pomemben.

Tretjič, ti splakovalniki so enostavni za čiščenje in vzdrževanje. Brez vidnih cevi in ​​elementov je čiščenje kopalnice preprostejše in hitrejše

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

NAČINI PLAČILA IN DOSTAVE

Z veseljem odgovorimo na vsa vprašanja, ki bi jih imeli o načinih plačila in o ceni in času dostave.

Na voljo smo od: Ponedeljka do Sobote od 09:00 to 20:00

Načini plačila

 • Plačilne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Kreditne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Mastercard - Visa - Maestro

  Nakup na obroke preko spleta z Leanpay, mastercard, visa

   V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov. Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal. Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke. Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas. Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila. Nakupi na obroke preko speta z diners - diners club kartica

 • PayPal Plačila s PayPal Plačila s PayPal
 • Gotovina (plačilo po povzetju) - Gls, Pošta Slovenije, lastna dostava pohištva
 • Plačilo s kreditno kartico ali plačilno kartico (plačilo po povzetju) Gls, Pošta Slovenije

  Nakupi na obroke:

 • Summit Leasing
 • Diners Club
 • Leanpay
 • Visa
 • Master Card
 • Nlb

V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov.

Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal.

Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke.

Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas.

Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila.

Vabljeni, da obiščete našo trgovino in izkoristite eno od naših priročnih možnosti plačila na obroke. Veselimo se vašega obiska in vam želimo prijetno nakupovanje!

Načini dostave

1. DOSTAVA:

 • 4,85 € za paketno pošiljko
 • Več paketov se zaračuna po ceniku Pošte Slovenije ali do 40kg po ceniku GLS Dostavne službe.
 • 40,00 € za pošiljko na paleti.
 • 80,00 € dostava več palet ali tovora (ceno dostave vam izračunamo naknadno po ceniku Pošte Slovenije).
 • Dostava na hrvaško po ceniku: Gls, Pošta Slovenije

Pri kombinaciji paketne pošiljke in pošiljke na paleti vam naknadno sporočimo točen znesek dostave - Lahko je tudi brezplačna dostava.

2. OSEBNI PREVZEM:
Naročene izdelke lahko glede na razpoložljivost osebno prevzamete v rednem delovnem času izbranega skladišča. Pri osebnem prevzemu v skladišču - Na pokličite za točen naslov, kajti skladišča imamo po celotni sloveniji.

Rezervacija in naročilo v spletni trgovini.

 1. Rezerviraj željeni izdelek (z gumbom "Dodaj v košarico". Vseh izdelkov ni mogoče rezervirati).
 2. 2.
  Na seznamu spletne trgovine Meganakupek.si preveri razpoložljivost izdelka.
 3. 3.
  Izpolni in pošlji obrazec - (zaključi naročilo) - V 72 urah dobite odgovor o prejemu naročila in da se izdelek pripravlja za pošiljanje.
 4. 4.
  V roku 48 ur s številko naročila ali imenom in priimkom plačate ter prevzamete rezervirano blago.

Kontakt

Imate dodatna vprašanja? Z veseljem vam pomagamo.

  Hej! Izberi si izdelek in ga dodaj v košarico.

  Da bo tudi montaža vašega pohištva potekala brez težav, lahko pri Meganakupek.si na vašo željo poskrbi za dostavo in montažo. Naši svetovalci vam bodo z veseljem predstavili vse možnosti.
  Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

  1. USKLADITEV TERMINA

  Po nakupu vašega pohištva boste najprej prejeli klic, v katerem boste določili svoj želeni datum dostave in montaže.

  2. DOLOČITEV URE PRIHODA

  Na dan dostave vam bo naša ekipa sporočila točno uro prihoda.

  3. DOSTAVA

  Naši zaposleni vam dobavljeno pohištvo ne dostavijo v stanovanje. Razen v primeru doplačila 25,00 €

  4. MONTAŽA

  Če ste se odločili, za storitev dostave in montaže, vam bodo naši usposobljeni serviserji z veseljem sestavili pohištvo.

  Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

  5. ČISTOČA

  Naši tehniki pred odhodom odstranijo embalažni material in vse ostale ostanke.

  6. ODVOZ STAREGA POHIŠTVA

  Pri nakupu pohištva vam omogočamo odvoz starega pohištva enake vrste in količine. Za podrobnosti se pozanimajte pri svetovalcih v naši spletni trgovini.

  Storitev odvoza starega pohištva je na voljo samo za spletne nakupe po predhodnem dogovoru!

  [/vc_column][/vc_row]

  Najnovejši prispevki na blogu

  Navdihi za opremo in dizajn vašega doma ali pisarne. Več na blogu!
  4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

  Ultimativni vodnik za izbiro popolnega fotelja počivalnika in 4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

  Sesanje je precej enostavno opravilo, ki ga vsi uspešno in redno prakticiramo, kajne? No, dejstvo je, da večina med nami vendarle ne pozna trikov, s katerimi si bi si marsikatero opravilo v gospodinjstvu precej olajšali. Za vas smo poiskali štiri preproste, a hkrati zelo učinkovite načine, kako med drugim osvežiti zrak, odstraniti odtise pohištva na preprogi in celo najti izgubljeni nakit in vse to le z uporabo kvalitetnega sesalnika!

  Beri dalje

  Kreativni nasveti in prostori za pospravljanje

  Pri načrtovanju in urejanju doma ni omejitev, temveč je pomembno slediti svojim željam, potrebam in navdihu ter ustvariti okolje, v katerem se počutimo udobno in srečno. Z raznoliko ponudbo izdelkov in idej za opremo, ki jih ponujajo trgovine kot Meganakupek.si in Nakupek.si, imate na voljo obilo možnosti za ustvarjanje doma, ki je prav to, kar si želite.

  Beri dalje