Prosti čas in Fitness vadba

Valentinovo – praznik ljubezni in čas za popolno darilo

Valentinovo – praznik ljubezni in čas za popolno darilo

Valentinovo je pravi čas za izpolnjevanje vajinih želja

Nekateri svoja čustva izlijejo na papir v obliki pisem in pesmi, nekateri so boljši v prikazovanju svojih občutkov v sliki, spet drugi pa najlažje svojo ljubezen izrazijo v darilih. Vendar tudi pri darilih velikokrat zmanjka idej, sploh če smo s partnerjem že več let in smo vse svoje zamisli že porabili v preteklosti. Če ste se tudi vi znašli v tej situaciji, naj vas ne skrbi saj smo za vas pripravili nekaj super idej za darilo, ki jih bodo vaše boljše polovice zelo vesele!

Zanjo

Verjetno se moški večkrat znajdete v situaciji, ko ne veste kaj podariti svoji dragi, kajne? Ženske znajo biti včasih precej zahtevne in muhaste, pa vseeno vedno skromne in srečne, že samo če kdaj namesto njih obesite oblačila in skuhate kosilo. Zato ji letošnje valentinovo lahko podarite njen nov najljubši mali gospodinjski aparat. Ali vaša ljubljena ne more začeti dneva brez dobre kave? Se ji zjutraj vedno mudi v službo in po stanovanju išče tisto svojo novo obleko, pri tem pa ji zmanjka časa, da bi si pripravila svoj najljubši napitek? Privoščite ji nov kavni aparat in ji pričarajte čarobna jutra! Z našimi kavnimi aparati bo kava vedno sveža, vaša draga pa vedno nasmejana. Zraven ji priložite še čisto nov opekač, za ravno prav hrustljave obložene kruhke. Saj veste, zajtrk je najpomembnejši obrok dneva.

Vrhunski kavni aparati  –  Aparati za pripravo hrane

Četudi je na ta dan ljubezni letos verjetno ne boste mogli peljati v njeno najljubšo restavracijo, si prav vsaka ženska želi biti na take dni še posebej urejena. V tem času, ko so kozmetični saloni žal zaprti, morajo za svojo nego poskrbeti kar same doma. Z najboljšimi epilatorji, ki jih najdete pri nas po WAU cenah, ji boste omogočili, da kozmetičnih salonov sploh ne bo pogrešala. Njeno zadovoljstvo zaradi brezhibne gladke kože, ki jo omogočijo naši epilatorji, pa bo odtehtalo vaše čakanje na prosto kopalnico. Pri nas najdete tudi ogromno pripomočkov za njeno nego las, s katero bodo njeni lasje močnejši in lepši, ona pa vam bo hvaležna za popolno darilo.

Oblikovalci las, ki jih bo vesela       Najboljše za nego kože

Zanj

Ženske imamo vedno prav, kajne? Zato tudi vemo, kaj je najboljše za našega moškega. Imate tudi ve težavo, ko ima vaš partner predolgo brado, njemu se pa ne ljubi skočiti v mesto do brivca? Letošnje valentinovo mu tako podarite super brivnik ali moški urejevalnik, ki bo poskrbel da bo njegova brada vedno negovana in urejena ter ga ne bo motila pri vsakodnevnih opravilih.

Najboljši brivniki in urejevalniki

Poskrbite, da boste imele doma pravega žar mojstra in mu podarite kvaliteten žar. Z največjim veseljem vam bo že za Valentinovo pripravil slastno večerjo. Seveda pa ne pozabite tudi na njegovo sprostitev! Podarite mu novo igralno konzolo in profesionalne slušalke s katerimi bo njegova izkušnja nepozabna, vi pa si boste medtem lahko privoščile kakšno uro ali dve zase.

WAU izbira za gamerje

Je vaš dragi ljubitelj fotografije in video vsebin? Obdarite ga z ugodnimi fotoaparati in kamerami, ki bodo poskrbeli, da bodo utrinki vajine ljubezni brezčasni in da spomini ne bodo ostali samo v glavi ampak tudi na papirju.

Fotoaparati za nepozabne spomine

Za vaju

Imamo pa tudi nekaj idej za darilo, s katerim bosta zadovoljna kar oba! Valentinovo je pravi čas, da si privoščita nekaj, kar bo osrečilo tako njega kot tudi njo. Dovolita, da vajino stanovanje namesto vaju brezhibno počisti nov robotski sesalnik vidva pa ta čas porabita drug za drugega. Razvajajta se z raznimi masažnimi napravami in sprostitvenimi pripomočki in si pričarajta praznično valentinovo. Da pa bosta ostala vedno zdrava in fit, si drug drugemu podarita športne pametne naprave, ki jih lahko uporabljata oba. Seveda pa si za valentinovo ne pozabita ustvariti romantičnega vzdušja z glasbo, ki jo predvajajta na ultra kakovostnih zvočnikih, s katerimi se bosta počutila kot v prvi vrsti čisto pravega koncerta.

Za romantično vzdušje z dobro glasbo

Naj bo vajino valentinovo letos tako čarobno, kot tisti dan, ko sta se spoznala. Privoščita si dan zase, drug drugega pa razvajajta in obdarujta z izdelki, ki jih za dan ljubezni v meganakupku dobita po prav posebnih ponudbah. Praznujta z nami in skupaj širimo ljubezen.

Več na Meganakupek.si
Veliko zanimivosti lahko odkrijete tudi na Nakupek.si