Telefonija in telefoni

Huawei P smart 2019

Huawei P smart 2019

Huawei je nedavno predstavil svoj najnovejši telefon: Huawei P smart 2019. Vas zanima, kaj vse skriva poleg atraktivne oblike in izstopajoče barve?

Huawei P smart 2019 tovarniško ponuja 64 GB notranjega pomnilnika, ki ga je mogoče razširiti za do 512 GB. To bo več kot dovolj za shranjevanje vseh dokumentov in slik, ki jih boste naredili z dvojno AI-kamero ločljivosti 13 MP in  sekundarnim senzorjem ločljivosti za ustvarjanje učinka zameglitve ozadja.
Na sprednji strani vam je na voljo 8 MP “selfie” kamera, ki je zmožna samodejno optimizirati nastavitve.

 

Dvojna kamera

Osemjedrni procesor Kirin 710 s frekvenco delovanja do 2,2 GHz zagotavlja popolno ravnovesje hitrega delovanja in energetske učinkovitosti. Pri naprednemu procesiranju grafike (grafično zahtevne igre in večpredstavnostne vsebine) pa pomaga funkcija GPU Turbo 2.0.
Na telefonu je nameščen sistem EMUI 9.0, ki temelji na sistemu Android 9. EMUI samodejno optimizira delovanje telefona, dodatno pa izkorišča sistem EROFS, ki telefonu omogoča še bolj učinkovito odčitavanje in stiskanje datotek.

Telefon je na voljo v dveh barvah – v črni in avrora modri. Zaobljeno (teardrop) ohišje ima bleščeč odtenek, ki spominja na keramiko in da telefonu eleganten videz, a hkrati je dovolj trpežen za vsakdanjo uporabo.

Črna / Avrora modra

Najbolj presenetljiv podatek pri vsemu temu pa je cena. Huawei P smart 2019 je na voljo za pičlih 269,99 €.
Skratka, odlična izkušnja za dostopno ceno.

  Več na Meganakupek.si Veliko zanimivosti lahko odkrijete tudi na Nakupek.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja