Domov » Trgovina » Oprema za dom » Zunanji električni grelec za terase – Ir grelci za lokale – Therm2000 W IP67 – Mensa Heating

Zunanji električni grelec za terase – Ir grelci za lokale – Therm2000 W IP67 – Mensa Heating

449,90  z DDV

Zunanji grelci – Infrardeči grelec TERM2000

Naj-varnejši zunanji grelniki na svetu!

Prvi in edini infrardeči grelniki z zaščito pred vodo do IP67!

Serija grelnikov TERM2000 odraža vso inovativno moč BURDA PerfectClime. Kot vodilni proizvajalec infrardečih sevalnih grelnikov ponujamo – delno patentirane – rešitve za enostavno, energetsko varčno in uporabniku prijazno ogrevanje vseh prostorov v vseh velikostih.

Infrardeči grelci TERM2000 so opremljeni s posebej razvito in izdelano infrardečo zlato cevjo ULTRA LOW GLARE, ki zagotavlja zelo dolgo življenjsko dobo do 5.000 ur. Za vse zunanje aplikacije predstavljamo vodotesne naprave v zaščitnih razredih IP44, IP65 in IP67.

Predvidena dostava od 3 do 14 dni

Zunanji električni grelec za terase – Ir grelci za lokale –TERM2000 IP67 Z 2000 W

Profesionalni zunanji grelci za domačo uporabo, Danskega proizvajalca Mensa Heating so nedvomno najbolj dovršeni izdelki na tem področju.

Cenejši tekoči stroški!

POPOLN ZUNANJI GRELEC:
TERM2000 IP67 Z 2000 W V ČRNI ali SIVI BARVI!

Popoln zunanji grelec: TERM2000 IP67 z 2000 W v črni ali sivi barvi! TERM2000 IP67 z 2000 vati zagotavlja takojšnjo toploto z visoko učinkovito kratkovalovno tehnologijo. Popolnoma vodotesen infrardeči grelec (IP67) je opremljen z vrhunsko cevjo ULTRA LOW GLARE, ki zanesljivo zagotavlja največjo

TERM2000 IP67 z 2000 vati zagotavlja takojšnjo toploto  z visoko učinkovito kratkovalovno tehnologijo . Popolnoma vodotesen infrardeči grelnik (IP67) je opremljen z vrhunsko cevjo ULTRA LOW GLARE, ki zanesljivo zagotavlja maksimalno toploto tudi v vlagi ali snegu z močno zmanjšanim deležem rdeče svetlobe . Zaradi odprte konstrukcije (brez steklenega pokrova) cev dosega zelo visoko življenjsko dobo do 5000 ur. Elegantno in prostorsko varčno ohišje zunanjega grelnika je primerno za stensko in stropno montažo, nosilci so vključeni.

Šifra artikla: URCAC200V9005
Uporaba: Zunanja, tudi v nezaščitenih okoljih

Zmogljivost: 2000 W
Zaščita: IP67, vodoodporen
Barva:Črna (RAL9005)
Mere (Š x V x G):
 61 x 9,5 x 12,5 cm
Teža: 2,3 kg
Rezervna cev: ULG2001V

Kabel : 1,9 m 3-žilni, 1,5 mm², s šuko vtičem
Priključek : 1 /N/PE ~ 230 V 50 Hz
OPOMBA: Od 2kW naprej priporočamo uporabo 16A počasnih varovalk (C16)!
Montaža : stena in strop pod kotom 45°. Z obrazom navzdol ni  mogoče!
Priporočena najmanjša razdalja nad tlemi: 2,1 m, do stropa: 30 cm, do stranskih sten: 1,5 m.
Delovanje: Grelnik lahko priključite na stikalo za luči na licu mesta ali ga vključite/izključite tako, da ga vtaknete/izključite v vtičnico.

Garancijska cev:2 leti zasebno, 12 mesecev poslovno, 6 mesecev industrijsko
Garancija za napravo: 2 leti
št. OEEO: DE50492100 Posebnosti

Zunanji električni grelec za terase

Grelni element je nameščen v sredino podnožja, kar zagotavlja ogrevanje od prstov proti celemu telesu.

Preverite ir grelne mize na Nakupek.si Vireoo je latinsko “jaz sem zelen,” kar ni naključje saj je dejansko okolju najbolj prijazen način ogrevanja. Ne le da ima izredno nizko porabo, temveč ima vgrajen senzor gibanja, ki poskrbi, da se grelni element ugasne, ko ni nikogar za mizo.

INFRARDEČI IN PLINSKI GRELCI ZA GOSTINSKE VRTOVE

Zzunanji grelci za lokale opremimo vaš gostinski lokal, bar, hotel in zunanje vrtove v le dveh dneh od naročila!

Pokličite nas za nasvet ali informacijo o dostavi.

Zunanji električni grelnik

Zunanji električni grelnik

V ponudbi so profesionalni Zunanji IR grelci in plinske vrtne grelce za gostinske vrtove ter mize z vgrajenimi infra-rdečimi grelci. Protikadilski zakon je botroval k uvedbi ogrevanja na prostem. Ogrevanje zunanjih površin zna biti precej potratno, saj običajni grelci grejejo zrak, naši IR GRELCI pa z infrardečimi žarki ne ogrevajo ozračja, ampak ogrevajo telesa, torej vse, kar je gostejše od zraka.

 

Zunanji električni grelnik -Zunanji električni grelnik

Zunanji električni grelec za terase – Zunanji električni grelnik

električni grelec

električni grelec za terase

Zunanji električni grelec za teraseReference podjetja Nakupek.si so bogate, saj strmimo h kakovosti, za katero vedno stojimo. Danes na trgu obstaja veliko konkurence, ki smo ji z lahkoto kos, saj naš odnos do naročnika temelji na natančnosti, poštenosti in strokovnosti od začetka do konca storitve.Zunanji električni grelec za terase

Delujemo predvsem na slovenskem trgu, naši kupci so v veliki meri zasebniki, med drugim pa tudi podjetja, ki naročijo večje število – Vrtni infrardeči grelci, Vrtni infrardeči grelci, Grelne mize za lokale

Si želite poceni ogrevanje, ki bo varčnejše za vaš žep in okolje? Visoka kakovost in nizka cena ogrevalnih IR panelov zagotavljata oboje.

Ogrevanje je eden izmed najvišjih gospodinjskih stroškov, zato je odločitev za ogrevalni sistem ključna – na ekonomski, ekonomični in zdravstveni ravni. Z naraščujočimi cenami fosilnih goriv sodobna gospodinjstva vse pogosteje izbirajo poceni ogrevanje na elektriko.

 • – z grelci in IR paneli, ki vsestransko izboljšujejo kakovost bivanja.

Zaradi kratkovalovnih IR žarkov je mogoče natančno ogrevati določene cone ali delovna mesta . IR grelci zagotavljajo takojšno toplotno consko ogrevanje, ne da bi bilo potrebno segrevanje celotnega objekta, kar zagotavlja velike prihranke.

OGREVANJE

Prednosti serije grelnikov TERM2000 na kratko:

 • ogrevanje brez pretočnega časa v nekaj sekundah
 • različnih stopenj moči, velikosti in po izbiri z LED lučko za natančno uporabo na vseh zunanjih območjih
 • inteligentno upravljanje prek Bluetootha ali dodatnega kabla/radia
 • prilagodljiva uporaba z različnimi možnostmi montaže za postavitev, obešanje ter za montažo na steno ali strop
 • brezčasen, tanek dizajn grelnika v široki paleti barv in velikosti
 • nevtralen vonj, tiho, okolju prijazno delovanje z vrednostmi emisij blizu nič
 • vodotesno ohišje v različnih razredih zaščite IP44/65/67
 • Grelne cevi LOW GLARE in ULTRA LOW GLARE z zmanjšanjem rdeče svetlobe do 80 % za takojšnjo toploto v prijetnem ozračju ob svečah
 • Žar: Patentiran v postopku “Varno na dotik”
 • Zunanji električni grelec zagotavlja okolju prijazno toploto na prostem točno tam, kjer jo želite. VRTNI GRELEC je zasnovan tako, da se prilega nad vašo obstoječo vrtno mizo in tako podaljša te dolge prijetne večere. Preverite tudi naše grelne blazine za stole

SAFE TOUCH by MENSA HEATING – zunanji grelci

Naši zunanji grelniki so edini te vrste, ki imajo SAFE TOUCH, zato vidimo, da so izdelki MENSA HEATING najvarnejši zunanji grelniki na svetu!

S svojo edinstveno patentno zaščiteno tehnologijo MENSA HEATING lahko zagotovi izdelke z VARNIM DOTIKOM, ki vam omogoča, da se ves čas dotikate grelnikov. Zahvaljujoč danskemu inženiringu smo uspeli izumiti to edinstveno funkcijo, ki je bila izvedena pri vseh naših modelih.

Zunanji električni grelec za terase

Kako delujejo zunanji grelci za terase?

Zunanji grelci za terase

Zunanji grelci za terase - Ir grelniki za lokale ali hotel oddajajo kratkovalovne IR žarke, ki ne ogrevajo ozračja ampak le ljudi in predmete. Na ta način se 92% energije pretvori v toploto, ki vašega gosta ne “žge” v noge, ampak prijetno greje. 95-98% prihranka v primerjavi s konvencionalnimi grelniki na plin.

Zakaj so električni infrardeči grelniki bolj varčni kot plinski grelnik?

Cenejši tekoči stroški. Stroški enega plinskega grelnika so enaki 49 grelnikom električnim infra rdečim grelnikom, kar pomeni, da se vam ob zamenjavi grelnikov investicija lahko v kratkem času povrne. Poraba električne energije je porabi 0.14€ na uro, podjetje pa le 0.04€/h ob uporabi ir grelnika oziroma 0.07€/h.

Teža 10 kg
Poštnina

Blagovna znamka

Koda za popust:

MEGA10

1 mnenje za Zunanji električni grelec za terase – Ir grelci za lokale – Therm2000 W IP67 – Mensa Heating

 1. SANDRA

  kODA ZA POPUST JE: MEGA10

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

NAČINI PLAČILA IN DOSTAVE

Z veseljem odgovorimo na vsa vprašanja, ki bi jih imeli o načinih plačila in o ceni in času dostave.

Na voljo smo od: Ponedeljka do Sobote od 09:00 to 20:00

Načini plačila

 • Plačilne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Kreditne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Mastercard - Visa - Maestro

  Nakup na obroke preko spleta z Leanpay, mastercard, visa

   V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov. Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal. Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke. Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas. Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila. Nakupi na obroke preko speta z diners - diners club kartica

 • PayPal Plačila s PayPal Plačila s PayPal
 • Gotovina (plačilo po povzetju) - Gls, Pošta Slovenije, lastna dostava pohištva
 • Plačilo s kreditno kartico ali plačilno kartico (plačilo po povzetju) Gls, Pošta Slovenije

  Nakupi na obroke:

 • Summit Leasing
 • Diners Club
 • Leanpay
 • Visa
 • Master Card
 • Nlb

V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov.

Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal.

Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke.

Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas.

Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila.

Vabljeni, da obiščete našo trgovino in izkoristite eno od naših priročnih možnosti plačila na obroke. Veselimo se vašega obiska in vam želimo prijetno nakupovanje!

Načini dostave

1. DOSTAVA:

 • 4,85 € za paketno pošiljko
 • Več paketov se zaračuna po ceniku Pošte Slovenije ali do 40kg po ceniku GLS Dostavne službe.
 • 40,00 € za pošiljko na paleti.
 • 80,00 € dostava več palet ali tovora (ceno dostave vam izračunamo naknadno po ceniku Pošte Slovenije).
 • Dostava na hrvaško po ceniku: Gls, Pošta Slovenije

Pri kombinaciji paketne pošiljke in pošiljke na paleti vam naknadno sporočimo točen znesek dostave - Lahko je tudi brezplačna dostava.

2. OSEBNI PREVZEM:
Naročene izdelke lahko glede na razpoložljivost osebno prevzamete v rednem delovnem času izbranega skladišča. Pri osebnem prevzemu v skladišču - Na pokličite za točen naslov, kajti skladišča imamo po celotni sloveniji.

Rezervacija in naročilo v spletni trgovini.

 1. Rezerviraj željeni izdelek (z gumbom "Dodaj v košarico". Vseh izdelkov ni mogoče rezervirati).
 2. 2.
  Na seznamu spletne trgovine Meganakupek.si preveri razpoložljivost izdelka.
 3. 3.
  Izpolni in pošlji obrazec - (zaključi naročilo) - V 72 urah dobite odgovor o prejemu naročila in da se izdelek pripravlja za pošiljanje.
 4. 4.
  V roku 48 ur s številko naročila ali imenom in priimkom plačate ter prevzamete rezervirano blago.

Kontakt

Imate dodatna vprašanja? Z veseljem vam pomagamo.

  Hej! Izberi si izdelek in ga dodaj v košarico.

  Da bo tudi montaža vašega pohištva potekala brez težav, lahko pri Meganakupek.si na vašo željo poskrbi za dostavo in montažo. Naši svetovalci vam bodo z veseljem predstavili vse možnosti.
  Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

  1. USKLADITEV TERMINA

  Po nakupu vašega pohištva boste najprej prejeli klic, v katerem boste določili svoj želeni datum dostave in montaže.

  2. DOLOČITEV URE PRIHODA

  Na dan dostave vam bo naša ekipa sporočila točno uro prihoda.

  3. DOSTAVA

  Naši zaposleni vam dobavljeno pohištvo ne dostavijo v stanovanje. Razen v primeru doplačila 25,00 €

  4. MONTAŽA

  Če ste se odločili, za storitev dostave in montaže, vam bodo naši usposobljeni serviserji z veseljem sestavili pohištvo.

  Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

  5. ČISTOČA

  Naši tehniki pred odhodom odstranijo embalažni material in vse ostale ostanke.

  6. ODVOZ STAREGA POHIŠTVA

  Pri nakupu pohištva vam omogočamo odvoz starega pohištva enake vrste in količine. Za podrobnosti se pozanimajte pri svetovalcih v naši spletni trgovini.

  Storitev odvoza starega pohištva je na voljo samo za spletne nakupe po predhodnem dogovoru!

  [/vc_column][/vc_row]

  Najnovejši prispevki na blogu

  Navdihi za opremo in dizajn vašega doma ali pisarne. Več na blogu!
  4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

  Ultimativni vodnik za izbiro popolnega fotelja počivalnika in 4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

  Sesanje je precej enostavno opravilo, ki ga vsi uspešno in redno prakticiramo, kajne? No, dejstvo je, da večina med nami vendarle ne pozna trikov, s katerimi si bi si marsikatero opravilo v gospodinjstvu precej olajšali. Za vas smo poiskali štiri preproste, a hkrati zelo učinkovite načine, kako med drugim osvežiti zrak, odstraniti odtise pohištva na preprogi in celo najti izgubljeni nakit in vse to le z uporabo kvalitetnega sesalnika!

  Beri dalje

  [embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=l_KYI_hyfzQ[/embedyt]