Gospodinjstvo

Povezljivi aparati – včeraj zamisel, danes resničnost

Povezljivi aparati – včeraj zamisel, danes resničnost

Meoderna bela tehnika z wifi

Poleg standarda vzdržljivega inverter motorja, parne tehnologije, kratkih programov, samodejnega doziranja detergenta in možnosti pranja brez predhodnega sortiranja perila, pa je češnja na torti povezljivost s pametnimi telefoni. To vam poleg upravljanja preko Wi-Fi sistema omogoča tudi popoln pregled nad stanjem aparata, oddaljeno tehnično pomočjo in usklajevanjem vašega urnika bodisi preko hišnega butlerja (npr. Alexa) ali neposredno s telefonom. Vreme, potovanja, športne aktivnosti – Hoover AXI pametni aparati vas spremljajo in se učijo, da vam omogočijo čimboljšo in preprosto uporabniško izkušnjo.

Hoover AXI

Brezskrbno pranje – nič več sortiranja perila in nič več dodajanja detergenta

Upravljanje pralnega stroja je zaradi vseh novih dodatkov (para, zmanjšanje porabe, izbira doziranja mehčalca ali detergenta, …) in množice programov lahko dandanes prava znanost. Perilo je treba najprej sortirati po tkaninah in barvah, »uganiti« kam in koliko naliti detergenta in mehčalca ter nato še spremljati po etiketah s kakšno temperaturo lahko peremo. Kje šele nastopi izbira programa! V naglici se nam hitro tako »posreči« da se nam perilo skrči ali da iz bobna potegnemo obarvanega. S programom Total Care in samodejnim doziranjem detergenta se teh skrbi popolnoma izognemo. Količina, ki jo lahko nalijete v dozirni sistem zadošča za do 21 pranj, program Total Care pa omogoča istočasno pranje različnih barv in tkanin perila.

Kratki programi in para

lahko opere polno zmogljivost mešanega perila v manj kot eni uri. Pri drugih aparatih je za uporabo kratkih programov potrebno bistveno zmanjšati polnitev, torej boben napolniti do polovice ali še manj. Poleg unikatnega All in One programa ima AXI še številne kratke programe, ki delujejo podobno kot pri strojih drugih blagovnih znamk, le pri bistveno večji polnitvi. 14, 30 in 44 minutni programi so tako na voljo za pranja, ko nujno potrebujete vašo najljubšo srajco.  Para, ki je čedalje bolj prepoznavna na področju pranja perila pa s posebnim programom pri pralno-sušilnih strojih omogoča osvežitev perila brez pranja, kot dodatek na koncu programa pri pralnih in pralno-sušilnih strojih pa zmanjša gube in olajša likanje.

Wi-Fi povezljiv

Novo generacijo pralnih in pralno-sušilnih strojev lahko upravljate s telefonom kar preko wi-fi sistema – tudi samo z govorom. Tako boste lahko glasovno oblikovali svoj program, za nasvete pranja ali vzdrževanja pa postavili AXI vprašanje. Dodatni programi, pametni zamiki vklopa, preverjanje stanja stroja in še mnogo drugega vam omogoči unikatno in prilagodljivo izkušnjo. Enostavno upravljanje pranje ne samo olajša, temveč ga naredi tudi zabavnega. Za tradicionalne uporabnike pa je upravljanje lahko klasično z velikim izpisom vseh izbranih možnosti na zaslonu tudi v slovenščini.  Še ena pomembna lastnost pralno-sušilnega stroj AXI pa je zmogljivost. S polnitvijo 13 kilogramov perila pri pranju in 8 kilogramov pri sušenju je daleč največji na trgu. Pred ciklom sušenja vam tako ne bo več potrebno iz bobna vzeti del perila. Za manjše količine perila pa brez skrbi – s prilagoditvijo porabe vode, energije in časa pranja ter sušenja, bo vaš novi pralni ali pralno-sušilni stroj enako poskrbel za nekaj majic kot za polno žehto perila – in vse to ob prilagojeni porabi.

Več na Meganakupek.si
Veliko zanimivosti lahko odkrijete tudi na Nakupek.si