Gospodinjstvo

Pametni dom – varnost še nikoli ni bila tako enostavna

Pametni dom - varnost še nikoli ni bila tako enostavna

Video nadzor

Ravno iz tega razloga smo se odločili, da preizkusimo komplet za pametni dom in test je pokazal, da je skrb glede montaže, priklopa in upravljanja pametnega doma povsem odveč. Po končanem testu lahko izpostavimo, da smo nad uporabnostjo in enostavnostjo delovanja dobesedno navdušeni. V kompletu dobimo nadzorno kamero, senzor za zaznavanje gibanja in pametno vtičnico, ki omogoča vklop, izklop vseh elektronskih naprav, ki se priključijo na električno omrežje. Svoj novi pametni dom spremljajte na svojem pametnem telefonu.

Enostavna uporaba

  • Kamero, senzor in vtičnico enostavno priklopimo v električno omrežje.
  • Na telefon si prenesemo aplikacijo, ki nas vodi skozi postopek povezave naprav v internetno omrežje.
  • Aplikacija je pregledna, enostavna za uporabo in omogoča programiranje pametnega doma.
  • Vse poteka hitro in enostavno.
  • V 5 minutah imamo avtomatizacijo in nadzor doma pripravljen.

priklopi-povezi-upravljaj

Vsebina kompleta D-Link DCH-100KT

HD kamera za nadzor podnevi in ponoči.

Iz službe, počitnic ali službene poti v tujini lahko kadarkoli preverimo kaj se dogaja doma. To nam omogoča kakovostna nadzorna kamera, ki prikazuje izredno kakovostno HD sliko tudi ponoči.

Senzor gibanja

Opozori nas na kakršnokoli gibanje v določenem prostoru našega doma. Pametna aplikacija omogoča, da v primeru gibanja programiramo aktivnosti, ki naj se zgodijo ob zaznanem gibanju. Primeri:

  • Obvestilo na telefon.
  • Pošlji elektronsko pošto.
  • Vklopi alarm, prižgi luč v določeni sobi ali vklopi katerokoli drugo električno napravo.

Pametna vtičnica

Idealna za nadzor katerekoli elektronske naprave in spremljanje porabe energije elektronske naprave.  Preko telefona lahko vklapljamo in izklapljamo vse, kar je priključeno na to pametno vtičnico.  Pametna vtičnica ima vgrajen merilec temperature, senzor pa bo avtomatsko izklopil napravo, ki bi se pretirano pregrevala.

Pametni dom, vaš dom

Pametne naprave so se že dodobra prepletle v naša vsakdanja življenja. Pametni telefoni, pametne ure, pametne merilne naprave in nenazadnje bo trg kmalu poln pametnih vozil. Z nekaj majhnimi dodatki, ugodnimi in premišljenimi nakupi, pa lahko tudi vaš dom postane še za nekaj odstotkov bolj pameten. Upravljajte svoj pametni dom z dotikom svojega telefona. Nič več skrbi, če bi v naglici pustili nevarne naprave prižgane. Spremljajte svojega malčka, ko vas ni v skupnem prostoru.

Več na Meganakupek.si
Veliko zanimivosti lahko odkrijete tudi na Nakupek.si