Kako izbrati?

Električni skiroji: Najboljši način za hitro in okolju prijazno premikanje

Predstavljamo najbolj prodajane električne skiroje

Električni skiroji

Najboljši način za hitro in okolju prijazno premikanje

Električni skiroji so postali nepogrešljiv del sodobnega mestnega življenja. Ne samo, da omogočajo hitro in priročno premikanje po mestu, ampak tudi prispevajo k zmanjšanju onesnaževanja zraka. V tem članku bomo raziskali svet električnih skirojev in vam predstavili najboljše možnosti, ki so na voljo na trgu.

Zgodovina Električnih Skirojev

Električni skiroji niso novost v svetu prevoza. Prvi koncepti električnih skirojev segajo v preteklost, vendar so se v zadnjih nekaj letih izrazito izboljšali in postali priljubljeni med prebivalci mest. Današnji električni skiroji so rezultat napredka v tehnologiji baterij, motorjev in materialov.

Prednosti Električnih Skirojev

1. Okolju Prijazni

Eden od najpomembnejših vidikov električnih skirojev je njihova okolju prijazna narava. Z uporabo električne energije namesto fosilnih goriv prispevate k zmanjšanju izpustov toplogrednih plinov in izboljšanju kakovosti zraka v mestu.

2. Hitro Premikanje

Električni skiroji so odličen način za hitro premikanje po mestu. Z njimi se lahko izognete prometnim zastojem in prihranite dragocen čas.

3. Nizki Stroški

Uporaba električnih skirojev je ekonomična. Napolnite jih lahko doma in se izognete visokim cenam goriva ali javnega prevoza.

Najboljši Električni Skiroji na Trgu

1. Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 je eden izmed najbolj priljubljenih električnih skirojev na trgu. Z zmogljivim motorjem, dolgim dosegom in odličnim zavornim sistemom je odlična izbira za vsakodnevno uporabo.

2. Segway Ninebot Max G30

Segway Ninebot Max G30 se ponaša z izjemno dolgim dosegom in robustno zasnovo. Je idealen za daljše vožnje po mestu ali raziskovanje okolice.

3. Razor E100

Razor E100 je odlična izbira za otroke in mladostnike. Zanesljiv, enostaven za uporabo in cenovno dostopen.

Nasveti za Varno Uporabo Električnih Skirojev

Pri uporabi električnih skirojev je pomembno upoštevati varnostne ukrepe:

 1. Vedno nosite čelado in zaščitno opremo.
 2. Upoštevajte prometna pravila in omejitve hitrosti.
 3. Redno preverjajte zavore in pnevmatike.
 4. Bodite pozorni na pešce in druge udeležence v prometu.

Skiroji na Nakupek.si

Električni skiroji so odlična izbira za hitro in okolju prijazno premikanje po mestu. S pravilno izbiro skiroja in upoštevanjem varnostnih ukrepov lahko uživate v udobnem in trajnostnem načinu prevoza. Ne glede na vaše potrebe, obstaja električni skiro, ki bo izpolnil vaša pričakovanja.

Vsako leto prihaja na tržišče vse več modelov električnih skirojev, ki vozniku ponujajo različne specifikacije – od dometa, vzdržljivosti, varnosti … Kako v poplavi izbire najti primernega glede na vaše potrebe in želje? Predstavljamo vam najbolj prodajane električne skiroje, saj si želimo, da bo vaš nakupovalni proces prijetnejši, nakup te prevozne alternative pa čim bolj optimalen.

9 razlogov za nakup električnega skiroja

Električni skiro Blaupunkt ESC808

Električni skiro ESC808 iz podjetja Blaupunkt mladim in odraslim omogoča, da se učinkovito gibajo po mestu. Najkakovostnejši materiali komponent in trpežno nerjaveče jeklo zagotavljajo največji užitek v vožnji ter dolgo življenjsko dobo z možnostjo premagovanja velikih razdalj.

ESC808 je opremljen s 350 W motorjem, kar omogoča vožnjo s hitrostjo kar do 25 km/h. Voznik svoj ritem upravlja s trifaznim nadzorom in ga prilagaja starosti ter veščinam, kar naredi vožnjo še prijetnejšo in varnejšo. Ergonomski volan ima gumijaste ročaje, kar nudi udobno vožnjo, enostavno dostopne zavorne ploščice pa omogočajo varno pospeševanje in zaviranje.

Stanje akumulatorja je vidno na LCD zaslonu, prav tako lahko spremljate tudi hitrost in način vožnje. LED osvetlitev se aktivira s hitrim dvojnim pritiskom na gumb.

Tehnične podrobnosti

 • Domet: do 20 km
 • Največja hitrost: do 25 km/h
 • Nosilnost: do 120 kg
 • Moč motorja: 250 W

Električni skiro Blaupunkt

Električni skiro Xiaomi Mijia

Električni skiro Xiaomi Mijia je zložljiv in trenutno eden najlažjih električnih skirojev na trgu. Izdelan je iz kakovostnega letalskega aluminija in tehta samo 12,5 kg. Na voljo je tako v elegantno beli kot tradicionalno črni barvi.

Xiaomi Mijia ima tempomat, kar zagotavlja enakomerno hitrost. Z njim boste lahko prevozili kar do 30 km (domet je odvisen od terena), največja hitrost pa je 25 km/h. Električni skiro se enostavno zloži, s čimer je mobilnost še lažja in dosega svoj namen. Xiaomi Mijia se ponaša z dvojnim zavornim sistemom in rekuperacijo energije med zaviranjem. Sprednja disk zavora ima E-ABS sistem proti blokiranju koles, zadnje kolo pa ima mehansko disk zavoro. Zavorna razdalja se tako skrajša na približno 4 metre, zaradi česar je vaša vožnja veliko varnejša.

Električni skiro ima kar šest zaščitnih funkcij: zaščito pred kratkim stikom, prevelikim tokom, prenapolnjenostjo, prevelikim izpraznjenjem baterije, prenizko napetostjo in pregrevanjem. Stanje akumulatorja vidite s štirimi LED lučkami.

Tehnične podrobnosti

 • Domet: do 30 km
 • Največja hitrost: do 25 km/h
 • Nosilnost: do 100 kg
 • Moč motorja: 250 W

Xiaomi Mijia

Xiami Mijia

Električni skiro Xplore XP9755

Proizvajalci električnih skirojev se prilagajajo sodobnim uporabnikom in aktivnemu življenjskemu slogu, čemur sledi tudi blagovna znamka Xplore. Predstavljamo lahek, zložljiv in nadgrajen električni skiro, ki bo vaš odličen sopotnik po mestnih ulicah mimo mestnega vrveža. Blagovna znamka Xplore se z vsakim novim modelom pomika v ospredje električne mobilnosti.

Lahek električni skiro iz aluminija ima moč motorja kar 300 W. Njegova električna baterija je regenerativna, kar vam omogoča še podaljšane užitke med vožnjo. S skirojem, ki pelje na lithium-ionsko baterijo, se lahko peljete do kar 25 km daleč, najvišja hitrost pa je do 20 km/h. Kar izračunajte, kako hitro bi se pripeljali v službo … Je IP55 vodoodporen, kar pomeni, da vas rahel dež ne bi smel presenetiti in poškodovati skiroja. Povezljiv je tako z Androidom kot iOS napravami, saj so proizvajalci razvili aplikacijo, v kateri lahko spremljate različne parametre.

Tehnične podrobnosti

 • Domet: do 25 km
 • Največja hitrost: do 20 km/h
 • Nosilnost: do 140 kg
 • Moč motorja: 300 W

Električni skiro Xplore

Električni skiro Blaupunkt ESC505

Električni skiro ESC505 vozniku omogoča, da se varno in hitro prevaža od doma do ciljne točke – pisarna, center, vrtec, šola … Odpeljite se, kamor si zaželite. Je odlična alternativa prevoza za odrasle, ki bi namesto v vožnji z avtomobilom raje uživali na svežem zraku in z vetrom v laseh. Poleg tega je primerna naprava tudi za mlajše uporabnike, ki se bodo skozi zabavo navdušili nad preživljanjem prostega časa na prostem.

Skiro je opremljen z 350 W motorjem, kar dovoljuje maksimalno hitrost do 25 km/h. Tristopenjska regulacija hitrosti omogoča lastno kontrolo hitrosti in varno ter prijetno vožnjo. Za še izboljšan občutek varnosti sta tu prednja in zadnja zavora, ki zagotavljata, da se bo skiro ustavil kadarkoli je to potrebno.

Vgrajena 4,4 Ah baterija omogoča vožnjo od 15 do 20 km le z enim polnjenjem. Razpon je odvisen od obremenitve med vožnjo in površine, po kateri se vozite. Baterija se bo popolnoma napolnila že po približno dveh urah, enostaven sistem zlaganja in nizka teža pa pripomoreta k še večji mobilnosti in svobodi.

Tehnične podrobnosti

 • Domet: do 20 km
 • Največja hitrost: do 25 km/h
 • Nosilnost: do 120 kg
 • Moč motorja: 350 W

Električni skiro Blaupunkt

Vstopite v Meganakupek ali v spletni center www.bigbang.si ter si poglejte pestro izbiro električnih skirojev. V naših trgovinah nas čakajo svetovalci, ki vam bodo z veseljem pomagali z drugimi nasveti, poslušali vaše želje in poiskali pravo prevozno sredstvo za vas.

Več na Meganakupek.si
Veliko zanimivosti lahko odkrijete tudi na Nakupek.si