Konferenčni stol

Konferenčni stoli so namenjeni za udobno sedenje med konferenčnimi sestanki ali delavnicami. Imajo trdno in stabilno konstrukcijo ter udobne naslone za hrbet in glavo. Na voljo so v različnih barvah in materialih, kot so usnje, tkanina in plastika, da se prilagodijo potrebam in stilu vašega prostora. Njihova ergonomična oblika omogoča udobno sedenje med dolgimi sejami. Konferenčni stoli se zaradi svoje funkcionalnosti odlično obnesejo tudi za razne prireditve, čakalnice, pisarne in celo doma. Dizajn, zaradi katerega je zlaganje preprosto, nam omogoča, da lahko hitro spremenimo prostor iz predavalnice s sedišči v odprt prostor za delavnice.

Konferenčni stoli

Konferenčni stoli so ključnega pomena za vsak konferenčni prostor, saj zagotavljajo udobje in podporo med dolgimi sestanki ali delavnicami. Dobro oblikovani konferenčni stoli morajo imeti trdno in stabilno konstrukcijo ter udobne naslone za hrbet in glavo, da bodo uporabniki lahko sedeli udobno več ur.

Ergonomična oblika konferenčnega stola je pomembna, saj omogoča udobno sedenje in pomaga preprečevati bolečine v hrbtu, vratu in rokah. Številni konferenčni stoli imajo tudi ročaj za nastavljanje višine, da se lahko prilagodi visini mize in uporabnika.

Konferenčni stoli so na voljo v številnih barvah in materialih, kot so usnje, tkanina in plastika, da se prilagodijo potrebam in stilu vašega prostora. Usnjeni konferenčni stoli so elegantni in se dobro obnesejo v formalnejših okoljih, medtem ko so tkanine in plastike bolj primerni za casual okolja.

Pri izbiri konferenčnega stola je pomembno, da se proučijo vse funkcije in lastnosti, da se zagotovi, da bo stol ustrezal potrebam in zahtevam vašega konferenčnega prostora. Nadaljujte z brskanjem po naši široki izbiri konferenčnih stolov in izberite tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.


Naša trgovina vam ponuja številne modele konferenčnih stolov, vključno z:

 1. Ergonomičnimi konferenčnimi stoli z naslonjalom za glavo in ročajem za nastavljanje višine
 2. Konferenčnimi stoli s polnimi naslonjali in visoko kakovostnim usnjem
 3. Konferenčni stoli z oblazinjenim sedežem in naslonjalom za hrbet
 4. Konferenčne stoli s kovinskimi nogami in trdnimi naslonjali
 5. Stoli za konference z mehko oblazinjenim sedežem in naslonjalom

Vsi izdelki so izdelani s premišljeno ergonomijo in trdnostjo, da zagotavljajo udobje in stabilnost med dolgimi sejami.

Preverite našo široko izbiro konferenčnih stolov in izberite tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam. S hitrim in enostavnim naročanjem in dostavo po vsej državi, boste lahko hitro in enostavno obnovili svoj prostor.

Na hitro si del naše ponudbe lahko ogledate tudi v spodnji galeriji:

 • Material: kovina, tkanina Barva: bež Nogice: kovinske Nosilnost: 110 kg
 • Material: tkanina Barva: črna Nogice: kovinske Nosilnost: 102 kg
 • Material: eko usnje Barva: bež Nogice: kovinske Nosilnost: 136 kg
 • Udoben konferenčni stol v modri barvi. Stol je oblazinjen s kakovostno mrežno tkanino. Rokonasloni so fiksni, sedišče je napolnjeno s peno za večje udobje
 • Udoben konferenčni stol v nevtralni sivi barvi. Stol je oblazinjen s kakovostno mrežno tkanino. Rokonasloni so fiksni, sedišče je napolnjeno s peno za
 • Udoben konferenčni stol, oblazinjen z kvalitetnim umetnim PU usnjem v sivi barvi. Rokonasloni so fiksni, sedišče ima v notranjosti peno visoke gostote za
 • Eleganten konferenčni stol bež barve, v kombinaciji pravega kravjega usnja in PVC tkanine. Sedišče ima v notranjosti peno z visoko gostoto, kar vam
 • Modern konferenčni stol, ki je oblazinjen s kvalitetno mrežno tkanino v modri barvi. Ima fiksne, plastične rokonaslone. Sedišče stola je oblazinjeno s
 • Konferenčni nakladalni stol s črnim ogrodjem. Na voljo v večih barvah. Višina sedišča je 44 cm. Max. obremenitev: 100 kg.
 • Konferenčni nakladalni stol s črnim ogrodjem. Na voljo v večih barvah. Višina sedišča je 44 cm. Max. obremenitev: 100 kg.
 • Konferenčni stol ISO je odličen za konferenčne dvorane, čakalnice, javne prostore... Dobavljiv v kromiranem ali črnem ogrodju. Stol je nakladalen. Narejen
 • Stol. Moderen stol s sedežem in hrbtnim naslonom črne barve in kromiranim ogrodjem. Udobno tapeciran sedež omogoča sproščeno sedenje.
 • Konferenčni stol je debelo podložen s peno visoke gostote, oblazinjeno v imitacijo usnja. Okvir stola je kromiran. Naslonjala za roke so podložena.
 • Vsestransko uporaben stol, ki v vašo sejno sobo prinese občutek zanesljivosti in elegance. Ohišje stola je narejeno iz kromiranega jekla. Naslonjalo za roke
 • Udoben in eleganten konferenčni stol, ki je oblazinjen s kvalitetnim umetnim PU usnjem v črni barvi. V notranjosti sedišča ima peno z visoko gostoto, za

Naročite ZDAJ in Prejmite Brezplačno Dostavo!

“Nadgradite svoj delovni prostor z konferenčnim stolom za pisalno mesto danes in uživajte v brezplačni dostavi. Ne čakajte, naročite zdaj in si zaslužite udobje in stil, ki si ga zaslužite!”

#Meganakupek | Prihodnost pohištva na spletu


Najpogosteje prodajan model stolov za konferenčne sobe in dvorane je ISO stol. Klasična oblika, široka paleta oblazinjenj in materialov ter različnih modelov in dodatkov so razlogi, da se konferenčni stoli iz programa ISO uspešno uporabljajo tako v pisarnah kot v šolah in na univerzah.

Konferenčni nakladalni stol s črnim ogrodjem. Na voljo v večih barvah. Višina sedišča je 44 cm. Max. obremenitev: 100 kg.
Konferenčni stol ISO

Konferenčni stol je nalagalni in zložljiv

Ne le pisarne in delovne kotičke doma, tudi sejne sobe, čakalnice in ostale prostore je potrebno opremiti s kakovostnim in funkcionalnim pohištvom.

Konferenčni stol, ki je del blagovne znamke Amarex, je odlična izbira. Izdelan je iz kakovostnih materialov, odlikuje pa ga moderen, preprost dizajn.
Ima oblazinjen sedež in naslonjalo, zato ponuja tudi udobje, ki si ga bo vsak obiskovalec želel.

Stole lahko, ko jih ne potrebujete, praktično zložite enega na drugega in s tem prihranite prostor.


Kako urediti konferenčni prostor?

Pri urejanju konferenčnih prostorov je v prvem planu funkcionalnost prostora. Tako je poleg udobnih konferenčnih stolov smotrno zagotoviti tudi primerno zatemnitev prostora. To uredimo z zavesami iz težkega metražnega blaga, lahko pa tudi z roloji in žaluzijami. V ostalih prostorih, kjer uporabljamo konferenčne stole, kot so na primer čakalnice, lahko prostor poživimo s slikami. Te bodo omehčale konferenčno strogost prostora in popestrile ambient.

Konferenčni prostor je ključnega pomena za uspešno organizacijo konference, poslovnega srečanja ali drugih dogodkov. Tukaj je nekaj nasvetov, kako ga urediti in pripraviti na dogodek:

 1. Velikost: Izberite velikost prostora glede na število pričakovanih udeležencev in tip dogodka.
 2. Rastline: Dodajte žive rastline, da bo prostor bolj svež in prijeten.
 3. Osvetlitev: Prilagodite osvetlitev glede na tip dogodka in udeležence.
 4. Pozicija miz in stolov: Postavite mize in konferenčne stole tako, da bodo udeleženci lahko sedeli v udobnem položaju.
 5. Tehnologija: Zagotovite dostop do električne energije, brezžičnega interneta in drugih tehnoloških naprav, ki jih boste potrebovali.
 6. Dekoracija: Okrasite prostor z zanimivimi dekoracijami, da bo dogodek bolj zapomljiv.
 7. Prezentacijski materiali: Pripravite prezentacijske materiale, kot so projektor, zasloni in flip-charty.
 8. Hrana in pijača: Pripravite prigrizke in pijačo, da bodo udeleženci lahko uživali med dogodkom.

Z upoštevanjem teh nasvetov lahko uredite učinkovit in funkcionalen konferenčni prostor, ki bo navdušil vaše goste in pomagal doseči cilje dogodka.


NE POZABITE:

Naročite ZDAJ in Prejmite Brezplačno Dostavo!

“Nadgradite svoj delovni prostor z konferenčnim stolom za pisalno mesto danes in uživajte v brezplačni dostavi. Ne čakajte, naročite zdaj in si zaslužite udobje in stil, ki si ga zaslužite!”

#Meganakupek | Prihodnost pohištva na spletu