Zvok in slika

Kako povezati brezžične Bluetooth slušalke z vašim televizorjem?

Kako povezati brezžične Bluetooth slušalke z vašim televizorjem?

Vsi smo se že znašli v situaciji, ko smo želeli odklopiti vse neprijetne zvoke v okolici in se prepustiti glasbi, ki nas sprošča, pomirja in navda z mirnimi meditativnimi čustvi. Po drugi strani smo se nahajali v trenutku, ko smo rade volje hoteli v miru gledati novo epizodo svoje najljubše serije, pa nas je okolica s svojo glasnostjo izredno motila. Takrat so se naše misli vrtele okrog »magičnih« slušalk, s katerimi bi se lahko prepustili svojemu svetu. Spodaj predstavljamo način, da od brezžičnih slušalk dobite ravno tisto in takrat, kot si to želite.

Ima vaša televizija Bluetooth?

Če imate v dnevni sobi novejši model televizije, ta najverjetneje premore povezavo Bluetooth. V tem primeru ne potrebujete drugega, kot slušalke, ki podpirajo takšno medsebojno skladnost, zato sledite navodilom za povezovanje, ki so prišla skupaj z vašo televizijo, in uživajte. Slušalke, ki omogočajo brezžično Bluetooth povezavo, so vedno pogostejše – našli boste primerne med različnimi proizvajalci, tudi tiste, ki ob uporabi onemogočijo zunanje zvoke, da se lahko posvetite le glasu znotraj njih. Nič več otroškega dretja, pasjega lajanja in tako dalje. Sanjsko, kajne?

Zakaj bi si želeli Bluetooth slušalke?

Iskreno, ne potrebujete jih nujno, so pa v letu 2017 zelo zaželena in enostavna rešitev, ki vas takoj spojijo s televizijo. Še več – postala so ključna povezava med tema dvema komponentama, pomislite pa tudi, kaj vse lahko storite še s pametnim telefonom, tablico ali drugimi pametnimi aparati, ki jih je na trgu z vsakim dnem več.

Nadgradnja televizije

V primeru, da ste v fazi nakupa nove televizije vam priporočamo, da si preberete naš članek, kako izbrati pravo televizijo.

… in ste že na ciljni črti

Od tega koraka naprej potrebujete nove slušalke, ki podpirajo povezavo preko sistema Bluetooth JBL E55 BT Slušalke JBL E55BT so vzdržljive modne brezžične naglavne slušalke, ki nosijo JBL podpisni zvok. Baterija predvaja glasbo do 20 ur, udobni materiali pa poskrbijo za udobnost. JBL T110 BT Z JBL Pure Bass zvokom so slušalke T110BT idealne za brezžično poslušanje glasbe kjerkoli in kadarkoli. Vgrajena baterija izdrži do 6 ur delovanja z enim polnjenjem. Napolnijo se v slabih 2 urah. Slušalke imajo vgrajen tudi majhen magnet, ki omogoča, da se kabel ne prepleta. AKG Y50 BT Komfortna izdelava omogoča dolga poslušanja vgrajen mikrofon pa prostoročno telefoniranje. Sodobna oblika v skladu z najnovejšimi modnimi trendi. Ne glede na to, za kateri model se boste odločili, je pomembno, da izbereta tistega, ki vam med nošenjem predstavlja udoben tehnološki dodatek in se prilagaja obliki glave. Od tu dalje vam ostane le še, da se udobno namestite, naslonite v svojem mehkem naslonjaču, si prižgete najljubši film, uživate med gledanjem, ali zaspite ob mirni glasbi.

 
Več na Meganakupek.si
Veliko zanimivosti lahko odkrijete tudi na Nakupek.si