Gospodinjstvo

Braun likalna postaja CareStyle 5 – še hitrejše in lažje likanje

Braun likalna postaja CareStyle 5 - še hitrejše in lažje likanje


samodejno nastavi ustrezno temperaturo za vsako tkanino
, od nežnih do bolj kompaktnih in s tem varuje vaša oblačila. Edinstvena likalna plošča Eloxal 3D Backglide s poševnimi zaobljenimi robovi omogoča, da likalnik po tkanini drsi brez napora v vseh smereh (360°) – tudi »vzvratno«- preko zadrg, šivov, gumbov in drugih ovir. Z učinkovitejšim glajenjem so vaša oblačila zlikana zelo hitro. naslovna K udobnejšemu likanju pripomorejo še druge lastnosti likalne postaje kot na primer do uporabnika prijazen digitalni zaslon, ekološki način delovanja, funkcija za samodejni izklop po 10 minutah neuporabe in inovativni sistem preprostega zaklepanja. Braunova zavezanost odličnosti je bila nagrajena, saj so tako posamični izdelki iz serije CareStyle 5 kot tudi celotna serija prejeli več priznanj za vrhunsko kakovost, pametno tehnologijo, funkcionalnost in dizajn, med njimi tudi nagrado Plus X Award »Best product of the year« – najboljši izdelek leta v svoji kategoriji.

10 prednosti likalnih postaj Braun CareStyle 5

6Brezskrbno, enostavno in učinkovito likanje

Pametna iCare tehnologija s samodejno nastavitvijo najprimernejše temperature za likanje vsake vrste tekstila, tudi najobčutljivejše, zagotavlja pametno zaščito vaših oblačil brez izgube časa za ogrevanje ali ohlajevanje. Zadovoljni boste z rezultati. Izjema med modeli v seriji je postaja IS 5022, pri kateri temperaturo nastavite ročno.

Likalna plošča, Eloxal 3D BackGlide za zajamčeno drsenje v vseh smerehLikalna plošča, Eloxal 3D BackGlide

S patentirano, zaobljeno in navzgor zakrivljeno obliko ki se zgleduje po snowboardih, likalna plošča Eloxal 3D BackGlide zagotavlja drsenje v vseh smereh (360°), celo »vzvratno«. To pomeni hitrejše in bolj učinkovito likanje. Nikdar več se ne boste zatikali ob gumbe, žepe in zadrge in ob stalnem prilagajanju oblačila povzročali novih gub. Plošča je obenem tudi izjemno odporna na praske, saj je do dvakrat trša od nerjavečega jekla.

Večja zmogljivost pare za hitrejše in enostavnejše likanje brez naporaVečja zmogljivost pare

Večji volumen pare na časovno enoto pomeni večjo učinkovitost in omogoča, da je vsako oblačilo hitro in brezhibno zlikano. Višji pritisk pare pa omogoča, da ta povsem prodre v tkanino. Ne glede na to, kako zmečkano je bilo oblačilo, bo z novo likalno postajo brez gubic hitreje, kot ste kadar koli mislili, da je mogoče. Likalna postaja CareStyle 5 vaše delo prepolovi in zagotavlja, da bodo vaša oblačila in tkanine brez napora brezhibno zlikana.

Kompakten in ergonomičen dizajnKompakten in ergonomičen dizajn, kotliček za vodo je vgrajen v postajo

S tem, ko je kotliček za vodo ločen od likalnika in vgrajen v postajo, je Braunov likalnik postal znatno lažji in bolj ergonomičen. Likanje z njim je bistveno lažje in udobnejše, saj je za dvigovanje potrebno precej manj napora. Kotliček za vodo je večji kot pri klasičnem parnem likalniku, zato ga je treba redkeje polniti, kar pomeni manj dela pri likanju.

Funkcija za samodejni izklop

Funkcija za samodejno izključitev likalnega sistema izključi napravo po 10 minutah neuporabe. To je še posebej pomembno, če v naglici odidete z doma ali pa preprosto pozabite izključiti napravo. Samodejna izključitev zagotavlja varnost in prihranek energije.

Intuitivno preprost, pameten in do uporabnika prijazen digitalni zaslon

Digitalni zaslon je intuitiven in preprost za uporabo. LED zaslon vas preprosto in gladko vodi skozi proces likanja.

Enostaven sistem zaklepanja

Z enim gibom varno in hitro zaklenete sistem: likalnik le pritisnete na postajo. Celoten sistem je tako hitro in enostavno pripravljen za shranjevanje. Enostaven sistem zaklepanja

Ekološko delovanje12

Ko ne potrebujete veliko pare, s pritiskom na gumb vključite ekološko delovanje, s katerim prihranite energijo.

CalcClean sistem za čiščenje vodnega kamna

Zagotavlja dolgo življenjsko dobo naprave. LED prikazovalnik vas opozori na kopičenje vodnega kamna, čiščenje pa je preprosto in hitro v treh korakih: najprej odprete posodico z vodo, jo napolnite in pretresete, nato pritisnete gumb na prikazovalniku. Lučka se bo prižgala, ko bo čas za ponovno čiščenje – preprosto, enostavno in hitro.

Kompaktna oblika za preprosto shranjevanje

Braunov CareStyle 5 sistem odlikujejo izjemno čisto in preprosto oblikovanje, kompaktna oblika s priročnim preprostim sistemom zaklepanja, kar vse omogoča preprosto prenašanje, shranjevanje in prihranek prostora. Kompaktna oblika za preprosto shranjevanje

Kateri model Braunove likalne postaje CareStyle 5 je pravi za vas?

Na voljo so štirje modeli likalnih postaj CareStyle 5, ki se med seboj razlikujejo po nekaterih značilnostih. V preglednici poiščite pravi model likalne postaje zase: primerjava likalnikov Braun

Nemška tehnologija

Kakovost in dolga življenjska doba Braunovi proizvodi so zasnovani in razviti v skladu z nemškimi standardi kakovosti. Ti se izražajo tudi v strasti, s katero vsi zaposleni sodelujejo pri izdelavi izdelkov. Kakovost in dolga življenjska doba odločilno prispevata k uspehu in dobremu imenu blagovne znamke Braun. To potrjujejo zadovoljni kupci, ki blagovno znamko priporočajo še drugim, prav tako kot izjemne uvrstitve in številne zmage v primerjalnih testih, ki jih izvajajo neodvisne potrošniške revije in organizacije.

Kakovost

100 testov kakovosti – za zagotavljanje visokih kakovostnih standardov je vsaka naprava temeljito testirana v vseh fazah od razvoja do zaključka serijske proizvodnje, v tem je zajetih več kot 50 let Braunovih izkušenj. Da bi zagotovili zanesljivost, se izdelke Braun preizkuša tudi v testih, ki posnemajo resnično življenje. To pomeni, da so Braunovi likalni sistemi posebej testirani z vidika uresničevanja potreb Braunovih kupcev.

 
Več na Meganakupek.si
Veliko zanimivosti lahko odkrijete tudi na Nakupek.si