Gospodinjstvo

Popolna nega vaših oblačil skozi celo leto s sušilnimi stroji AEG

Popolna nega vaših oblačil skozi celo leto s sušilnimi stroji AEG

ALI SE VAM JE TO ŽE KDAJ ZGODILO? SKRČENA, ZMEČKANA, ZAPLETENA, OBRABLJENA IN STANJŠANA OBLAČILA? UPAJTE SI SUŠITI S SISTEMOM ABSOLUTECARE® S sušilnimi stroji AEG lahko samozavestno posušite celo volno in svilo. Sistem AbsoluteCare® natančno nadzira premikanje in temperaturo v bobnu za vsako vrsto tkanin. Ta prilagojeni sistem sušenja poskrbi, da tkanine niso nikoli izpostavljene nepotrebni vročini. Oblačila obdržijo enako teksturo, kot ko ste jih kupili, dlje časa. Nizke temperature sušenja pa poskrbijo tudi za prihranek pri energiji. Volnena oblačila so pritisnjena ob boben v vodoravni položaj ter tako replicirajo sušenje na ravni podlagi. To pomeni, da oblačila ne padajo naokrog, vlakna niso poškodovana, in zato lahko zagotavljamo, da ne pride do krčenja oblačil. Oblačila za aktivno preživljanje prostega časa (npr. jakne softshell) dobijo ravno dovolj toplote, da obnovijo popolno funkcionalnost svoje vodoodporne membrane. Z nizko hitrostjo in vzvratnim obračanjem bobna, ki je tako nežen kot naravno sušenje, svila ohrani svojo obliko in je posušena manj zmečkano, kot pri naravnem sušenju.

Ali ste naveličani sušenja na vrvi in likanja?

Sušenje na vrvi ali stojalih je lahko zamudno. Ker je odvisno od lepega vremena, se le redko prilega vašemu življenjskemu stilu. Vaša oblačila so poleg tega izpostavljena različnim elementom – dež, mrzlim temperaturam in sončni svetlobi – zaradi česar barve oblačil zbledijo. Še toliko bolj – takšna vrsta sušenja zahteva veliko prostora v vašem domu in poskrbi za veliko likanja.

Sušenje s sušilnim strojem prinaša rezultate.

MEHKOBO: Sušilni stroji AEG dokazano zmehčajo vaša oblačila. Obdržali boste občutek popolnoma novih oblačil skozi celotno garderobo. PRIHANEK ČASA: Sušilni stroji so veliko hitrejši, kot sušenja na vrvi/stojalu. Namesto, da zapravljate dragocen čas z obešanjem opranih oblačil, boste uživali brezskrbno sušenje 365 dni na leto. MANJ LIKANJA:                   Tehnologija ProSteam® zmanjša gube za tretjino*, minimizira potrebo po likanju in pomaga pri oblačil, ki so težja za likanje. Poleg tega lahko uporabljate enako tehnologijo za osvežitev oblačil, ki ne potrebujejo biti izpostavljena celotnemu procesu pranja ter jih tako zaščite pred obrabo in raztrganinami. * V primerjavi z enakim strojem brez tehnologije ProSteam®.

Več odlagalne površine na manj prostora

Uporaben dodatek v vaši pralnici je zagotovo vezni člen za pralni in sušilni stroj, s posebno drsno polico. S pomočjo tega člena pridobite dodaten prostor v pralnici, hkrati pa vam omogoča, da brezskrbno postavite sušilni stroj na pralni stroj. Primeren je za stroj širine 60 cm in globine 54-60 cm. Drsna polica se izvleče do 34 cm.

Sofisticirana tehnologija toplotne črpalke.

Ta tehnologija poskrbi za rezultate, ki jih želite, z nežnim sušenjem oblačil ob nižjih temperaturah, kot so standardne. Toplotna črpalka namreč reciklira vroč zrak in ga uporablja za ogrevanje hladnega zraka za kasnejšo uporabo pri postopku sušenja. Ker je ta postopek zelo učinkovit, porabi sušilni stroj s toplotno črpalko manj energije kot običajni sušilni stroj. To pomeni, da lahko prihranite do 40 % energije brez kompromisov pri učinkovitosti.

Suha bluza, suh dom

Preprečite vlago v vašem domu zaradi mokrih oblačil, ki visijo v vaši dnevni sobi, istočasno pa poskrbite za nižji račun za električno energijo. Sušilni stroj s sistemom AbsoluteCare® ima energijsko oznako do A+++. Sistem ÖKOFlow pa poskrbi, da sušilni stroj deluje ob najboljši zmogljivosti dlje časa. Plus, z novim dvoplastnim filtrom in zapečatenostjo, boste morali očistiti samo en filter.

Napolnite: pametno

Tehnologija ProSense® zagotavlja najboljšo energijsko učinkovitost z hitrim prilagajanjem cikla, glede na velikost napolnjenosti stroja – tudi za najmanj napolnjen stroj (1-2 kg).

Potopite se v nagrade

Edina promocija, ki vas ne bo pustila na suhem. Z nakupom sušilnega stroja s toplotno črpalko AEG prejmete darilno kartico Terme Čatež v vrednosti 30 €. Več o promociji  Če ste kupili katerega izmed sušilnih strojev s toplotno črpalko AEG* vključenega v akcijo v obdobju od 20. 11. 2017 do 28. 02. 2018 oz. do razprodaje zaloge, lahko dobite ob spletni prijavi nakupa darilno kartico za Terme Čatež v vrednosti 30 €. * Promocija velja za naslednje modele: T8DEE48S, T8DEC68S, T8DEA68S. Ob nakupu sušilnega stroja s toplotno črpalko AEG do 15. 12. 2017 pa vam ob spletni prijavi nakupa pripada tudi 5-letna garancija. Več o garanciji

 
Več na Meganakupek.si
Veliko zanimivosti lahko odkrijete tudi na Nakupek.si