Ideje in navdih za opremo doma

Dekorativni dodatki naredijo iz hiše dom

Oprema doma velja za enega finančno zahtevnejših življenjskih projektov, zato se velja projekta lotiti premišljeno. Trendi se v svetu notranje opreme precej hitro spreminjajo, svoj dom pa jim je najenostavneje prilagajati s pomočjo dekorativnih dodatkov. Pohištvo namreč velja za večji finančni zalogaj, zato velja investirati v vizualno nevtralne kose izčiščenih liniji in nevpadljivih barv. Tovrstni kosi bodo večno modni, dopolnimo pa jih z drznimi dodatki za dom, ki poskrbijo za aktualen videz prostora. 

Dodatki slike

Prav vsak prostor v domu je mogoče popestriti z izborom primernih dodatkov, velik vizualni vpliv v prostorih ima hišni tekstil – posteljnina, zavese, odeje, dekorativne blazine, brisače in preproge. Gre za cenovno ugodne kose, ki jih lahko menjamo glede na sezono ali trenutne trende. Privoščimo si lahko kombiniranje zanimivih vzorcev, barv in tekstur; paziti velja le na skladen videz celotnega ambienta. Vertikalne površine, kot so stene, lahko popestrimo s slikami, urami, stenskim dekorjem in tapetami, horizontalne površine, kot so police, kredence in mize pa z drobno dekoracijo kot so vaze, kipi, sveče in rastline. 

Dodatki spalnica

Oprema otroške sobe oziroma dojenčka je za bodoče starše lahko prav stresen zalogaj. Pri načrtovanju otroške sobe ni nobene potrebe po vnaprejšnjem določanju spola z uporabo generične rožnate ali modre barve! Izbrati velja preproste lepe pohištvene kose ter jih dopolniti z otroškimi izdelki poljubne nežne pastelne barve. Sobica za dojenčka naj bo umirjena in nežna; ob rasti otroka pa lahko dodatke preprosto zamenjamo za bolj živo pisane kose in tako povsem spremenimo izgled prostora. 

dodatki otroška soba

Dodatki so ključnega pomena tudi pri opremi pisarn in poslovnih prostorov. Z njihovo pomočjo ustvarimo prijeten delovni ambient, ki ustvari prijetno vzdušje, spodbuja kreativno razmišljanje ter obiskovalcem sporoča o našem delovnem področju in osebnemu okusu. V pisarnah so poleg funkcionalnih pisalnih miz, stolov in regalov posebno dobrodošle magnetne in šolske table, svetila in luči, škatle in koši, sobne rastline in inspiracijske slike. 

Dodatki pisarna

Spletno nakupovanje je danes zelo razširjeno, preprosto pa je preko spleta kupovati tudi dodatke za dom. Pri pohištvu so tovrstni nakupi nekoliko zahtevnejši, saj izbor večjih kosov zahteva številne izmere in izrise, pri dodatkih pa je takih omejitev veliko manj. Spletni nakup lahko opravimo iz udobja doma ob kateri koli uri dneva. Vse, kar potrebujemo, sta internetni brskalnik in kreditna kartica. Spletna trgovina trgovcem omogoča pestrejšo ponudbo kot v fizičnih trgovinah, blago je v kratkem časovnem obdobju dostavljeno na prag naročnika, ki ga lahko v primeru neustreznosti tudi preprosto vrne.

Dodatki nakup prek spleta

Več izdelkov na meganakupek.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja