Ideje in navdih za opremo doma

Prava sedežna še nikoli ni bila tako pomembna!

Navijanje za športnike in športnice je resen šport!

Si tekme in dogodke najraje ogledate doma, v dobri družbi in gastronomski spremljavi? Tudi mi! Zato smo se pred nastopom slovenske reprezentance na brazilskih Olimpijskih igrah poglobili v ponudbo sedežnih garnitur ter se pogovarjali z izkušeno svetovalko in prodajalko Natašo.
Oglate sedezne

Po službeni dolžnosti smo morali najprej preveriti, kako se obnese počitek v klasičnih sedežnih oglatih oblik, ki so ena najbolj pogostih izbir, med materiali pa mikrovlakna ali usnje.

Premicna naslonjala

Z mislimi na napeto spremljanje dogajanja na ekranih smo se navdušili nad kompatibilnim programom, kjer naslonjala zelo enostavno premikate naprej ali nazaj, verjetno odvisno od športnega rezultata? 🙂

Usnjena sedezna

Ste med počitkom in branjem radi čim bolj na “komot”? Potem si privoščite počivalnik z elektronskim premikom naslonjal in podpore za noge.

Počitek je bil tako blagodejen, da smo skoraj preslišali pomembno malenkost, na katero je opozorila svetovalka Nataša. Če pri čiščenju tal prisegate na robotskega pomočnika, preverite njegovo višino in jo upoštevajte pri izbiri in nakupu sedežne! Da bo lažje počistiti pokovko in druge navijaške kulinarične dodatke.

Skandinavski slog1

Leže in sede smo preizkusili tudi sedežno v priljubljenem preprostem skandinavskem slogu. Ocena: udobno! Ste vedeli, da lahko v vseh spodnjih vzorcih izbirate le posamezne okrasne blazine, ne le celotne sedežne?

Vzorci blaga

Če v sedežni najraje uživate v horizontali ali velikokrat gostite prijatelje oz. sorodnike, vas bo Nataša usmerila v sedežno ponudbo z ležišči ali rešitvami, kjer s taburejem hitro ustvarite prostorno udobje za vso družino!

Raztegljive sedezne

Seveda prava sedežna ni pomembna le v času spremljanja športnih ali drugih dogodkov, zato vas vabimo v naše prodajalne, kjer bomo z veseljem pomagali in našli sedežno, ki je prava za vas. Če boste naleteli na Natašo, vam lahko že sedaj zaupamo, kaj vas bo vprašala … Ali na sedežni več sedite ali ležite? 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Več izdelkov na meganakupek.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja