Ideje in navdih za opremo doma

Juhej, počitnice so tu! Izdelki in zanimivosti za počitnice

Počitnice bodo popolne z Meganakupek.si 🙂

Počitnice Izdelki in zanimivosti za počitnice

Počitnice se bližajo in otroci so vedno bolj veseli. Končno je prišel čas poletnih počitnic, ko se lahko bolj brezskrbno prepustimo prostočasnim dejavnostim, potovanjem, sproščanju in preživljanju časa z družino. To poletje bo brez dvoma nepozabno ne glede na to ali bomo počitnice preživeli v mestu, na deželi, pri sorodnikih oziroma prijateljih, na ležalniku ob lokalnem bazenu ali pa na plaži eksotične turistične destinacije.

Poletne počitnice ležalnik brisače

Poleg kopalk je ob morju najbolj nujen dodatek živahna brisača za na plažo. Uporabimo jo lahko za brisanje po kopanju ali kot ležalko, privoščimo pa si lahko izbor čim bolj pisanih barv in vzorcev. Zadnja leta so modni modeli okroglih oblik, klasične pravokotne brisače pa bodo zaradi funkcionalnosti vedno aktualne. Posebno trendi so brisače, ki imajo robove okrašene s barvnimi cofki ali resicami.

Novost na trgu so posebno prilagojeni modeli brisač za na ležalnik, ki se ponašajo z integriranimi žepi za shranjevanje sončnih krem in drugih nepogrešljivih pripomočkov. Za prenašanje brisače bo prišla najbolj prav velika torba za na plažo, v katero lahko spravimo tudi plastenko vode, dobro knjigo, kremo in telefon. Poleti je potrebno paziti na zadostno zaščito pred sončnimi žarki. Sončne kreme so sicer sorazmerno učinkovite, nič pa ne prekosi naravne sence, ki si jo zagotovimo z uporabo senčnika.

Brisače za na plažo barvne pisane

V poletnih mesecih je zadostna hidracija še kako pomembna!

Ko so počitnice vroče je priporočljivo spiti najmanj dva litra tekočine na dan, namesto kupljenih presladkanih sokov pa si lahko privoščimo vodo, v kateri namočimo koščke sadja in osvežujočih zelišč. Sadno vodo postrezimo v simpatičnih kozarcih starinskega izgleda in okrasimo s slamicami. S pisanimi barvami, sočnim okusom in zdravimi sestavinami bomo brez dvoma navdušili goste!

Poletne počitnice kozarec limonada sadje slamice

Splošno znano je, da so temperature poleti v zavetju dreves nižje. Po osvežujočo sprostitev se lahko odpravimo v bližnji gozd ali park, med drevesi razpnemo visečo mrežo in se prepustimo zibanju vetra ter dobri knjigi. Viseče mreže so odlična iznajdba, saj jih je preprosto zložiti, nositi in namestiti; za sedenje ali ležanje so zelo udobne, z njihovo uporabo pa ne poškodujemo narave.

Poletne počitnice viseča mreža narava

Otroci tudi na počitnicah poleti zahtevajo konstantno animacijo in motivacijo

Odlične počitnice zagotovimo s kreativnimi pripomočki za učenje in igro iz našega programa vse za otroke V bazenu in morju jih bodo navdušile igrače za kopanje, na suhem pa jih zelo zabavajo otroški poganjalci. Za počitek ga uporabite tudi viseči stol.

Poletne počitnice napihljiva igrača za v bazen

Počitnice in sveža hrana

Poleti je hrano najlepše uživati na prostem. Bodisi planiramo piknik na travniku, daljši izlet z avtom ali dopust v kampu, še kako dobrodošla bo posoda za shranjevanje! Uporaba primerne posode za shranjevanje namreč omogoča dolgotrajnejše ohranjanje svežine hrane, zmanjša količino odpadnih sestavin ter poskrbi, da se delikatna hrana med transportom ne poškoduje.

Poletne počitnice piknik barvne posode za shranjevanje

Prijetne počitnice vam želi celotna ekipa iz Nakupek.si, če se vam kaj prijetnega prigodi nam pošljite sliko na facebook.

Več izdelkov na meganakupek.si

Vrtni program vrt in oprema

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja