Ideje in navdih za opremo doma

Posebni pohištveni kosi za piko na i

1. Posebni pohištveni kosi v prostor vnesejo karakter

Pri opremljanju doma se običajno najprej posvetimo večjim in trajnejšim elementom, kot so talne obloge, stavbno pohištvo, vgradni elementi, kuhinja ter večji pohištveni kosi. Običajno so to tudi elementi, ki zahtevajo večji finančni vložek in jih ne menjamo prav pogosto ter so iz teh razlogov vizualno bolj nevtralni. Pridih osebnega okusa in trenutnih trendov domu dodajo posebni pohištveni kosi in dekorativni dodatki, ki naredijo iz hiše dom! Gre namreč za kose, ki so enostavno zamenljivi, zato lahko pri nakupu domišljiji pustimo prosto pot ter izberemo bolj drzne kose.

komode in omarice dekorativni dodatki

2. Detajli kot so ročaji, noge in potiski front so pomembni!

Komode in omarice so manjši pohištveni kosi, pri katerih lahko izbiramo med pestro paleto slogov, barv in materialov. Trenutno so posebno modni modeli industrijske ali vintage estetike, ki se ponašajo z drznimi modeli ročajev in so dvignjeni na zanimive zaobljene kovinske ali lesene noge. Opaziti je mogoče tudi porast modelov s pisanimi neujemajočimi se potiski na frontah predalov. 

industrijski izgled vintage pohistvo

3. Brez kozmetičnih in toaletnih miz v sodobnih spalnicah ne gre!

V sodobnih spalnicah oziroma garderobah so vedno bolj priljubljeni tudi kozmetični kotički, v katerih ne gre brez kozmetične in toaletne mize. Gospe in gospodične se pred odhodom od doma rade brezhibno uredijo v umirjenem okolju, kozmetična miza pa omogoča tudi shranjevalne površine, kjer so lepotni pripomočki, ličila in nakit vedno spravljeni na svoje mesto. Vsaka uporabnica lahko najde popoln model zase, saj so kozmetične in toaletne mize na voljo tako v skandinavsko minimalističnih kot romantičnih antičnih izvedbah.

kozmetična miza ogledalo romantično antični elegantno skandinavski izgled

4. Industrijski slog ostaja priljubljen

Industrijski slog samozavestno ostaja med najbolj priljubljenimi. Kombinacija tekstur neobdelanega lesa, robusne kovine in možatih potiskov je posebno priljubljena pri mladih uporabnikih, ki lahko običajno stanovanje s pomočjo industrijskih stenskih polic, predalnikov, obešalnikov, in skrinj spremenijo v variacijo pravega newyorškega lofta. Poleg industrijskega sloga vedno bolj stopa v ospredje tudi modni glamur, ki je s svojimi bogatimi žametnimi teksturami, medeninastimi detajli in globokimi barvami njegovo popolno ženstveno nasprotje.

industrijski dodatki slog obešalniki shranjevalne odlagalne površine predsoba

Več izdelkov na meganakupek.si