Otroška oprema - Vse za otroka - igrače za otroka

Najbolj priljubljeni izdelki

Preverite kaj so kupili naši kupci
1.

Dostava na dom

Izdelke vam dostavimo na dom ali drugi naslov

2.

Naročite darilo.

Izdelek vam dostavimo na naslov, ki si ga izberete.

3.

Kakovostni izdelki in priznane blagovne znamke.

Izberite vašo najbolj priljubljeno blagovno znamko.

4.

Kupi in uživaj.

Hitra dostava.

Vse za najpomembnejšega člana – Otroška oprama

Otroška oprema za prijetne skupne začetke. Prispele so najboljše novice – vaša družina bo dobila nov dodatek. Tekma s časom se začne skoraj takoj, saj moramo biti pripravljeni na prihod otroka. Dobro je imeti vodnik, ki bo olajšal izbiro otroške opreme.

Najbolje je, da dobite posteljico , ki ima nastavljivo podlago s tremi višinami, ki bo spremljala otroka v razvoju. Ko otrok nekoliko zraste, spustite posteljo in ko je večja, lahko odstranite strani, ki se bodo spremenile v lepo otroško posteljo. Dojenčki ne potrebujejo blazine, otroška vzmetnica pa mora biti nekoliko trša. Kupite tudi nepremočljivo rjuho, da vzmetnice zdržijo dlje. Tkane ograje za posteljice so zagotovo praktične in tudi posteljnini se ne boste uprli .
Priročno je imeti vse pri roki, ko je čas za kopanje otroka.

Previjalna miza naj bo primerne višine, da se vam med držanjem dojenčka ne bo treba preveč upogibati, običajno pa je prostora za prvo kad. Kad kupiti ga je treba prej, uporabili pa ga boste šele, ko otroku popk odpade. Do takrat dojenčka umijte z vodo, v katero ste dali kamilico. Pomembno je tudi imeti termometre za vodo, da lahko preverite idealno temperaturo za otrokovo kopel. Dojenčki imajo pogosto dolge nohte, zato si vzemite škarje ali prigrizek.

Vozički in dodatna otroška operma

IMOU spletna kamera Ranger2In pri nakupu vozička bodite praktični in kupite model 2 v 1, ko otrok odraste, odstranite košaro in imejte sedež. Sprehajalci so lahko “prvi” ali tisti, ki so kombinirani in s tem praktični. Za dvojčke so na trgu dvojni vozički, in ko odrastejo, bo eden vaših najljubših izdelkov dežnik, ki je praktičen in vam olajša sprehod po mestu in vsak izlet. Skupaj z vozičkom kupite torbo, v kateri boste hranili vse, kar potrebujete.
Varnost otroka je izredno pomembna, zato ne sedite v avto, če niste kupili avtosedeža, ki je anatomsk in v katerem bo otrok varen. Oglejte si tudi praktične dodatke, kot so bazne postaje in nosilci, ki so varno pritrjeni na avto.

Otroška oprema in oblačila za otroke

otroška oprema in oblačila za dojenčke naj bodo bombažna, potrebujete pa kapuce z dolgimi in kratkimi rokavi, nogavice, obleke, ki se zlahka odprejo ob preobleki, pižame, vsaj eno mehko kapo, toplejšo blazino za otroški voziček ali plašč. Če je zima, obvezno nosite rokavice, če je toplo, otroka zaščitite z dežnikom. Nogavice, hlačne nogavice, čevlji, kombinezoni, kratke hlače in obleke – vse to je nujno za vašega otroka, a nakup bo zagotovo razveselil tudi starše.

Naslonjači in pripomočki

Ne pozabite nase, saj mama poleg oblačil rabi tudi svoj kotiček, zato je morda čas, da kupite “tisti” naslanjač ali počivalnik , ​​ki vam je padel v oči in v katerem lahko v miru berete ali gledate film.

Če dojite, si za vsak slučaj vzemite majhno žličko in stekleničko z dudo. Pridobite si tudi blazino za dojenje in udoben stol za dojenje, kot je zdaj v ponudbi. Če ne dojite, si založite nekaj steklenic in dud ter nadomestno mleko. Steklenice lahko enostavno skuhate v pomivalnem stroju ali ročno. Obstajata tudi duda in veriga, s katero bo varen. Odtočne črpalke bodo olajšale življenje vsaki doječi materi. Pomembni so tudi grelniki za steklenice in hrano ter higienske zaloge steklenic. Odločiti se morate le za barvo in vzorce.

Pri izbiri otroške opreme – pohištva in detajlov za otroško sobo naj bodo iz naravnih materialov in nevtralnih barv. Pozabite na pravilo, da se barva sobe ujema s spolom otroka, bodite domiselni.

Prepričajte se, da igrače nimajo trdih delov in jih ni enostavno raztrgati. Za dojenčke je najboljši mobilnik nad posteljico, kar je odlična stimulacija vida.

Otroška oprema in plišaste igrače morajo biti pralne v stroju.

Kmalu bo otrok začel odkrivati ​​svet okoli sebe, igrače pa mu bodo na poti najboljši prijatelj.
Ropotulje, glasbene igrače, ročne lutke in nato izobraževalne igrače so pomemben del vsakega otroštva in velika spodbuda čutil pri odkrivanju vseh teh čudovitih zanimivosti, ki obkrožajo otroka. So odlični pomočniki in raznoliki prigrizki v času, ko dojenčki začnejo rasti zobe. Otroku privzgojite ljubezen do branja – sprva boste skupaj listali pisane slikanice in za tiste prve zgodbe so knjige o tkaninah, ki razvijajo fino motoriko, popolne. Ko berete otroku, najprej izberite kratke slikanice z malo besedila in veliko barvitimi slikami. Ne bo trajalo dolgo, ko boste potrebovali barvice in pobarvanke.

Široka paleta izdelkov za dojenčke in otroke – v Meganakupek spletni trgovini

Seveda starši svojim otrokom želijo le najboljše.
Zato smo poskrbeli, da lahko vse, kar potrebujete, kupite zelo enostavno in na enem mestu. Ponujamo vam široko paleto otroške opreme: pohištvo za otroško sobo, posteljice, postelje, otroške vozičke, avtosedeže, otroško posteljnino, igrače, opremo za nego … Obiščite Meganakupek in kupite otroško poremo zdaj na spletu.
Nakupujte brez panike, a pravočasno. Izkoristili boste lahko popuste in različne akcije ter našli tisto, v čemer boste resnično uživali tako vi kot vaš dojenček.
Otroška oprema je na voljo takoj, pri izdelku preverite zalogo in število izdelkov, ki jih imamo v centralnem skladišču.

Akcija pohištva - in otroška oprema

Ležalniki in gugalniki za otroke (15)

Mladinske sobe (21)

Otrok doma (56)

Otroške sobe (1351)

Otroški vozički (70)

Postelje in pogradi (536)

Sobe za dojenčke (10)

Vse za otroka (1866)

Z otrokom na poti (160)