Usnjeni masažni stol

2.450,00  z DDV

Predvidena dostava od 3 do 14 dni

Usnjeni masažni stol s koleščki

Usnjeni masažni stol AT 301 ima vse sodobne masažne tehnike in šest individualnih prednastavljenih avtomatskih programov, dodana je masaža rok in nekaj dodatnih funkcij. Ima vse značilnosti masažnih robotov, a vendar ne deluje kot masažni robot, saj se mu predel za masažo meč in stopal elegantno “skrije” pod sedež stola Odlikuje ga sodobna oblika, saj v bivanem prostoru deluje kot moderen fotelj, ki pa v notranjosti skriva pravega masažnega mojstra! Kot večina sodobnih masažnih stolov ima sistem 4-roler 3D masiranja in Zero-G položaj, prav tako pa ima možnost električnega uravnavanja nagibov hrbtnega in nožnega naslonjala. Usnjeni masažni stol avtomatsko skenira vaše telo in določi optimalno pozicijo masiranja. Je enostaven za premikanje/prestavljanje po prostoru, ker ima transportna koleščka. Usnjeni masažni stol AT 301 odlikuje  sodobni material, ki je dovolj elastičen in hkrati trpežen in enostaven za vzdrževanje!

Usnjeni masažni stol

Usnjeni masažni stol, pri katerem je mogoče naslonjalo in naslon za noge prilagoditi ležečemu položaju. Ima 4-valjčni masažni sistem po vzoru človeške roke in Shiatsu masažo v programu “Wake-Up”. Usnjeni masažni stol ima 6 individualnih, specializiranih avtomatskih programov, prav tako pa omogoča masažo z zračnim pritiskom v predelu za sedenje za dodatno udobje.

 

Kaj masira usnjeni masažni stolmasaža od glave do pete (hrbet, vrtna vretenca, križ, roke, zadnjica, noge, stopala)
Tehnike masiranjaglajenje, gnetenje, tapkanje, tolčenje, kombinacie gnetenja in tolčenja/tapkanja, shiatsu tehnika,
Avtomatični programišest avtomatskih programov, ki ponujajo različne kombinacije masažnih tehnik, sproščajo telo in dajejo občutek masaže Human touch
Dodatne funkcijemasaža z zračnimi blazinami v področju zadnjice in stegen, masaža meč in stopal. Možnost večstopenjske nastavitve intenzivnosti masiranja, hitrosti masiranja. Izbira točke/območja masiranja. Zero-G pozicija. Timer možnost izbire časa masiranja
Materialvisokokvalitetni umetni materiali, ki so elastični in enostavni za vzdrževanje oz. čiščenje
Barvečrna, bež in rjava

 

Usnjeni masažni stol, druge lastnosti:

Usnjeni masažni stol je vrhunski masažni izdelek.
6 posameznih specializiranih avtomatskih programov
3D masaža
Shiatsu masaža v programu “Wake-Up”
Ničelni gravitacijski položaj
Zračna masaža v predelu za sedenje
Masaža rok
Kotalna ali raztezna masaža
Masaža za gnetenje
Masaža s tapkanjem ali sprostitev
Kombinirana masaža (gnetenje + trkanje)
Masaža z zračnim pritiskom v predelu sedeža za dodatno udobje
Masaža z zračnim pritiskom na teleta
(Uporaba limfne drenaže)
Refleksna masaža stopal
Nastavljiva intenzivnost zračnega tlaka
4 valjčni masažni sistem, ki temelji na človeški roki
Masaža je lahko individualno in individualno prilagojena
Vrtljivi naslon za stopala z masažo teleta in stopal
Samodejno pozicioniranje ramen
Naslonjalo in naslon za noge sta električno prosto in neodvisno nastavljiva v ležečem položaju
Funkcija časovnika s samodejnim izklopom
Transportna kolesa za enostavno premikanje
Ergonomski fotelj
Vključuje posebno blazino za podporo vratu
Kakovostna končna obdelava
Tehnični podatki:

Material: Eleganten videz usnja, 97% poliuretan, 3% bombaž
Teža: 73 kg
Mere: pokončno pribl. 110 cm x 76 cm x 116 cm
V ležečem položaju: približno 182cm x 76cm x 85cm
Poraba energije: 220 – 230 V, 50/60 Hz, pribl. 190 vatov

Številne stranke potrebujejo bolj prilagojeno in specializirano masažo. Da bi zadovoljili potrebe naših strank, smo ponosni, da ponujamo vse naše profesionalne masažne stole po neverjetno nizkih cenah. Absolutno najpomembnejša stvar, ki si jo morate zapomniti med nakupom masažnega stola je udobje. Na Meganakupek.si obljubljamo, da vsi naši izdelki zagotavljajo maksimalno udobje, kar omogoča, da se naše stranke, vaša družina in prijatelji sprostijo in uživajo v profesionalni masaži.

V naši spletni trgovini je veliko različnih prenosnih masažnih stolov, ki zagotavljajo, da lahko najdete tisto, kar potrebujete, in kar je še pomembneje, kar želite. S tako veliko izbiro se zavedamo, da je morda težko sprejeti odločitev. S tem v mislih smo se odločili, da v naš program usnjeni masažni stol dodamo samo najboljše izdelke, ki so na voljo. Zagotavljamo vam, da boste pri nakupu pri nas prejeli enega najbolj kakovostnih in najbolje oblikovanih masažnih stolov na svetu.

Preverite ponudbo počivalnikov in masažnih stolov na Nakupek.si

Komu so namenjeni usnjeni masažni stoli?

Namenjeni so vsem, ki si želijo sprostitve in masaže, po kateri bodo sproščeni še dolgo časa. Njihova osnovna uporaba je masaža hrbta in preostalega dela telesa. Prav tako tudi lajšajo bolečine, ki nastajajo zaradi napačne obremenitve mišic in stresa, saj masažni stoli sproščajo mišice, tako pa zmanjšajo bolečino.

Kako uporabljati usnjeni masažni stol?

Ne uporabljajte svojega masažnega stola v izrazito prašnem in vlažnem prostoru.Vaš počivalnik naj se nahaja v prostoru, s sobno temperaturo (15-35°C). Izogibajte se postavitvi blizu močnih virov toplote (kamin, radiatorji). Izogibajte se daljši izpostavitvi počivalnika neposredni sončni svetlobi. Bližina TV sprejmenika ali drugih elektronskih aparatov lahko moti delovanje stola. Za priklop počivalnika na elektriko uporabljajte izključno priložen električni kabel. Počivalnik priklopite neposredno v ozemljeno zidno vtičnico, brez uporabe podaljškov. Preden ga vklopite ali izklopite, se prepričajte, da so vsi gumbi v legi “OFF”. Ko počivalnika ne uporabljate, naj bo le-ta izklopljen (stikala “OFF”). Če zaznate kakšno napako ali nepravilno delovanje, počivalnik takoj ugasnite in ga izklopite iz elektrike, nato pokličite pooblaščenega serviserja. Če občutite nelagodje ob uporabi počivalnika, ga takoj prenehajte uporabljati. Če pride do izpada elektrike, počivalnik ugasnite (stikala na “OFF”) in ga izklopite iz vtičnice. Ne uporabljajte počivalnika dalj kot 15 minut naenkrat. Če je počivalnik prišel v stik z vodo, ga takoj ugasnite in izklopite ter pokličite serviserja. Skrbite, da bo vaš počivalnik čist in brez prahu.

Ali je garancija na usnjeni masažni stol?

Da, garancija na nove masažne stole je dve leti. Na razstavne eksponate pa eno leto.

Kako deluje usnjeni masažni stol?

Usnjeni masažni stol deluje na principu masažnih valjev, ki omogočajo različne masažne tehnike kot so valjanje, raztezanje, gnetenje, stiskanje, valjenje, udarjanje in ¨Shiatsu¨ masaža. Masaže se izvajajo na področju celotnega hrbta (hkrati z rameni, vratom in ledvenim predelom). Z zračnimi blazinami pa vam masirajo roke, noge in zadnjico. Z zračnimi blazinami se izvajata masaži pritiskanja in shiatsu. Različni profesionalni masažni počivalniki vam nudijo različne kombinacije masažnih tehnik, ki si jih lahko sami uravnavate, lahko pa se prepustite v naprej programiranim avtomatičnim masažnim programov, ki so v večini pripravljeni s sodelovanjem zdravnikov in specialistov (ortopedisti, kiropraktiki, maserji).

Blagovna znamka

Poštnina

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

NAČINI PLAČILA IN DOSTAVE

Z veseljem odgovorimo na vsa vprašanja, ki bi jih imeli o načinih plačila in o ceni in času dostave.

Na voljo smo od: Ponedeljka do Sobote od 09:00 to 20:00

Načini plačila

 • Plačilne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Kreditne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Mastercard - Visa - Maestro

  Nakup na obroke preko spleta z Leanpay, mastercard, visa

   V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov. Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal. Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke. Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas. Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila. Nakupi na obroke preko speta z diners - diners club kartica

 • PayPal Plačila s PayPal Plačila s PayPal
 • Gotovina (plačilo po povzetju) - Gls, Pošta Slovenije, lastna dostava pohištva
 • Plačilo s kreditno kartico ali plačilno kartico (plačilo po povzetju) Gls, Pošta Slovenije

  Nakupi na obroke:

 • Summit Leasing
 • Diners Club
 • Leanpay
 • Visa
 • Master Card
 • Nlb

V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov.

Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal.

Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke.

Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas.

Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila.

Vabljeni, da obiščete našo trgovino in izkoristite eno od naših priročnih možnosti plačila na obroke. Veselimo se vašega obiska in vam želimo prijetno nakupovanje!

Načini dostave

1. DOSTAVA:

 • 4,85 € za paketno pošiljko
 • Več paketov se zaračuna po ceniku Pošte Slovenije ali do 40kg po ceniku GLS Dostavne službe.
 • 40,00 € za pošiljko na paleti.
 • 80,00 € dostava več palet ali tovora (ceno dostave vam izračunamo naknadno po ceniku Pošte Slovenije).
 • Dostava na hrvaško po ceniku: Gls, Pošta Slovenije

Pri kombinaciji paketne pošiljke in pošiljke na paleti vam naknadno sporočimo točen znesek dostave - Lahko je tudi brezplačna dostava.

2. OSEBNI PREVZEM:
Naročene izdelke lahko glede na razpoložljivost osebno prevzamete v rednem delovnem času izbranega skladišča. Pri osebnem prevzemu v skladišču - Na pokličite za točen naslov, kajti skladišča imamo po celotni sloveniji.

Rezervacija in naročilo v spletni trgovini.

 1. Rezerviraj željeni izdelek (z gumbom "Dodaj v košarico". Vseh izdelkov ni mogoče rezervirati).
 2. 2.
  Na seznamu spletne trgovine Meganakupek.si preveri razpoložljivost izdelka.
 3. 3.
  Izpolni in pošlji obrazec - (zaključi naročilo) - V 72 urah dobite odgovor o prejemu naročila in da se izdelek pripravlja za pošiljanje.
 4. 4.
  V roku 48 ur s številko naročila ali imenom in priimkom plačate ter prevzamete rezervirano blago.

Kontakt

Imate dodatna vprašanja? Z veseljem vam pomagamo.

  Hej! Izberi si izdelek in ga dodaj v košarico.

  Da bo tudi montaža vašega pohištva potekala brez težav, lahko pri Meganakupek.si na vašo željo poskrbi za dostavo in montažo. Naši svetovalci vam bodo z veseljem predstavili vse možnosti.
  Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

  1. USKLADITEV TERMINA

  Po nakupu vašega pohištva boste najprej prejeli klic, v katerem boste določili svoj želeni datum dostave in montaže.

  2. DOLOČITEV URE PRIHODA

  Na dan dostave vam bo naša ekipa sporočila točno uro prihoda.

  3. DOSTAVA

  Naši zaposleni vam dobavljeno pohištvo ne dostavijo v stanovanje. Razen v primeru doplačila 25,00 €

  4. MONTAŽA

  Če ste se odločili, za storitev dostave in montaže, vam bodo naši usposobljeni serviserji z veseljem sestavili pohištvo.

  Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

  5. ČISTOČA

  Naši tehniki pred odhodom odstranijo embalažni material in vse ostale ostanke.

  6. ODVOZ STAREGA POHIŠTVA

  Pri nakupu pohištva vam omogočamo odvoz starega pohištva enake vrste in količine. Za podrobnosti se pozanimajte pri svetovalcih v naši spletni trgovini.

  Storitev odvoza starega pohištva je na voljo samo za spletne nakupe po predhodnem dogovoru!

  [/vc_column][/vc_row]

  Najnovejši prispevki na blogu

  Navdihi za opremo in dizajn vašega doma ali pisarne. Več na blogu!
  4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

  Ultimativni vodnik za izbiro popolnega fotelja počivalnika in 4 triki sesanja, ki bi jih morali poznati vsi

  Sesanje je precej enostavno opravilo, ki ga vsi uspešno in redno prakticiramo, kajne? No, dejstvo je, da večina med nami vendarle ne pozna trikov, s katerimi si bi si marsikatero opravilo v gospodinjstvu precej olajšali. Za vas smo poiskali štiri preproste, a hkrati zelo učinkovite načine, kako med drugim osvežiti zrak, odstraniti odtise pohištva na preprogi in celo najti izgubljeni nakit in vse to le z uporabo kvalitetnega sesalnika!

  Beri dalje