Uncategorized

Viseči jajčki – Viseči stoli – Viseče mreže

Viseči stoli

 

Viseči jajčki

VISEČI STOLI ZA NOTRANJE IN ZUNANJE UŽIVANJE

Prefinjeni viseči jajčki, primerni za odrasle in otroke. Letos je hit uživanje na visečih stolih, ki jih lahko dobite na Meganakupek!

Hej, Marla tu!

VISEČI JAJČKI – VI TO RESNO?

Brskam po fejsbuku in naletim na besedno zvezo viseči jajčki?!  No ja, kdo pa ne brska po spletu v svojem prostem času. Praktično vsi, pa brez zanikanja prosim!! Najraje grem sama na kavo, saj veste dobra knjiga in vrhunska skodelica kave, kaj si lahko človek želi več. Zdaj, ko smo primorani vzeti le to omenjeno skodelico kave »to go« in odložiti zadnjico na breg Ljubljanice, ugotavljam, da kar nekaj Ljubljančanov misli enako kot jaz. 

Viseče mreže

Viseči jajčki, stoli ali mreže. Polepšajte si dom z vrhunskimi izdelki, ki jih najdete v naši spletni trgovini.

Kar je pa grozljivo, je pa dejstvo, da ko se ozreš okoli sebe, vidiš mlado in srednjih let ter tudi starejše, kako neumorno zrejo v ekrane telefona in sredi dnevnega vrveža dobesedno, občutiš tišino. Najbrž pa vas že zanima, kje tu notri pade viseči jajček? Takole gre, sedeča na bregu Ljubljanice, kot že omenila in to z ostalimi »kofi tu gou« sotrpini, odprem facebook (v nadaljevanju fejsbuk) in malo preverim kaj dogaja v svetu mojih srednjeletnih sotrpinov, baje mi okoli 40 in pikič čez, smo v večini samo še uporabniki fejsbuka, in prva stvar, ki jo zagledam je objava o visečih stolih.

Viseči jajčki za vsako dnevno sobo.

 

Seveda nisem niti pod točko razno gledala slike spodaj, saj se je oko zataknilo na besedni zvezi. Kaj je bila prva asociacija? No ja, pomislit ni treba dvakrat. Hmmm, morda pa kakšna inovacija, ko le do tega pride, na za moške zelo neljubem teritoriju? Takrat z veliko mero skepticizma, le pogledam sliko pod napisom in voila, gledam v kos pohištva. Resno???? Kdo poimenuje, mimogrede, zelo simpatičen zunanji ali notranji viseč sedež, jajček? Kot sem zasledila, očitno ni dolgčasa pri spletnem prodajalcu Meganakupek.

Viseči jajčki na Meganakupek.si

Skratka, po prvem tihem smehu, ker če bi se smejala naglas, bi zmotila čutečo se tišino okolice in najbrž kar nekaj grdih pogledov, se odločim, da raziščem malo tale viseči jajček, saj si zasluži ogled, če ne zaradi drugega, že zaradi imena.

Viseči jajčki

Viseči jajčki za vsak okus in za vsako teraso – ali morda tudi za pomol?

 

Viseči jajček je TOP izbira za teraso, dvorišče, vrt ali balkon

Ugotovim, takoj, po prvih fotografijah, da je top izbira za popestriti terase, vrta in če nimate ravno balkona, letnik gradnje bloka 1968 ali manj, prisežem, da tole visečo stvarco stisnete tudi tam, seveda, prosim brez funkcije guganja, da ne boste divji, pa vas odguga čez ograjo. Stoji zadevica samostojno, vpeta na ogrodje in na prvo oko deluje kot zibelka, obložena s »fluffy« blazinami za maksimalno ugodje in udobje (ne bo vas žulilo nikamor, obljubim). Ko sem gledala sliko, je »viseč jajček« bil dekoracija fantastičnega vrta, stoječ na travi, v daljavi morje in v bližini velika vrtna garnitura, nad katero se je razprostiral velikanski senčnik, za velikost neba, nimam sicer v spominu, dopuščam pa da je bila zgolj moja domišljija, velik žar, ahhhh, temu pa jaz pravim – »vrtna erotika«. 

Viseči jajčki

Leseni viseči jajčki, za tiste, ki prisegate na naravne materiale.

In potem puf, odprem oči in še kar sedim na bregu Ljubljanice, sedeč na travi polni plevela, malček že premražena in kakopak z mrzlo »kofi tu gou«. Skratka Meganakupek, izstavila vam bom račun za kavo, ker je bila mrzla zaradi mojega sredi belega dne sanjarjenja o fantastičnem poletnem vrtu, gugajoča se na top udobnem visečem jajčku. Aja pa pričakujte moje naročilo, mene ste kupili….ostalim pa priporočam ogled, za nakup se javim, kako obneslo …

Vedno vaša in svoja Marla

 

Revolucija udobja je tukaj

Imeti viseči jajček, mrežo ali gugalnico na svojem dvorišču je super, toda postaviti eno v svoj dom? To daje nov pomen druženju, saj že, ko pomislimo na sedenje v visečem stolu znotraj našega udobnega stanovanja, dobimo prijeten občutek, kako udobno in čudovito bi to dejansko lahko bilo. Ne samo, da so takšni stoli elegantni in kul, ko se vsedemo vanj, dobimo občutek, da bi se lahko kar zvili in plavali na oblaku ravno tam, v vaši dnevni sobi. Ne glede na vaš slog, najsi bodo to mavrice, najsi prisegate na enobarvne kombinacije, v naši spletni trgovini se najde viseči stol jajček za vsakogar.

Viseči jajčki so tako nova, moderna stvar, ki jo lahko obesite s stropa s pomočjo močnega nosilca. Če ga želite zunaj, poiščete trpežno vejo. Obstaja nešteto privlačnih krajev, kamor ga lahko obesite, morate biti samo malo kreativni. Lahko ga obesite tudi na viseči okvir. Kavelj je najljubši za majhne prostore. Nekatere vrste stolov je mogoče celo potegniti in umakniti, ko jih ne potrebujemo. Če imate stanovanje v najem, potem morda ne bo mogoče namestiti kljuke. Tukaj si pomagamo z visečim okvirjem, kot na primer ta viseči stol jajček. Obstaja veliko vrst različnih jajčkov, zato se en najde za vsako sobo in vsakega posameznika.

Kako naročim viseči jajček v spletni trgovini?

 1. Viseči jajček naročite v spletni trgovini tako:

  Izberite si viseči jajček in ga dodate v nakupovalno košarico

 2. Nadaljujete na blagajno

  V blagajni se odločite za plačilne možnosti

 3. Naslednji korak je da vpišete svoje podatke za plačilo

  Vpišite podatke za plačilo in izberite način dostave

 4. Nadaljujete na zaključek naročila

  Preverite vse podatke in zaključite naročilo. Viseči jajček bo odposlan v roku označenem pri izdelku

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja