Uncategorized

Viseči jajčki – Viseči stoli – Viseče mreže

Viseči stoli
Povečajte WoW faktor v vašem domu!

Viseči jajčki

VISEČI STOLI ZA NOTRANJE IN ZUNANJE UŽIVANJE

Prefinjeni viseči stoli, primerni za odrasle in otroke. Letos je hit uživanje na visčih stolih Meganakupek!

Hej Marla tu!

VISEČ JAJČEK – VI TO RESNO 😊

No ja, kdo pa ne brska po spletu v svojem prostem času. Praktično vsi, pa brez zanikanja prosim!! Najraje grem sama na kavo, saj veste dobra knjiga in vrhunska skodelica kave, kaj si lahko človek želi več. Zdaj, ko smo primorani vzeti le to omenjeno skodelico kave »to go« in odložiti zadnjico na breg Ljubljanice, ugotavljam, da kar nekaj njih klenih Ljubljančanov, misli enako kot jaz.


Kar je pa grozljivo, je pa dejstvo, da ko se ozreš okoli sebe, vidiš mlado in srednjih let ter tudi starejše, kako neumorno zrejo v ekrane telefona in sredi dnevnega vrveža dobesedno, občutiš tišino. Najbrž pa vas že zanima, kje tu notri pade »viseči jajček«? Takole gre, sedeča na bregu Ljubljanice, kot že omenila in to z ostalimi »kofi tu gou« sotrpini, odprem facebook (v nadaljevanju fejstbuk) in malo preverim kaj dogaja v svetu mojih srednjeletnih sotrpinov, baje mi okoli 40 in pikič čez, smo v večini samo še uporabniki fejstbuka, in prva stvar, ki jo zagledam je objava VISEČI STOLI.

Seveda nisem niti pod točko razno gledala slike spodaj, ker oko zataknilo na besedni zvezi. Kaj je bila prva asociacija? No ja, pomislit ni treba dvakrat. Hmmm, morda pa kakšna inovacija, ko le do tega pride, na za moške zelo neljubem teritoriju? Takrat z veliko mero skepticizma, le pogledam sliko pod napisom in voila, gledam v kos pohištva. Resno???? Kdo poimenuje, mimogrede, zelo simpatičen zunanji ali notranji viseč sedež, jajček? Hej , kot zasledila, očitno ni dolgočasja pri spletnem prodajalcu MEGANAKUPEK.

Viseči jajčki na Meganakupek.si

Skratka, po prvem, na notri smehu,ker če bi se smejala naglas, bi zmotila čutečo se tišino okolice in najbrž kar nekaj grdih pogledov, se odločim, da raziščem malo tale »viseči jajček«, zasluži ogled, če ne zaradi drugega, pa že zaradi imena.

Viseči jajček je TOP izbira za teraso, dvorišče, vrt ali balkon

Skratka ugotovim, takoj, po prvih fotografijah, da je top izbira za popestrit terase, vrta in če nimate ravno balkona, letnik gradnje bloka 1968 ali manj, prisežem, da tole visečo stvarco stisnete tudi tam, seveda, prosim brez funkcije guganja, da ne boste divji, pa vas odguga čez ograjo. Stoji zadevica samostojno, vpeta na ogrodje in na prvo oko deluje kot zibelka, obložena s »fluffy« blazinami za maksimalno ugodje in udobje (ne bo vas žulilo nikamor obljubim). Ko gledala sliko je »viseč jajček« bil dekoracija fantastičnega vrta, stoječ na travi izgleda nogometnega igrišča, v daljavi morje in v bližini velika vrtna garnitura nad katero se je razprostiral velikanski senčnik, za velikost neba, nimam sicer v spominu, dopuščam pa da je bila zgolj moja domišljija, velik žar, ahhhh, temu pa jaz pravim – »vrtna erotika«. In potem puf, odprem oči in še kar sedim na bregu Ljubljanice, sedeč na travi polni plevela, malček že premražena in kakopak z mrzlo »kofi tu gou«. Skratka Meganakupek, izstavila vam bom račun za kavo, ker je bila mrzla zaradi mojega sredi belega dne sanjarjenja o fantastičnem poletnem vrtu, gugajoča se na top udobnem »visečem jajčku«. Aja pa pričakujte moje naročilo, mene ste kupili….ostalim pa priporočam ogled, za nakup se javim, kako obneslo….STAY TUNE 😊

Vedno vaša in svoja Marla

Time needed: 5 minutes.

Kako naročim Viseči jajček v spletni trgovini?

 1. Viseči jajček naročite v spletni trgovini tako:

  Izberite si viseči jajček in ga dodate v nakupovalno košarico

 2. Nadaljujete na blagajno

  V blagajni se odločite za plačilne možnosti

 3. Naslednji korak je da vpišete svoje podatke za plačilo

  Vpišite podatke za plačilo in izberite način dostave

 4. Nadaljujete na zaključek naročila

  Preverite vse podatke in zaključite naročilo. Viseči jajček bo odposlan v roku označenem pri izdelku

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja