Ideje in navdih za opremo doma

Klubske mizice za vsak dom in okus

1. Oblika  in višina klubske mizice

Dnevna soba ni popolna brez sodobne klubske mizice. Če želite pokazati svojo klubsko mizico in se postaviti z njo pred sedežno garnituro, poiščite takšno v modernem stilu. Betonske mizice so najboljše za industrijski rob, črni marmor pa daje muhast občutek. Nato pomislite na barvo podlage. Za naraven videz se odločite za les ali pa si privoščite lesk v medenini, kromu ali zlatu, da v prostor vnesete nekaj sijaja. Še en način, kako pritegniti pogled na sodobno klubsko mizico? Razmislite o takšni z nepričakovano silhueto. Ne glede na to, ali imate raje tekoče črte ali ostre robove, prave klubske mizice prikažejo estetiko vašega kraja.

Pri izbiri klubske mizice je potrebno upoštevati tako velikost in obliko dnevne sobe kot tudi slog notranje opreme. Za manjše dnevne dobe so bolj primerne klubske mizice zaobljenih linij, manjših dimenzij in svetlih barv, v večji dnevni sobi pa si lahko privoščimo izbiro bolj masivne klubske mizice ali kombinacijo večih različnih modelov. Klubske mizice se razlikujejo tudi po višini. Višji modeli so uporabni kot odlagalne površine ob robu oblazinjenega pohištva, klubska mizica v sredini prostora pa naj bo podobne višine kot sedišče sedežne garniture.

klubske mize različne dnevna soba dekor

Klubske mizice so veliko več kot le kraj za odložitev kozarca vina ob koncu dolgega dne. Klubske mizice lahko povežejo celotno sobo in se uporabljajo kot osrednji del za razstavo vseh možnih stvari. Številne klubske mizice imajo v naši ponudbi tudi prostor za shranjevanje, ki je idealen za skrivanje nereda v dnevni sobi.

2. Slog klubske mizice

Po samem slogu je klubsko mizico dobro uskladiti s podobo ostalih pohištvenih elementov v dnevni sobi. Lesene police in regale ter pastelno oblazinjeno pohištvo lahko lepo dopolnimo s klubskimi mizicami iz ratana, žametna zofa pa kar kliče po medeninasti klubski mizici z marmorno ploščo. Klubske mizice v izgledu obrabljene kovine se odlično podajo k opremi industrijskega sloga, izrezljani romantični modeli pa k vintage pohištvu.

klubska mizica ratan dekor ura kovina marmor industrijski slog vintage

Ne glede na to, ali jo uporabljate kot mizo, oporo za noge ali sedež, klubske mizice so nedvomno koristna stvar v vašem bivalnem prostoru. Ko se odločate za nakup, morate razmisliti o velikosti prostora, ki ga imate in ali potrebujete klubske mizice, da imate na voljo dodatno shrambo. Če imate otroke, morate razmisliti tudi o tem, kaj je varno imeti v vašem domu.

3. Drznost pri izbiri in kombiniranju klubskih mizic

Klubske mizice veljajo za pohištvene kose, ki jih je zaradi manjše dimenzije in cenovne dostopnosti mogoče pogosteje menjati. Posledično preprosto spreminjati podobo dnevne sobe. Zato si lahko pri nakupu mize za dnevno sobo privoščimo več drznosti in izberimo bolj dekadenten model izstopajočih barv ter materiala. Posebno zanimiv izgled lahko dosežemo tudi s kombiniranjem različnih modelov klubskih mizic, le domišljiji je potrebno pustiti prosto pot!

klubske mize kovina tabure dnevna soba dekor

Klubske mizice so najboljši način, da svojo sobo povežete v celoto. Omogočajo vam ustvarjanje toplega in vabljivega videza z vašimi najljubšimi dekorji, zbirateljskimi predmeti, rastlinami v lončkih itd. Klubske mizice so v središču vsake postavitve pohištva v dnevni sobi in je idealno mesto za zabavo. Je popoln kraj za okrasne pladnje za serviranje ali celo družabne igre za večere s prijatelji in družino. Izkoristite svoj prostor tako, da izberete pravo obliko glede na razpored sedežev in velikost vaše dnevne sobe.

4. Klubska mizica kot shranjevalna površina

Primarna funkcija klubskih mizic je res odlaganje predmetov, ker pa shranjevalnih površin v domu ni nikoli preveč jih lahko zagotovimo tudi v sami klubski mizici. Izberemo lahko model z odprto polico ali zaprtimi predali. V vlogi klubskih mizic so še kako dobrodošle tudi skrinje, v katere je mogoče pospraviti resnično veliko drobnarij kot so spominki, revije, igrače ali okrasne blazine.

klubska miza industrijska shranjevalne površine predali dekor

Imamo več različnih vrst klubskih mizic, odvisno od tega, kaj si želite. Okrogle klubske mizice recimo je enostavno premikati, medtem ko se kvadratne mizice dobro ujemajo v odsekih. Naj bo vaš prostor urejen tako, da pospravite revije, knjige in predmete v prostore za shranjevanje klubske mizice. Če imate izbrani material, si oglejte široko paleto mizic iz različnih materialov, kot so marmor, steklo, les in kovina. Glede na dekor vašega prostora lahko izbirate med različnimi slogi, kot so sodobni, tradicionalni, rustikalni in drugi.

Več izdelkov na meganakupek.si

Ideje za izbiro klubske mizice

Ko se odločite za nakup nove mizice za dnevno sobo je izbira le teh zelo raznolika, zato si je dobro pogledati ponudbo že doma na spletu. Tako boste izbrali ravno pravšnjo za vas.

Preverite našo izbiro modernih klubskih mizic.

Klubske mizice (173)

MIZICA, 36/56/36 cm naravna, črna

79.00 z DDV

1 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)

1 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)Dodaj v košarico

KLUBSKA MIZA, 49/49/49 cm bela

99.00 z DDV

7 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)

7 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)Dodaj v košarico

SERVIRNA MIZICA, 30/60/40 cm

23.00 z DDV

6 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)

6 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)Dodaj v košarico

KLUBSKA MIZA, 100/45,6/75 cm hrast

249.00 z DDV

24 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)

24 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)Dodaj v košarico

KLUBSKA MIZA, 50/46/50 cm

22.00 z DDV

1 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)

1 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)Dodaj v košarico

KLUBSKA MIZA, 90/40/55 cm bela

49.00 z DDV

40 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)

40 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)Dodaj v košarico

KLUBSKA MIZA, 100/40/60 cm bela

359.00 z DDV

Available on backorder

Po naročilu - Po meri - Čas izdelave: 1 - 9 tednovDodaj v košarico

KLUBSKA MIZA, hrast

249.00 z DDV

17 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)

17 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)Dodaj v košarico

MIZICA, črna, bukev

54.00 z DDV

8 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)

8 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)Dodaj v košarico

MIZICA, črna, hrast

49.00 z DDV

12 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)

12 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)Dodaj v košarico

KLUBSKA MIZA, naravna, črna

169.00 z DDV

Available on backorder

Po naročilu - Po meri - Čas izdelave: 1 - 9 tednovDodaj v košarico

MIZICA, bela

89.00 z DDV

6 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)

6 v zalogi: (dobava v 3 do 6 dni)Dodaj v košarico

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja