Ideje in navdih za opremo doma

Klubske mizice za vsak dom in okus

1. Oblika  in višina klubske mizice

Pri izbiri klubske mizice je potrebno upoštevati tako velikost in obliko dnevne sobe kot tudi slog notranje opreme. Za manjše dnevne dobe so bolj primerne klubske mizice zaobljenih linij, manjših dimenzij in svetlih barv, v večji dnevni sobi pa si lahko privoščimo izbiro bolj masivne klubske mizice ali kombinacijo večih različnih modelov. Klubske mizice se razlikujejo tudi po višini. Višji modeli so uporabni kot odlagalne površine ob robu oblazinjenega pohištva, klubska mizica v sredini prostora pa naj bo podobne višine kot sedišče sedežne garniture.

klubske mize različne dnevna soba dekor

2. Slog klubske mizice

Po samem slogu je klubsko mizico dobro uskladiti s podobo ostalih pohištvenih elementov v dnevni sobi. Lesene police in regale ter pastelno oblazinjeno pohištvo lahko lepo dopolnimo s klubskimi mizicami iz ratana, žametna zofa pa kar kliče po medeninasti klubski mizici z marmorno ploščo. Klubske mizice v izgledu obrabljene kovine se odlično podajo k opremi industrijskega sloga, izrezljani romantični modeli pa k vintage pohištvu.

klubska mizica ratan dekor ura kovina marmor industrijski slog vintage

3. Drznost pri izbiri in kombiniranju klubskih mizic

Klubske mizice veljajo za pohištvene kose, ki jih je zaradi manjše dimenzije in cenovne dostopnosti mogoče pogosteje menjati. Posledično preprosto spreminjati podobo dnevne sobe. Zato si lahko pri nakupu mize za dnevno sobo privoščimo več drznosti in izberimo bolj dekadenten model izstopajočih barv ter materiala. Posebno zanimiv izgled lahko dosežemo tudi s kombiniranjem različnih modelov klubskih mizic, le domišljiji je potrebno pustiti prosto pot!

klubske mize kovina tabure dnevna soba dekor

4. Klubska mizica kot shranjevalna površina

Primarna funkcija klubskih mizic je res odlaganje predmetov, ker pa shranjevalnih površin v domu ni nikoli preveč jih lahko zagotovimo tudi v sami klubski mizici. Izberemo lahko model z odprto polico ali zaprtimi predali. V vlogi klubskih mizic so še kako dobrodošle tudi skrinje, v katere je mogoče pospraviti resnično veliko drobnarij kot so spominki, revije, igrače ali okrasne blazine.

klubska miza industrijska shranjevalne površine predali dekor

Več izdelkov na meganakupek.si

Ideje za izbiro klubske mizice

Ko se odločite za nakup nove mizice za dnevno sobo je izbira le teh zelo raznolika, zato si je dobro pogledati ponudbo že doma na spletu. Tako boste izbrali ravno pravšnjo za vas.

Preverite našo izbiro modernih klubskih mizic.

Klubske mizice (150)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja