Ideje in navdih za opremo doma

Kakovostno spanje za lepe sanje

Nasvetov za dober spanec je veliko, vendar niso vsi koristni za vse. Vsem na primer telesna vadba pred spanjem ne ustreza. Prav vsak dober spanec pa se začne in konča s skrbno izbranim ležiščem!

 

Začnite na začetku – »jogi«

Nekatera opravila so prav zabavna, tudi če jih začenete nekje na sredini, odločitev za kakovosten spanec pa naj se le začne pri osnovi – izbiri ležišča. Možnosti materialov in trdote je vsaj toliko, kot nasvetov za spanje, zato si vzemite čas za preizkus ležišč v naših poslovalnicah, mi pa si ga bomo z veseljem vzeli še več za svetovanje. Ne pozabite na ključne poudarke, na katere morate misliti med preizkusom ležišča – osebno počutje, speči položaj in telesno težo.

Spominska pena, lateks, vzmetnica, letvena podlaga in še mnogo drugih pomembnih spalnih odločitev predstavljamo v spodnjem videu.

 

Novo udobje v stari spalnici

Se bo vaša »spalna avantura« zaključila z izbiro ležišča, saj bi radi obržali posteljo oz. posteljno ogrodje? To, kar iščete, se imenuje Boxspring vzmetnica.

vzmetnica

 

Izbira postelje ali kako vam lahko olajšamo zahteven izziv

Kdor se ga je že lotil, gotovo ve, da si je treba sprva postaviti precej »posteljnih« vprašanj. Kakšna vrsta postelje vam bolj ustreza, visoka ali nizka? Ste prepričani, da ste zadovoljni z obstoječimi dimenzijami enojne, francoske ali zakonske postelje? Leseno ogrodje ali iz blaga? Visoko vzglavje, noge modernega videza?

vrsta postelje

 

Veliko vprašanj in izbire? Brez skrbi, zato smo tu mi! Zaupajte izkušnjam, mi pa bomo poskrbeli za kakovosten spanec lepih sanj.

Več izdelkov na meganakupek.si