Ideje in navdih za opremo doma

Kraljevsko udobje Boxspring postelj

Boxspring postelje so vedno bolj priljubljene, predvsem zaradi kombinacije lepega izgleda, višine ležišča in izrednega spalnega udobja, ki ga ponujajo. Sestavljene so iz lesenega okvirja z vzmetenim jedrom, na katerem je nameščena vzmetnica – ponašajo se torej kar z dvojnim vzmetenjem. Ležišče je pri Boxspring posteljah sorazmerno visoko, kar omogoča enostavnejše ležanje in vstajanje, česar so posebno veseli uporabniki z bolečinami v hrbtenici ali kolenih.

boxspring spalnica svetle barve

Dodatna kvaliteta nekaterih modelov Boxspring postelje je dejstvo, da lahko zaradi svoje veličine nudijo tudi dodatne shranjevalne površine, ki so dostopne z dvigom ležišča ali pa so izvedene v obliki predalov. Ker je dostop do shranjevalnih površin v postelji običajno nekoliko omejen so najbolj primerne za shranjevanje sezonskih oblačil, posteljnine, rjuh, dodatnih odej in okrasnih vzglavnikov. Ob nakupu Boxspring postelje velja imeti v mislih tudi dejstvo, da je vzmetnica običajno precej visoka in posledično zahteva malce globjo rjuho.

Boxspring postelja shranjevanje

Izbira samega ležišča je najbolj odvisna od potreb in želja posameznega uporabnika. Pred nakupom postelje velja dodobra preveriti in testirati različna ležišča ter izbrati model, ki nudi popolno oporo, trdnost in udobje. Kadar si posteljo delita dve osebi lahko pri izbiri ležišča sprejmeta kompromis in izbereta model, ki ustreza obema ali pa se odločita za kombinirano ležišče z dvema polovicama povsem različnih lastnosti.

boxspring postelja rjava

Pri izbiri popolne postelje je potrebno paziti tudi na to, da se estetsko ujema s podobo spalnice. Trenutno so zelo modni modeli postelj z velikimi mehko oblazinjenimi posteljnimi vzglavji, ki navidezno omehčajo prostor ter vanj vnesejo toplino. Posteljna vzglavja so lahko oblikovana v različne oblike, prešita ali celo okrašena z okrasnimi zakovicami. Pri izbiri materiala, v katerega je odeta postelja je na trgu na voljo širok spekter tekstilov različnih barv, vzorcev in tekstur kar pomeni, da lahko prav vsak uporabnik najde popoln model za svoj dom.

Boxspring sivo - rjava postelja

Več izdelkov na meganakupek.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja