Ideje in navdih za opremo doma

Morski dekorativni slog v kuhinji

Veste, kaj pravijo? Da bi priplula tvoja ladja, moraš najprej sezidati pristanišče oz. domače letovišče. Nimate pravega terena? Potem poskusite kar v domači kuhinji.

Klasična pohištvena oprema, tudi kuhinjska, je pametna in dolgoročna izbira, pogosto pa se je (pre)hitro naveličamo. Zato smo se odločili pokazati, kako lahko z nekaj dodatki spremenite vzdušje in videz svetle ter klasične kuhinje.

Bela kuhinja

Najprej smo si z veliko nakupovalno košaro privoščili »plavanje« po oddelku z dekoracijami. Rustikalni predalnik za kuhinjske drobnarije, steklenica za vodo, lončki za začimbe … Če se odločate za spremenjen videz prostora, potem se ga že v tej fazi lotite drugače. Zakaj ne bi okvirjev z najljubšimi spomini namestili tudi v kuhinjo, ne le v dnevno sobo in spalnico? Morda v okvirje vnesli fotografije priljubljenih receptov za kulinarično motivacijo?

Dekorativni oddelek

Bele krožnike, ki so del večine kuhinj, smo popestrili z nekaj turkiznimi dodatki, morskimi podstavki in pogrinjki ter pisanimi kozarci za svečke, ki jih ob večerih enostavno prenesete na balkon ali vrt. Lahko pa služijo tudi kot stojalo za pribor!

Kuhinjski dodatki

Navdušile so nas čudovite slike, v dekorativne namene pa smo uporabili skodelice in krožnike, ki jih ponavadi hranimo v omarah.

Morski koticek

Preizkusili smo več različih morskih kuhinjskih kotičkov ter posneli še fotografijo po prenovi! Kako nam je uspelo?

Morska kuhinja

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Več izdelkov na meganakupek.si