Ideje in navdih za opremo doma

Praznični pogrinjek na vaši mizi

K decembrskem duhu spadajo tudi praznični pogrinjki. Izbira dodatkov za praznično mizo je raznovrstna, zato ste lahko tudi pri okrasitvi mize zelo ustvarjalni.

»Grinch« ali klasični božični stil

bozic

V Lesnini smo našli čisto prave božične krožnike s kombinacijo rdeče in zelene barve. Pod keramiko podložite božični prt in mizo okrasite z mešanico posušenega dišečega cvetja in sadežev (»potpourri«), ki vključujejo pomarančo, cimet in druge božične dišave.

Elegantna belina

belina

Tisti, ki ne prisegate na barve, ampak vam je bolj pri srcu brezbarvna eleganca, imate na izbiro veliko. Bel porcelan, beli okraski, svečke in drugi dodatki, ki jih lahko vključite v prostor in tako svoj stil vpeljete v celoten dom.

 

Naj se sveti

zlata

Če menite, da se mora za praznike le čim bolj bleščati, sezite po zlati. Na policah med drugim najdete celo pozlačene kozarce za šampanjec, da bo penina zares zlata.

 

Z naravo

natur

Prinesite naravo na svojo praznično mizo. Pogrinjki v imitaciji neobdelanega lesa, leseni podstavki za sveče, storži in številni drugi dodatki na oddelku z okraski iz naravnih materialov bodo prepričali tudi največje »natur« frike.

 

Roza je nova rdeča

roza

V Lesnini si lahko ogledate več idej za namizno okrasitev, med njimi  tudi mizo z dodatki roza in lila barv ter krožniki z rahlim »vintage« pridihom. Tudi zanimivo, kajne?

 

Ultra »vintage«

vintage1

Ste bolj za retro? Naj bo tak tudi vaš božič. Dodatkov v pastelnih barvah je veliko, od pogrinjkov, krožnikov in pribora, svečnikov in tablic z retro napisom.

 

Potrebujete dodaten navdih? Oglejte si nekaj idej.

Nimate prostora za klasično božično jelko? Okrasite svoje sobno rastlinje. Okraske lahko obesite kar na lončnice, sveže cvetje ali suhe veje. 

vintage

Za še več toplega vzdušja posezite po bakrenih okraskih in v prostor dodajte veliko lučk, ki bodo oddajale pridušeno, a toplo svetlobo.

baker

Okraske lahko položite tudi v okrasne sklede in krožnike, namenjene postrežbi sadja, sladic in podobno,  in na ta način bolj izvirno okrasite svoj prostor.

ideje 

 Potrebujete še kak namig? Obiščite prodajalno Lesnina in zagotovo boste našli pravo idejo.

 

Več izdelkov na meganakupek.si