Ideje in navdih za opremo doma

Prihodnost pohištva na spletu

Nakup pohištva na spletu

Nakup pohištva na spletu

Pohištvena industrija se je spremenila predvsem zaradi večje priljubljenosti spletnega nakupovanja. Čeprav fizične trgovine še vedno ostajajo zelo pomembne, je spletni način nakupa pohištva vedno bolj razširjen. Po začetnem nezaupanju je to postal povsem vsakdanji način nakupovanja in v letu 2018 kupci povsem samozavestno klikamo gumb ‘na blagajno’.

Temu pojavu botruje dejstvo, da je večino pohištva zelo udobno kupovati preko spleta, saj nam je tako prihranjeno dolgotrajno sprehajanje po salonih in čakanje v vrsti pri blagajni. Pri nakupu prek spleta moramo le izmeriti prostor, poiskati dimenzijsko in estetsko primeren pohištven kos, klikniti ‘v košarico’ ter plačati.

Trgovcem spletne trgovine Nakupek.si in Meganakupek.si omogočajo večjo svobodo prikaza širine ponudbe,

saj niso omejeni s kvadraturo razstavnega salona; poleg tega pa so spletne trgovine odprte 24 ur na dan. S klikom miške lahko kadarkoli izbiramo med istim pohištvenim kosom v različnih barvah ter ekskluzivnimi modeli in ponudbami, ki jih v fizičnih trgovinah ne moremo najti.

19.3 % prodaje pohištva se zgodi na spletu.

Še ena prednost spletnih trgovin s pohištvom je dejstvo, da ob izbranem pohištvenem kosu ponudijo ideje  kombiniranja ter tako kupcu olajšajo opremljanje celotnega doma. Tudi če je naš dom že opremljen je spletno nakupovanje odličen način za stilsko osvežitev. Preplet starega in novega pohištva je namreč vedno dobrodošel.

Spletno nakupovanje Lesnina kuhinja

  • Kljub udobju nakupa pohištva preko spletne trgovine se je treba zavedati, da vseh kosov ni pametno impulzivno naročiti brez osebnega preizkusa.
  • To velja predvsem za stole in oblazinjeno pohištvo, pravi poznavalci pa prav vsak pohištven kos radi preizkusijo v živo. Ter se prepričajo o njegovi čvrstosti, barvi in teksturi. Fizične trgovine torej vseeno ostajajo še kako pomemben del pohištvene industrije, vsak sodoben kupec pa pred samim obiskom preveri in kupi ponudbo na Nakupek.si.
  • Tudi arhitekti in notranji oblikovalci se zaradi prenatrpanih urnikov raje kot fizičnih obiskov razstavnih salonov poslužujejo spletnih trgovin Nakupek.si in Meganakupek.si, kjer lahko stranki preprosto z deljenjem povezave pokažejo izbran pohištven kos.

Spletno nakupovanje Lesnina gospa plačilo

Pred nakupom pohištva se vsak kupec rad prepriča o pravilnosti svoje odločitve,

k čemur zelo pripomore vizualizacija. Spletne trgovine tako ponujajo 3D-načrtovanje, v katerem si lahko kupec sam izriše izbran prostor. Tovrstni programi so zelo preprosti za uporabo, omogočajo zelo točno vizualizacijo ter kupcu tako olajšajo proces nakupa. Posebej dobrodošli so pri načrtovanju kuhinj.

Tehnološko spretni uporabniki inspiracijo za nakup pohištva iščejo tudi na različnih družabnih omrežjih, kot sta Pinterest in Instagram. Družabna omrežja namreč ponujajo neskončno idej, kako opremiti dom, ter obiskovalcu olajšajo iskanje popolnih pohištvenih kosov in dekorativnih dodatkov. Obenem pa sledilce obveščajo o posebnih akcijah in novostih.

Med odločnimi prednostmi spletnega nakupovanja pohištva in dodatkov za dom ne gre zanemariti ugodnih cen, ki so posledica dejstva, da so izdelki lahko namesto iz salona poslani iz večjega centralnega skladišča. V primeru težav z nakupom so strankam vedno na voljo ustrežljivi kontaktni centri, kjer prijazni svetovalci odgovarjajo na vprašanja ter svetujejo pri postopku nakupa.

#Meganakupek | Prihodnost pohištva na spletu

Več izdelkov na meganakupek.si